el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λίβερπουλ – Τότεναμ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 30/04/2023

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τότεναμ (18:30) στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Premier League σε άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Για τη σπουδαία αναμέτρηση του «Anfield» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν, καθώς η άμμος λιγοστεύει στην κλεψύδρα.

Λίβερπουλ και Τότεναμ συνεχίζουν την κούρσα για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και η μεταξύ τους αναμέτρηση λίγες στροφές πριν το τέλος του «μαραθωνίου» είναι καθοριστική.

Ένας βαθμός τους χωρίζει, με την Τότεναμ είναι στο +1 αλλά με αγώνα περισσότερο και στο «Anfield» αναμένεται να κριθούν πολλά για την τελική τους κατάταξη.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο «Anfield» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Λίβερπουλ – Τότεναμ: Ανάλυση, Παρουσίαση 30/04/2023

Η Premier League έχει μπει στην τελική ευθεία και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό βαθμολογικά.

Λίβερπουλ και Τότεναμ θέλουν να διασφαλίσουν το ευρωπαϊκό τους μέλλον, κάτι που μπορούν να πετύχουν μόνο μέσω του πρωταθλήματος και γι’ αυτό τα δίνουν όλα.

Οι «κόκκινοι» μετά τη νίκη επί της Γουέστ Χαμ ελπίζουν πως θα προλάβουν να καπαρώσουν κάποια εκ των προνομιούχων θέσεων, έστω για το Europa League, ενώ ουσιαστικά αυτός είναι ο στόχος και των «πετεινών».

Τις δύο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός, με τους Λονδρέζους να έχουν έναν περισσότερο (54 έναντι 53) αλλά και αγώνα περισσότερο και ο ρεαλιστικός στόχος αμφοτέρων είναι η 5άδα, καθώς για να προλάβουν την πρώτη τετράδα και το Champions League πρέπει Νιουκάστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να… αυτοκτονήσουν.

Η μεταξύ τους αναμέτρηση στο Μέρσεϊσαϊντ είναι καθοριστική για τη συνέχεια, με τη Λίβερπουλ να θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική παράδοση, καθώς δεν έχει ηττηθεί από την Τότεναμ στα τελευταία 10 μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ στο «Anfield» οι Λονδρέζοι μετρούν μόλις δύο «διπλά» τα τελευταία 30 χρόνια και το τελευταίο ήταν το 2011!

 


Λίβερπουλ – Τότεναμ: Στατιστικά & Προϊστορία 30/04/2023

  • Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης με 53 βαθμούς σε 32 αγώνες.
  • Η Τότεναμ βρίσκεται στην 5η θέση με 54 βαθμούς σε 33 αγώνες.
  • Η Λίβερπουλ την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε εκτός έδρας την Γουέστ Χαμ (1-2), ενώ η Τότεναμ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-2).
  • Η Λίβερπουλ είναι αήττητη στα τελευταία 10 παιχνίδια με την Τότεναμ στο πρωτάθλημα, με απολογισμό 7-3-0. Η τελευταία επιτυχία των Λονδρέζων ήταν το 4-1 το 2017.
  • Στο «Anfield» η Λίβερπουλ είναι αήττητη στους τελευταίους 11 αγώνες με την Τότεναμ, με ρεκόρ 7-4-0. Επί ημερών Premier League η Λίβερπουλ έχει ρεκόρ 19-9-2. Τελευταίο «διπλό» των Λονδρέζων το 0-2 το 2011.
  • Η Λίβερπουλ είναι αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια στην Premier League με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες. Τελευταία ήττα το 4-1 από την Μάντσεστερ Σίτι.
  • Η Τότεναμ δεν έχει νίκη στα 3 τελευταία παιχνίδια, με το 2-2 με την Γιουνάιτεντ να έρχεται μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες, από Μπόρνμουθ και Νιουκάστλ.
  • Οι «πετεινοί» έχουν δεχθεί γκολ σε κάθε ένα από τα 8 τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα. Σε 6/7 τελευταία παιχνίδια έχει σημειωθεί Goal/Goal & Over.
  • Οι «κόκκινοι» αντίστοιχα δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους στα τελευταία 4 παιχνίδια. Μάλιστα σε όλα έχει σημειωθεί Goal/Goal & Over.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος

 

liverpool chelsea2 novibet


Λίβερπουλ – Τότεναμ: Προγνωστικά 30/04/2023

Στο «Anfield» διεξάγεται ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το ευρωπαϊκό μέλλον Λίβερπουλ και Τότεναμ, με τις δύο ομάδες να είναι πολύ παραγωγικές και να συνδυάζουν σταθερά με Goal/Goal τα τελευταία τους παιχνίδια, κάτι που μπορούν να κάνουν από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.75 ΣΤΗ NOVIBET

Παράλληλα καθώς το Over έρχεται με… ευκολία μαζί με το Goal/Goal, ο εν λόγω συνδυασμός αποτελεί άλλη μια επιλογή.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Λίβερπουλ – Τότεναμ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/04/2023

Ο Κονάτε που δεν αγωνίστηκε με τη Γουέστ Χαμ αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα με την Τότεναμ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να μην ανησυχεί για την κατάσταση του Φιρμίνιο παρά το μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονάτε, Βαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τζόουνς – Σαλάχ, Χάκπο, Νούνιεζ.

Τότεναμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/04/2023

Από την πλευρά της η Τότεναμ έχει ζήτημα στο «1», καθώς ο Γιορίς είναι τραυματίας και αναμένεται να μην αγωνιστεί, ενώ ο Κουλουσέφσκι έχει βάλει δυνατή υποψηφιότητα για τη θέση του Ριτσάρλισον.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Φόρστερ – Ρομέρο, Ντάιερ, Λενγκλέ – Πόρο, Χόιμπιεργκ, Σκιπ, Πέρισιτς – Κουλουσέφσκι, Κέιν, Σον.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ