el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λίβερπουλ – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 09/04/2023

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άρσεναλ (18:30) στο μεγάλο ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής της Premier League. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο «Anfield» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η αγωνία στην Premier League κορυφώνεται σε όλα τα μέτωπα, με την Άρσεναλ να συνεχίζει την κούρσα για τον τίτλο, ενώ η Λίβερπουλ τρέχει να προλάβει τις ευρωπαϊκές θέσεις, ώστε να μην ολοκληρωθεί η σεζόν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Η αναμέτρησή τους στο «Anfield» είναι άκρως κρίσιμη βαθμολογικά και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις, σε μία εκ των πλέον παραδοσιακών αναμετρήσεων στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο «Anfield» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Λίβερπουλ – Άρσεναλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 09/04/2023

Η αντίστροφη μέτρηση στην Premier League έχει αρχίσει. Η Άρσεναλ κάνει μεγάλο ντεμαράζ για να πανηγυρίσει ξανά τίτλο μετά το 2004 και την αήττητη χρονιά της, έχοντας το πάνω χέρι αυτή τη στιγμή σε σχέση με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ένα από τα πλέον υψηλά εμπόδια που πρέπει να περάσει η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα στον δρόμο για την κούπα είναι η Λίβερπουλ, σε ένα γήπεδο όπου αγνοεί τη νίκη εδώ και 11 χρόνια.

Φυσικά αν οι «κανονιέρηδες» καταφέρουν να φύγουν αλώβητοι από το «Anfield» θα κάνουν μεγάλο βήμα τίτλου, την ώρα που οι «κόκκινοι» αναζητούν τα δικά τους βήματα προς την… Ευρώπη.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχοντας χάσει όλους τους στόχους της, κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης, κάτι που θα είναι «καταστροφή» και χρειάζεται άμεσα αποτελέσματα, έχοντας την ευκαιρία να το κάνει υποδεχόμενη την πρωτοπόρο της κατάταξης.

 


Λίβερπουλ – Άρσεναλ: Στατιστικά & Προϊστορία 09/04/2023

  • Η Άρσεναλ είναι πρώτη στην κατάταξη με 72 βαθμούς.
  • Η Λίβερπουλ είναι στην 8η θέση με 43 βαθμούς.
  • Στον πρώτο γύρο η Άρσεναλ νίκησε με 3-2 στο Λονδίνο.
  • Σε 168 αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων η Λίβερπουλ έχει 66 νίκες, έναντι 53 της Άρσεναλ και 49 ισοπαλιών.
  • Στην Premier League η Λίβερπουλ ως γηπεδούχος έχει 16 νίκες, έναντι 6 της Άρσεναλ και 8 ισοπαλιών.
  • Οι Λονδρέζοι πριν τη νίκη του πρώτου γύρου είχαν 4 συνεχόμενες ήττες απέναντι στους «κόκκινους».
  • Η τελευταία νίκη της Άρσεναλ στην έδρα της Λίβερπουλ ήταν στις 2/9/2012 (0-2). Έκτοτε οι «κόκκινοι» μετρούν 7 νίκες και 2 ισοπαλίες, με την τελευταία να είναι στις 13/1/2016 (3-3).
  • Επτά συνεχόμενες νίκες έχει η Άρσεναλ στο πρωτάθλημα με τελευταία το 4-1 επί της Λιντς. Τελευταία ήττα της ομάδας του Αρτέτα ήταν το 1-3 από τη Σίτι (15/2).
  • Η Λίβερπουλ έχει 3 συνεχόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα δίχως νίκη, με δύο ήττες και τη λευκή ισοπαλία με την Τσέλσι. Τελευταία της νίκη ήταν το 7-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματοςδεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

brighton arsenal5 novibet


 Λίβερπουλ – Άρσεναλ: Προγνωστικά 09/04/2023

Μεγάλο ντέρμπι στο «Anfield» και με μεγάλο διακύβευμα για τις δύο ομάδες. Η Άρσεναλ με «διπλό» θα κάνει μεγάλο βήμα για τον τίτλο, ενώ η Λίβερπουλ θέλει να κάνει βήμα Ευρώπης και η αναμέτρηση… αρχίζει από την ισοπαλία.

ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.70 Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ NOVIBET

Στον πρώτο γύρο είδαμε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με 5 γκολ και γιατί όχι να μη δούμε αντίστοιχο και σε αυτό το παιχνίδι.

OVER 3.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.60 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Λίβερπουλ – Άρσεναλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Λίβερπουλ: Απουσίες & Ενδεκάδα 09/04/2023

Η Λίβερπουλ θα έχει ξανά όλα τα όπλα της, με Αλεξάντερ-Άρνολντ και Ρόμπερτσον να επιστρέφουν στη δράση και την ενδεκάδα για το ντέρμπι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονάτε, Βαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Έλιοτ – Σαλάχ, Χάκπο, Νούνιεζ.

Άρσεναλ: Απουσίες & Ενδεκάδα 09/04/2023

Στην Άρσεναλ ο Μικέλ Αρτέτα έχει τις απουσίες των Σαλίμπα, Ενκετιά, Τομιγιάσου και Ελνενί, ωστόσο θα διαθέσιμα τα βασικά όπλα του σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ράμσντεϊλ – Ουάιτ, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Τσάκα, Παρτέι – Σάκα, Όντενγκαρντ, Μαρτινέλι – Χεσούς.

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ