el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 27/01/2023

Ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είναι ο… τελικός της Premier League περιλαμβάνει το πρόγραμμα του τέταρτου γύρου ή αλλιώς της φάσης των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Κι αυτό είναι το ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ.

Οι δύο ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία και δείχνουν ότι θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο, θα πρέπει να «κονταροχτυπηθούν» για το δεύτερο τη τάξει θεσμό του αγγλικού ποδοσφαίρου. Το Κύπελλο Αγγλίας.

Η Σίτι θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και παράλληλα να πάρει τη δεύτερη νίκη της επί των «κανονιέρηδων», ενώ η Άρσεναλ θέλει να βροντοφωνάξει ότι ήρθε για να μείνει! Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες φέτος, αφού δεν έχει κανένα από τα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος!

Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι όποια ομάδα νικήσει θα προκριθεί στον πέμπτο γύρω ή αλλιώς στους «16» του Κυπέλλου. Αν το παιχνίδι έρθει ισόπαλο, τότε θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα του φιλοξενούμενου, ο νικητής του οποίου θα πάρει το εισιτήριο.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Άρσεναλ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε live streaming με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Αγγλίας!


Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ: Ανάλυση & Παρουσίαση 27/01/2023

Ένα στόχο έχει η Μάντσεστερ Σίτι για φέτος. Να ξεπεράσει την Άρσεναλ είτε είναι για το πρωτάθλημα είτε για το Κύπελλο. Αυτή είναι η μεγάλη της αντίπαλος για τη φετινή σεζόν. Και στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο Αγγλίας.

Η Σίτι δίνει δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι στο Κύπελλο. Στον προηγούμενο γύρο, τον τρίτο όπου μπήκε η πρωταθλήτρια Αγγλίας, η κλήρωση την έφερε αντιμέτωπη με την Τσέλσι. Οι «μπλε» δεν αποδείχθηκαν ιδιαίτερο υψηλό εμπόδιο για τους «πολίτες» και η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πέρασε στην επόμενη φάση με συνοπτικές διαδικασίες.

Επικράτησε 4-0 και μάλιστα πέτυχε τα τρία πρώτα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μέσα σε διάστημα 15 λεπτών. Ο Μαχρέζ έκανε το 1-0 στο 23’, ο Άλβαρεζ πέτυχε το 2-0 στο 30’ με πέναλτι και ο Φόντεν έκανε το 3-0 στο 38’. Ο Μαχρέζ με δεύτερο πέναλτι στο 85’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (4-0).

Στη συνέχεια μεσολάβησαν τέσσερα παιχνίδια μέχρι το επικείμενο με την Άρσεναλ, τα οποία δεν είχαν όλα το αντίστοιχο αποτέλεσμα, όπως με την Τσέλσι. Αρχικά η Σίτι ηττήθηκε από τη Σαουθάμπτον εκτός έδρας για το Λιγκ Καπ και αποκλείστηκε.

Το επόμενο παιχνίδι ήταν το μεγάλο ντέρμπι του Γιουνάιτεντ κόντρα στη Μάντσεστερ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Ο Γκρίλις έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ στο 60’, αλλά η Γιουνάιτεντ απάντησε και με δύο γκολ στο 78’ και στο 82’ πήρε τη νίκη.

Στα δύο επόμενα όμως, η Σίτι έκανε μεγάλες εμφανίσεις και πήρε ισάριθμες νίκη. Αρχικά υποδέχθηκε την Τότεναμ, όπου αν και ήταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 2-0, πέτυχαν τέσσερα γκολ στην επανάληψη και νίκησε 4-2. Τέλος, έπαιξε και με τη Γουλβς για το πρωτάθλημα, όπου με χατ τρικ του Χάαλαντ κέρδισε 3-0.

Η Άρσεναλ διανύει μία τρομερή σεζόν φέτος. Έπειτα από πολλά χρόνια δείχνει ότι διαθέτει μία ομάδα ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι το τέλος. Και μέχρι στιγμής επιβεβαιώνει τα προγνωστικά, αλλά και τις προσδοκίες που έχουν αναπτυχθεί.

Βρίσκεται στην πρώτη θέση της Premier League με πέντε βαθμούς διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Είναι η μοναδική ομάδα που δείχνει τόσο χαρακτηριστική σταθερότητα στο παιχνίδι της από την αρχή της σεζόν. Ούτε η Σίτι την έχει πλησιάσει στο συγκεκριμένο σκέλος.

Ενδεικτικό είναι ότι έπειτα από 19 αγωνιστικές στην Premier League μετράει 16 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Η ήττα σημειώθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Την περασμένη εβδομάδα, πάντως, φρόντισε να πάρει τη ρεβάνς από τους «κόκκινους διαβόλους». Υποδέχθηκε τη Γιουνάιτεντ στο «Έμιρεϊτς» και μπορεί οι φιλοξενούμενοι να προηγήθηκαν, ωστόσο η Άρσεναλ βρήκε τον τρόπο να γυρίσει το ματς και να πανηγυρίσει μία μεγάλη νίκη με 3-2.

Στο Κύπελλο Αγγλίας είχε πολύ πιο εύκολο έργο, τουλάχιστον σε σχέση με την τωρινή της αντίπαλο. Η κλήρωση την έφερε αντιμέτωπη με τον Όξφορντ, ομάδα της Λιγκ 1 (τρίτης κατηγορίας) και οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν με 3-0. Και τα τρία γκολ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο με τους Ελνένι (63’) και Ενκέτια (70’, 76’).

Ανάμεσα στις αναμετρήσεις με Όξφορντ και Γιουνάιτεντ μεσολάβησε το ντέρμπι με την Τότεναμ για το πρωτάθλημα, όπου η ομάδα του Αρτέτα ήταν εξαιρετική και έφτασε στη νίκη με 2-0.


Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ: Στατιστικά & Προϊστορία 27/01/2023

  • Αυτή είναι η πρώτη φορά στη φετινή αγωνιστική σεζόν που θα μονομαχήσουν οι δύο πρωτοπόροι.
  • Στο παρελθόν έχει γίνει ένα παιχνίδι Κυπέλλου στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι και ήταν πριν από 52 χρόνια! Συγκεκριμένα στις 17 Φεβρουαρίου 1971 και τότε η Άρσεναλ προκρίθηκε στην επόμενη φάση.
  • Όσον αφορά πάντως τις συνολικές αναμετρήσεις στην έδρα της Σίτι στο Μάντσεστερ, η προϊστορία είναι μοιρασμένη.
  • Συνολικά έχουν γίνει 100 παιχνίδια σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. η Σίτι έχει 39 νίκες, η Άρσεναλ έχει 38, ενώ 23 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.
  • Αυτό που έχει πραγματικά ενδιαφέρον είναι η προϊστορία στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο προπονητών. Γκουαρδιόλα και Αρτέτα έχουν τεθεί αντιμέτωποι σε επτά παιχνίδια (πέντε για το πρωτάθλημα, ένα για το Κύπελλο και ένα για το Λιγκ Καπ).
  • Ο Γκουαρδιόλα έχει έξι νίκες και ο Αρτέτα μόνο μία. Η μοναδική νίκη του Αρτέτα όμως είναι για το Κύπελλο τη σεζόν 2019-20, αλλά στην έδρα της Άρσεναλ (2-0).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • H βαθμολογία της Premier League.

mancity arsenal3 27012023


Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ: Προγνωστικά 27/01/2023

Η Άρσεναλ μπορεί να προηγείται στο πρωτάθλημα, ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι είναι το μεγάλο φαβορί, ειδικά από τη στιγμή που το παιχνίδι διεξάγεται στην έδρα της. Επιπλέον η απόδοση του άσου είναι άκρως ικανοποιητική και δεν συναντάται συχνά για εντός έδρας παιχνίδι της Σίτι.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80

Ακόμη μία καλή επιλογή, αφού αναμένεται και οι δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για να σκοράρουν θα είναι το combo bet του goal και over 2,5.

ΤΟ COMBO BET ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ & OVER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/01/2023

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Μάντσεστερ Σίτι για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Άρσεναλ.

Οι γηπεδούχοι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για τον Φόντεν, ο οποίος έχασε μερικές προπονήσεις. Οι πιθανότητες να προλάβει είναι μοιρασμένες.

Λογικά στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψει ο τερματοφύλακας Ορτέγκα, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τους Ουόλκερ και Μπερνάντο Σίλβα

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ορτέγκα – Ουόλκερ, Ντίας, Ακάντζι, Άκε – Μπερνάνρο Σίλβα, Ρόντρι, Ντε Μπρόινε – Μαχρέζ, Άλβαρεζ, Χάαλαντ.

mancity arsenal2 27012023


Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/01/2023

Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν απουσίες για τον αγώνα στο «Έτιχαντ», κόντρα στους «πολίτες».

Ο Μικέλ Αρτέτα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γκάμπριελ Ζεσούς, ο οποίος παραμένει τραυματίας, αλλά και των Νέλσον, Ελνένι και Σοάρες.

Λογικά ο Ουάιτ θα παραμείνει στην ενδεκάδα, καθώς δεν είχε κάτι σοβαρό μετά το ματς με τη Γιουνάιτεντ, ενώ ο Τροσάρντ θα βρίσκεται στον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τέρνερ – Ουάιτ, Σαλίμπα, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Τσάκα, Παρτέι – Σακά, Έντεγκαρντ, Μαρτινέλι – Ενκέτια.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ