el
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 30/04/2024

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι στο Βελιγράδι (20:00) στο Game 3 της σειράς των Playoffs της Euroleague. Για το καθοριστικό ματς με φόντο την πρόκριση στο Final-4 ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Παναθηναϊκός εναντίον Μακάμπι, πράξη 3η και καθοριστική, καθώς μετά το 1-1 που διαμορφώθηκε από τις δύο αναμετρήσεις στο ΟΑΚΑ ο νικητής του Game 3 στην Aleskandar Nikolic Hall του Βελιγραδίου θα πάρει αποφασιστικό προβάδισμα για το Final-4 καθώς θα χρειάζεται μία ακόμα νίκη για να πάει Βερολίνο.

Με 800+ αγορές στη Novibet και live streaming το σπουδαίο παιχνίδι στο Βελιγράδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 30/04/2024

Ο δρόμος για το Βερολίνο περνάει για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν από το Βελιγράδι. Μετά το 1-1 στα δύο ματς του ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τη Μακάμπι στην Aleksandar Nikolic Hall του Βελιγραδίου και καλούνται να πάρουν τουλάχιστον μία νίκη στα δύο παιχνίδια που διεξάγονται εκεί ώστε είτε να φέρουν ξανά τη σειρά στο ΟΑΚΑ για Game 5, είτε να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση!

Η ζημιά με το break των Ισραηλινών στο Game 1 (87-91) έγινε και τώρα ο Παναθηναϊκός θέλει να απαντήσει, δίνοντας συνέχεια στη νίκη του στο δεύτερο ματς της σειράς (95-79) που έδειξε το δρόμο.

Το «τριφύλλι» που θα παραταχθεί χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στις αναμετρήσεις επί σερβικού εδάφους γνωρίζει πως ναι μεν έχασε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά θα κυνηγήσει τουλάχιστον μία νίκη σε ουδέτερο έδαφος και γήπεδο, καθώς η «ομάδα του λαού» λόγω του πολέμου στη Γάζα δεν έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει αγώνες στο Τελ Αβίβ.

Σε κάθε περίπτωση όμως ζητούμενο είναι να παρουσιαστεί μια καλύτερη αγωνιστική εικόνα κυρίως στην άμυνα και τα ριμπάουντ, αρχής γενομένης από το Game 3 που είναι καθοριστικό ψυχολογικά, αφού ο νικητής θα κάνει το 2-1 και θα απέχει πλέον μία νίκη από το Final-4.

«Δεν έχει σημασία αν θα νικήσουμε ή θα χάσουμε στο Game 3. Στο τέλος χρειάζεσαι τρεις νίκες για να πας στο Final-4» τόνισε ο Αταμάν ενόψει της κρίσιμης συνέχειας της σειράς με φόντο το Βερολίνο, την ώρα που ο Όντεντ Κάτας αγωνιά ως την τελευταία στιγμή για τον Μπάλντγουιν που δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Όπως εξήγησε ο Αταμάν «η σειρά είναι στο 1-1. Για να δείξουμε ότι αξίζουμε να πάμε στο Final Four, πρέπει να κερδίσουμε ακόμη δύο αγώνες. Φυσικά θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Η Μακάμπι είναι καλή ομάδα, το έδειξε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Από την πλευρά μας πρέπει να δείξουμε μαχητικότητα και καλή εικόνα».

Για τα λάθη που πρέπει να αποφύγει ο Παναθηναϊκός είπε: «Μετά από το Game 1 είδαμε τα λάθη μας, τα αναλύσαμε. Παίξαμε με περισσότερη προσοχή, ειδικά στην επίθεση. Όταν κάνεις πολλά λάθη, η Μακάμπι τρέχει στο transition και τον αιφνιδιασμό εκμεταλλευόμενη αυτά. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Επίσης κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα, κάτι που βελτιώσαμε στο Game 2. Φυσικά, τα ριμπάουντ είναι ένα θέμα. Η Μακάμπι είναι η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης ως τώρα στο επιθετικό ριμπάουντ. Πιέζουμε κι εμείς όμως στο ίδιο. Αυτό θα είναι το κλειδί για τα επόμενα παιχνίδια.

Θα πάμε βήμα – βήμα. Πρώτο μέλημα είναι να κερδίσουμε τον πρώτο αγώνα, την Τρίτη. Δεν έχει σημασία αν θα χάσουμε ή θα κερδίσουμε. Στο τέλος χρειάζεσαι τρεις νίκες για να πας στο Final Four».

Για το ρόλο των παικτών με ισχυρό χαρακτήρα υπογράμμισε: «Πιστεύω πως έχουμε πολλούς παίκτες με προσωπικότητα, με σπουδαία ποιότητα και εμπειρία. Η πραγματικότητα όμως είναι πως το ίδιο ισχύει επίσης για τη Μακάμπι. Όπως ο Λορέντζο Μπράουν, ο Γουέιντ Μπάλντγουιν, ο Τζος Νίμπο».

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Τη σπουδαία αναμέτρηση στο Βελιγράδι, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Τι έχει γίνει ως τώρα στη σειρά 30/04/2024

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν ως τώρα τις νίκες στο ΟΑΚΑ, με τη Μακάμπι να «σπάει» την έδρα του Παναθηναϊκού στο Game 1.

Το 87-91 χάρη στους 18 πόντους του Κόλσον και τους 16 του Μπράουν και παρότι κατά τη διάρκεια του αγώνα έχασε με τραυματισμό τον Μπάλντγουιν επέβαλλε τον ρυθμό της και πήρε το πάνω χέρι στη σειρά.

Στo Game 2 ήταν η σειρά των «πράσινων» να χαμογελάσουν, καθώς ξεπέρασαν τον ψυχολογικό σκόπελο του break και της κακής πρώτης περιόδου (20-28) για να φτάσουν στη νίκη και το 1-1 (95-79).

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της βραδιάς με career high (29 πόντοι) την ώρα που ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήρθε από τον πάγκο και συνέβαλε τα μέγιστα και στις δύο πλευρές (15 πόντοι) καθώς μεταξύ άλλων περιόρισε αισθητά τον Κόλσον.

Το πρόγραμμα της σειράς Παναθηναϊκός – Μακάμπι (1-1)

Game 1: Παναθηναϊκός – Μακάμπι 87-91
Game 2: Παναθηναϊκός – Μακάμπι 95-79
Game 3: Μακάμπι – Παναθηναϊκός (30/4, 20:00)
Game 4: Μακάμπι – Παναθηναϊκός (2/5, 21:45)
Game 5 (αν χρειαστεί): Παναθηναϊκός – Μακάμπι (8/5)


Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 30/04/2024

Το πιο κρίσιμο μέχρι το επόμενο είναι το Game 3 στο Βελιγράδι. Μετά το 1-1 στο ΟΑΚΑ το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνουν 2 ματς και επί σερβικού εδάφους όπου αν κάποια ομάδα κάνει το 2/2 θα πάρει την πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός μετά το εις βάρος του break χρειάζεται μία τουλάχιστον νίκη για να διασφαλίσει πως θα φέρει τη σειρά ξανά στο ΟΑΚΑ για Game 5 και θα επιδιώξει να το πετύχει στο τρίτο ματς ώστε να βάλει τη Μακάμπι με την πλάτη στον τοίχο και να μη βρεθεί ο ίδιος στο χείλος του αποκλεισμού.

Τα δύο ματς στην Αθήνα ήταν… μαθήματα για την ομάδα του Αταμάν, η οποία στο Game 2 είδε στην πράξη τη συνταγή της επιτυχίας, καθώς όλα αρχίζουν από την άμυνα. Η ποιοτική ανωτερότητα του «τριφυλλιού» μπορεί να του δώσει το πάνω χέρι τώρα που ξεπέρασε και το ψυχολογικό «βουνό» εξαιτίας της ήττας στο Game 1.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.74 ΣΤΗ NOVIBET

Θεμέλιος λίθος στην προσπάθεια των «πράσινων» είναι ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός έχει κάνει τρομερές εμφανίσεις στα δύο πρώτα ματς (12 πόντοι, 13 ασίστ στο Game 1, 29 πόντοι στο Game 2) κάτι που συνηθίζει στα Playoffs και δείχνει στην πράξη πόσο πολύ θέλει να οδηγήσει την ομάδα του στην πρόκριση, καθώς και αυτή τη φορά θα βγει μπροστά.

ΣΛΟΥΚΑΣ OVER 7.5 ΑΣΙΣΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Ένας εξ αυτών που τροφοδοτούνται από τη δημιουργία του αρχηγού είναι ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός δεν έχει βρει καλό ρυθμό ως τώρα κάτι που καλείται να κάνει στα κρίσιμα ματς του Βελιγραδίου.

ΓΚΡΙΓΚΟΝΙΣ OVER 9.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.65 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μακάμπι – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

panathinaikos top10 metagrafesΠαναθηναϊκός Μπάσκετ: Οι δέκα μεγαλύτερες μεταγραφές

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ