el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση 26/09/2023

Ματς με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ στη La Liga. Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μαγιόρκα (22:30) και είναι έτοιμη για την 7η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Τσάβι έρχεται με φόρα μετά την… τρελή ανατροπή στο ματς με την Θέλτα (3-2), ενώ, στην άλλη μεριά, οι γηπεδούχοι ψάχνουν μία τεράστια υπέρβαση, η οποία θα τους επιτρέψει να βρουν ψυχολογία μετά από μόλις μία νίκη σε έξι παιχνίδια.

Για το ματς στο Ιμπεροστάρ Στάντιουμ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της7ης αγωνιστικής της La Liga γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο ισπανικό πρωτάθλημα!


Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα: Παρουσίαση, Ανάλυση 26/09/2023

Ο χαρακτήρας, το mentality και η ποιοτική αναβάθμιση του καλοκαιριού δημιούργησαν το «παζλ» της μεγάλης ανατροπής της Μπαρτσελόνα στο ματς με την Θέλτα. Οι Καταλανοί έχαναν με 2-0 στο 80ο λεπτό, όμως κυριάρχησαν απόλυτα στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα, σκοράροντας τρεις φορές για το τελικό 3-2.

Ο εξαιρετικός Ζοάο Κανσέλο πέτυχε το γκολ της νίκης, ενώ νωρίτερα έβγαλε ασίστ πάρε – βάλε στον Ρόμπερτ Λεβαντόσφκι. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος μπακ σκόραρε και στο ματς με την Ρεάλ Μπέτις, δείχνοντας πως είναι το κομμάτι που έλειπε από την ενδεκάδα του Τσάβι.

Ο Ισπανός τεχνικός βλέπει την ομάδα του να ρολάρει (έξι σερί νίκες, καμία ήττα από την αρχή της χρονιάς) και πλέον η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος, αφού ακολούθησε η ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο.

Το μόνο αρνητικό αφορά τον Φρένκι Ντε Γιονγκ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες. Παραμένει εκτός δράσης ο Πέδρι, ενώ, αντίθετα, επέστρεψε σε δράση ο Ρόναλντ Αραούχο.

Για την Μαγιόρκα το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο, λόγω της διαφοράς στην ποιότητα και λόγω της αρνητικής παράδοσης κόντρα στην Μπαρτσελόνα (14 σερί ματς χωρίς νίκη). Επιπρόσθετα, οι γηπεδούχοι διανύουν κακό «φεγγάρι» αγωνιστικά, με μόλις μία νίκη στις έξι πρώτες αγωνιστικές.

Το μεγάλο πρόβλημα αφορά την άμυνα, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στην ήττα με 5-3 από την Τζιρόνα. Βέβαια, η Μαγιόρκα δεν έχει σκοράρει ακόμα στην έδρα της (0-1 από τη Βιγιαρεάλ, 0-0 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο) και συνολικά υπάρχουν αρκετά ζητήματα σε όλα τα επίπεδα.

O Αντόνιο Ράγιο παραμένει εκτός, γεγονός που δημιουργεί «πονοκέφαλο» στον Αγκίρε σε ό,τι αφορά την αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Όλα δείχνουν πάντως ότι η Μαγιόρκα θα παίξει με πέντε στην άμυνα και τον Μουρίκι μόνο του στην κορυφή της επίθεσης.


Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα: Στατιστικά, Προϊστορία 26/09/2023

  • Απίστευτο το σερί της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Μαγιόρκα: Οι Καταλανοί μετρούν 14 σερί ματς χωρίς ήττα και έντεκα σερί νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια.
  • Σε αυτό το διάστημα, η Μπάρτσα έχει δεχτεί μόλις πέντε τέρματα από την Μαγιόρκα.
  • Η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη από την αρχή της σεζόν και «τρέχει» σερί έξι νικών.
  • Στα τελευταία τρία ματς, η Μπαρτσελόνα σκόραρε συνολικά 13 γκολ.
  • Τέσσερα από τα έξι ματς της Μαγιόρκα στο πρωτάθλημα έληξαν με No Goal.
  • H Μαγιόρκα μετρά μόλις μία νίκη στα έξι ματς του πρωταθλήματος.
  • Στα δύο ματς στην έδρα της, η Μαγιόρκα μέτρησε μία ισοπαλία και μία ήττα χωρίς να σκοράρει.
  • Η βαθμολογία της La Liga.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 26/09/2023

Ξεκάθαρο φαβορί η Μπαρτσελόνα, κόντρα σε μία ομάδα με αρκετά προβλήματα και ξεκάθαρο έλλειμα ποιότητας. Οι Καταλανοί βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορούν να φτάσουν στην έβδομη συνεχόμενη νίκη τους, η οποία θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην La Liga.

Για το ματς στο Ιμπεροστάρ Στάντιουμ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

2 & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Η Μπαρτσελόνα διαθέτει σπουδαία ποιότητα στην μεσοεπιθετική της γραμμή, η Μαγιόρκα δυσκολεύεται αμυντικά και η πλάστιγγα γέρνει προς τη μεριά του διπλού με περισσότερα από δύο τέρματα συνολικά.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΡΑΦΙΝΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.50 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ψάχνει μία μεγάλη εμφάνιση και το γεγονός ότι – κατά πάσα πιθανότητα – θα ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα θα του επιτρέψει να βρει ευκαιρίες για να σκοράρει.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 26/09/2023

Η απουσία του Ράγιο δημιουργεί πονοκέφαλο στους γηπεδούχους, οι οποίοι θα παίξουν με αμυντικογενές σύστημα, που θα περιλαμβάνει τρία στόπερ και μόλις έναν επιθετικό.

H Mπαρτσελόνα θα παίξει χωρίς δύο από τους τρεις βασικούς της μεσαίας γραμμής, με τους Γκάβι και Γκουντογάν να παίρνουν την θέση των Ντε Γιονγκ και Πέδρι. Αναμένεται μικρό rotation από τον Τσάβι, που ενδέχεται να αφήσει εκτός ενδεκάδας τους Κανσέλο, Μπαλντέ, Αραούχο και Φέλιξ.

Μαγιόρκα (5-4-1): Ράικοβιτς – Μαφέο, Βαλιέντ, Νάστασιτς, Κοπέτε, Λάτο – Ροντρίγκες, Μορλάνες, Κόστα, Πρατς – Μουρίκι

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Ρομπέρτο, Κουντέ, Κρίστενσεν, Αλόνσο – Γκουντογάν, Ρομέου, Γκάβι – Ραφίνια, Λεβαντόφσκι, Φεράν

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ