el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μακάμπι – Μονακό: Προγνωστικά, Ανάλυση 04/05/2023

Η Μονακό πήρε μία μεγάλη νίκη στο Game 3 και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από την πρόκριση στο Final Four του Κάουνας. Η Μακάμπι, όμως, θα παίξει τα… ρέστα της στην έδρα της για να ισοφαρίσει και το Game 4 (21:05) των προημιτελικών της Euroleague αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Για το τεράστιο ματς στη «Μενόρα Μιβτάχιμ Αρίνα» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Η μεγάλη αναμέτρηση παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Euroleague!


Μακάμπι – Μονακό: Ανάλυση, Παρουσίαση 04/05/2023

Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική, το γήπεδο κατάμεστο και το hype στον οργανισμό της Μακάμπι είχε… τερματίσει: Όλα αυτά μέχρι να πατήσει παρκέ ο Μάικ Τζέιμς.

Ο Αμερικανός γκαρντ εμφάνισε στο πρώτο ημίχρονο όλα τα στοιχεία που τον τοποθετούν στο Top-3 των γκαρντ της Euroleague και οι 18 πόντοι του σε 20 λεπτά έστειλαν το μήνυμα για τη συνέχεια.

Η Μονακό προηγήθηκε με 41-32 στο 20’, άντεξε στην αντεπίθεση της Μακάμπι στο δεύτερο μέρος και τελικά έφτασε σε μία μεγάλη νικη (83-78), η οποία ίσως αποδειχθεί κομβική στη συνέχεια της σειράς. Οι Μονεγάσκοι «έσβησαν» με break την ήττα τους στο Game 1, πήραν προβάδισμα με 2-1 και τώρα είναι σαφώς πιο άνετοι, αφού ξέρουν ότι υπάρχει και πέμπτο παιχνίδι στην έδρα τους σε περίπτωση που ηττηθούν στο Game 4.

«Έκανε καταπληκτική δουλειά στο πρώτο ημίχρονο», είπε ο Τζόρνταν Λόιντ για τον Μάικ Τζέιμς και ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού τόνισε: «Έπρεπε να έρθουμε και να πάρουμε ξανά πίσω το πλεονέκτημα της έδρας. Ήξερα ότι πρέπει να κάνω step up για την ομάδα μου και τώρα έχουμε μπροστά μας την πρόκληση μίας ακόμα νίκης».

maccabi monaco prognostika novibet

Η Μακάμπι πλήρωσε την αλλαγή προσέγγισης του Όντεντ Κάτας, που επέλεξε να αφήσει τον Τζέιμς αρκετές φορές σε καταστάσεις «1 εναντίον 1», καθώς φυσικά και το κακό ξεκίνημα στην αναμέτρηση.

«Δεν βρήκαμε ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε λάθη, είχαμε κακές επιλογές στα σουτ μας. Στο δεύτερο ημίχρονο παλέψαμε, όμως απογοητεύσαμε τους φιλάθλους μας, οι οποίοι δημιούργησαν μία πραγματικά τρομερή ατμόσφαιρα. Ελπίζουμε να τους αποζημιώσουμε άμεσα», είπε ο Κάτας μετά το τέλος του αγώνα, στέλνοντας μήνυμα για αντεπίθεση.

Άλλωστε, οι Ισραηλινοί δεν έχουν πλέον άλλα περιθώρια και το Game 4 έχει χαρακτήρα «Do or Die» στο μονοπάτι για το όνειρο του Final Four. Η Μακάμπι θα βασιστεί ξανά στους Ουέιντ Μπόλντουιν, Λορένζο Μπράουν και Μπόνζι Κόλσον, όμως περιμένει σίγουρα περισσότερα από τους παίκτες του supporting cast και κυρίως από τους Τζος Νίμπο, Νταρούν Χίλιαρντ, Τζαρέλ Μάρτιν και Άλεξ Πόιθρες.


Μακάμπι– Μονακό: Τι έγινε στα προηγούμενα ματς 02/05/2023

Game 1: Η Μακάμπι έστειλε μήνυμα με το… καλημέρα και έκανε break, το οποίο ίσως αποδειχθεί καθοριστικό στη συνέχεια της σειράς.

Με οδηγό τον Ουέιντ Μπόλντουιν (20 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ) και σημαντικές βοήθειες από τους Λορένζο Μπράουν (15 πόντοι, 4 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα), Τζος Νίμπο (12 πόντοι, 8 ριμπάουντ), οι Ισραηλινοί κέρδισαν τη Μονακό με 79-67 και πήραν από νωρίς προβάδισμα στη σειρά.

Game 2: Μετά το σοκ του πρώτου αγώνα, η Μονακό ανέβασε την απόδοσή της και έπαιξε σύμφωνα με τα ποιοτικά της στάνταρ.

Ο εκπληκτικός Τζόρνταν Λόιντ δεν… έβλεπε κανέναν (33 πόντοι), ο Γιακούμπα Ουαταρά ήρθε από την άκρη του πάγκου δίνοντας λύσεις (12 πόντοι σε 12 λεπτά) και οι γηπεδούχοι έφτασαν σε μία άνετη νίκη (86-74), που ήταν και μία μεγάλη ανάσα, αφού ενδεχόμενο δεύτερης ήττας θα στρίμωχνε τους Μονεγάσκους στα σκοινιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μακάμπι είχε αρκετά παράπονα από τη διαιτησία.

Game 3: Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς δεν πτοήθηκε από την απίστευτη ατμόσφαιρα στη «Μενόρα Μιβτάχιμ Αρίνα» και πέτυχε – πιθανότατα – το μεγαλύτερο διπλό της σεζόν. Ο Μάικ Τζέιμς έκανε ό,τι ήθελε για ένα ημίχρονο και ολοκλήρωσε το ματς με 21 πόντους, 4 ασίστ, ο Τζόρνταν Λόιντ συμπλήρωσε 15 πόντους με 5/10 σουτ, 10/10 βολές και η Μονακό κέρδισε με 83-78, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα. Οι Μονεγάσκοι πήραν προβάδισμα με 2-1 και οι προσπάθειες των Μπόνζι Κόλσον (17 πόντοι, 6/7 δίποντα), Ουέιντ Μπόλντουιν (26 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ) δεν είχαν αποτέλεσμα για την ομάδα του Όντεντ Κάτας, που προετοιμάζεται για ματς δίχως αύριο.


Μακάμπι – Μονακό: Στατιστικά και Προϊστορία 04/05/2023

  • Η σειρά… καταρρίπτει το μύθο για το πλεονέκτημα της έδρας, αφού σε τρία ματς είδαμε ήδη δύο εκτός έδρας νίκες.
  • H Μονακό κέρδισε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς με τη Μακάμπι.
  • Μετά την τελευταία νίκη της, η Μονακό πήρε κεφάλι στο H2Η με 4 νίκες σε 7 αναμετρήσεις κόντρα στους Ισραηλινούς.
  • Μόνο σε ένα από τα εφτά μεταξύ τους παιχνίδια ξεπέρασε κάποια από τις δύο ομάδες τους 90 πόντους.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Μακάμπι – Μονακό: Προγνωστικά 04/05/2023

Τεράστιο ματς στο Ισραήλ. Η Μακάμπι παίζει για την επιβίωσή της και η Μονακό έχει την ψυχολογία για να τελειώσει τη δουλειά. Σε κάθε περίπτωση, το Game 4 αναμένεται να είναι συναρπαστικό και να «ντυθεί» με την ταμπέλα του τρομερού ντέρμπι.

Για τη μεγάλη αναμέτρηση στη «Μενόρα Μιβτάχιμ Αρίνα» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τη μεγάλη γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΜΟΝΑΚΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80 ΣΤΗ NOVIBET

Το άγχος είναι πλέον στη μεριά της Μακάμπι. Οι Ισραηλινοί, που δεν έχουν ρόστερ με τεράστια εμπειρία από τέτοια ματς, παίζουν με ένα μεγάλο «πρέπει» και η Μονακό, που δείχνει σε γενικές γραμμές να είναι οριακά καλύτερη, μπορεί να το εκμεταλλευτεί στο 100%.

UNDER 162.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88 ΣΤΗ NOVIBET

Τα τρία προηγούμενα ματς έμειναν κάτω από τους 162 πόντους και η ανάγκη για αποφυγή κάθε ρίσκου από τη μεριά της Μακάμπι αναμένεται να κρατήσει το τέμπο σε χαμηλό επίπεδο.

maccabi monaco prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μακάμπι – Μονακό έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ