el
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 26/04/2023

Η μάχη τίτλου στην Premier League κορυφώνεται και το ντέρμπι κορυφής καθηλώνει, με την Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Άρσεναλ (22:00) στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής. Για τον «τελικό» του πρωταθλήματος ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η μάχη για τον τίτλο στην Premier League βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού ενώ έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Τα πρόσφατα στραβοπατήματα της Άρσεναλ έχουν εξαϋλώσει τη διαφορά που είχαν χτίσει οι «κανονιέρηδες», δίνοντας πλέον την ευκαιρία στην Σίτι να διεκδικήσει πιο βάσιμα από ποτέ τη διατήρηση των σκήπτρων.

Πλέον οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στο «Etihad» στο ντέρμπι κορυφής που θα «δείξει» τη συνέχεια της κούρσας, ώστε να προκύψει είτε κάποιο φαβορί για την κούπα, είτε την κορύφωση της αγωνίας στις αγωνιστικές που απομένουν.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο «Etihad» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 26/04/2023

Πριν από λίγες αγωνιστικές η Άρσεναλ πρόβαλλε ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 2004, ωστόσο η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα… αυτοκτόνησε.

Απέναντι στη Λίβερπουλ προηγήθηκε 2-0 αλλά ισοφαρίστηκε σε 2-2, με την Γουέστ Χαμ το ίδιο σενάριο, ενώ εντός έδρας με την ουραγό Σαουθάμπτον έφερε 3η συνεχόμενη ισοπαλία (3-3), για την οποία πρέπει να είναι και… ευχαριστημένη, καθώς βρέθηκε πίσω με δύο γκολ (0-2, 1-3).

Πλέον οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στο +5 από τη Σίτι, αλλά τα βαθμολογικά φαινόμενα απατούν, καθώς οι «πολίτες» έχουν δύο αγώνες λιγότερους και μέσω αυτών μπορούν να περάσουν μπροστά εφόσον τους συνδυάσουν με 2/2.

Κάπως έτσι οι δύο ομάδες παρατάσσονται στο ντέρμπι κορυφής του Μάντσεστερ, με τη Σίτι να θέλει το 3/3 φέτος επί της Άρσεναλ ώστε να πάρει το πάνω χέρι σε μια κούρσα την οποία οδηγούν οι Λονδρέζοι τις 27 εκ των 31 αγωνιστικών ως τώρα!

Τόσο στο Λονδίνο, όσο και σε νοκ άουτ αγώνα στο Κύπελλο νικήτρια ήταν η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία είναι και η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που έχει ρεαλιστικές πιθανότητες για τρεμπλ, καθώς κυνηγά το πρωτάθλημα, βρίσκεται στον τελικό του F.A. Cup, αλλά και στα ημιτελικά του Champions League.

Η φόρμα της Σίτι είναι δεδομένη, με αήττητο 16 αγώνων και 7/7 στα τελευταία παιχνίδια με την Άρσεναλ, ωστόσο οι «κανονιέρηδες» αν και προέρχονται από συνεχόμενες γκέλες δεν είναι διατεθειμένοι να παραιτηθούν από το όνειρο του τίτλου.

 


Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ: Στατιστικά & Προϊστορία 26/04/2023

  • H Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης (70 βαθμοί) σε 30 αγώνες.
  • Η Άρσεναλ βρίσκεται στην κορυφή με 75 βαθμούς σε 32 αγώνες.
  • Στους δύο φετινούς αγώνες τους η Σίτι έχει 2/2, καθώς έχει επικρατήσει, στο Λονδίνο για το πρωτάθλημα (1-3), όσο και στο Μάντσεστερ για το Κύπελλο (1-0).
  • Η Μάντσεστερ Σίτι έχει επτά συνεχόμενες νίκες στους μεταξύ τους αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τελευταία νίκη της Άρσεναλ ήταν το 2-0 στον ημιτελικό του Κυπέλλου το 2020.
  • Σε επίπεδο Premier League η Άρσεναλ έχει 23 νίκες, έναντι 18 της Σίτι, ενώ 10 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.
  • Το αντίστοιχο ρεκόρ με γηπεδούχο τη Σίτι είναι 11-3-11.
  • Οι «πολίτες» έχουν 6 σερί νίκες ως γηπεδούχοι. Τελευταία φορά που πήρε αποτέλεσμα η Άρσεναλ ήταν το 2-2 τον Μάιο του 2016, ενώ τελευταίο «διπλό» το 2015 (0-2).
  • Σερί 6 νικών έχει η Σίτι στο πρωτάθλημα. Τελευταία απώλεια της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν το 1-1 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ το αήττητο σερί της έχει φτάσει τους 16 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, μετά την ήττα με 1-0 από την Τότεναμ (13-3-0).
  • Στους 16 αγώνες όπου είναι αήττητη η Σίτι έχει ρεκόρ τερμάτων 49-9 και σε κανέναν εξ αυτών δεν έχει δεχθεί πάνω από ένα τέρμα.
  • Η Άρσεναλ έχει 3 συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, ενώ είναι αήττητη εδώ και 10 αγώνες. Τελευταία ήττα, το 1-3 από την Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο (15/2).
  • Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα τελευταία 5 παιχνίδια.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος

 


Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ: Προγνωστικά 26/04/2023

Ντέρμπι τίτλου στο Μάντσεστερ, με την φορμαρισμένη Σίτι να αντιμετωπίζει την Άρσεναλ, την οποία έχει νικήσει δις φέτος και ψάχνει το 3/3. Ωστόσο η απόδοση για τον «άσο» είναι πολύ χαμηλή για να την ακολουθήσουμε σε ένα τόσο οριακό ντέρμπι που μπορεί να αποβεί καθοριστικό για το πρωτάθλημα.

Προφανώς και δε θα αποτελέσει έκπληξη η περίπτωση μη νίκης των «πολιτών».

ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Χ2 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα και αναμένεται να την μετουσιώσουν σε γκολ. Εξάλλου αμφότερες σκόραραν και στο ντέρμπι του Λονδίνου (1-3).

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/04/2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δε θα έχει τον Άκε που ήταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ στο ντέρμπι του Ιανουαρίου για το Κύπελλο, ενώ θα έχει αλλαγές σε σχέση με τον ημιτελικό κυπέλλου με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που ήταν εύκολη υπόθεση (3-0), με Στόουνς, Ντίας, Ρόντρι, Ντε Μπρόινε να επανέρχονται στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-2-4-1): Έντερσον – Ακάντζι, Ντίας, Λαπόρτ – Στόουνς, Ρόντρι – Μάχρεζ, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Γκρίλις – Χάαλαντ.

Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/04/2023

Για τον Μικέλ Αρτέτα ο «πονοκέφαλος» έχει να κάνει με την άμυνα και δη τον παίκτη που θα κληθεί να μαρκάρει τη… μηχανή των γκολ Χάαλαντ. Το μαρκάρισμα αναμένεται να αναλάβει ο Χόλντινγκ, ενώ στη λίστα των απόντων βρίσκονται Τομιγιάσου, Ελνενί, Σαλίμπα. Αντίθετα θα επανέλθει ο Τσάκα που είχε απουσιάσει λόγω ίωσης με την Σαουθάμπτον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ράμσντεϊλ – Ουάιτ, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Τσάκα, Παρτέι – Σάκα, Όντεγκαρντ, Μαρτινέλι – Ζεσούς.

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ