el
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Μάντσεστερ Σιτι – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση 11/04/2023

Τι παιχνίδι Θεέ μου! Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Τρίτη (22:00) στο «City of Manchester Stadium» στην πρώτη αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Champions League. Το συγκεκριμένο ζευγάρι θα μπορούσε να είναι κάλλιστα και o τελικός της διοργάνωσης.

Με 1000+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση στο «City of Manchester Stadium» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Μάντσεστερ Σιτι – Μπάγερν: Ανάλυση, Παρουσίαση 11/04/2023

Στη Μάντσεστερ Σίτι ζουν και αναπνέουν για την κατάκτηση της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Οι πρωταθλητές Αγγλίας στη φάση των «16» έκαναν επίδειξη δύναμης και με την εντυπωσιακή νίκη με 7-0 (1-1 το πρώτο ματς) ξεπέρασαν το εμπόδιο της Λειψίας. Αναμφισβήτητα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Σίτι είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός επιθετικός είναι κίνδυνος θάνατος για τις αντίπαλες άμυνες και το γεγονός ότι με τη Λειψία σκόραρε πέντε γκολ αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Ο Χάαλαντ είναι φέτος πρώτος σκόρερ στο Champions League με 10 γκολ και περιμένει με άγριες διαθέσεις και τους Βαυαρούς.

To Σάββατο στην Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 4-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον και πλησίασε στους 6 βαθμούς την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Άρσεναλ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο Χάαλαντ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ενώ στον δημιουργίκο τομέα έλαμψε ο Κέβιντ ντε Μπρούινε.

Η Μπάγερν με 6 έπαθλα στη συλλογή της υπερέχει σε εμπειρία και στη φετινή διοργάνωση έχει σπάσει τα κοντέρ. Συγκεκριμένα σε οκτώ παιχνίδια μετράει ισάριθμες νίκες και στη φάση των «16» προσπέρασε με δύο νίκες (1-0, 2-0) το εμπόδιο της Παρί των Μέσι, Μπαπέ, Νεϊμάρ.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας στη φετινή τους πορεία διαθέτουν την καλύτερη άμυνα κι έχουν δεχθεί μόλις δύο γκολ σε ένα από τα οκτώ παιχνίδια τους. Κράτησαν το μηδέν απέναντι σε Μπαρτσελόνα, Ιντερ, Παρί και δέχθηκα δύο τέρματα μόνο από την Βικτόρια Πλζεν.

Στην Bundesliga η Μπάγερν με την έλευση του Τόμας Τούχελ και τη φυγή του Γιούλιαν Νάγκελσμαν μετράει δύο σερί νίκες. Στην πρεμιέρα του Τούχελ επικράτησε με 4-2 στο klassiker με την Ντόρτμουντ, ενώ το περασμένο Σάββατο νίκησε στην έδρα της Φράιμπουργκ 0-1 με σκόρερ τον Ντε Λιχτ.

Πάντως, ενδιάμεσα οι Βαυαροί ηττήθηκαν από την Φράιμπουργκ στο Κύπελλο μέσα στο Μόναχο και αποκλείσηκαν από τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Στη αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ τραυματίστηκε ο Τσούπο Μοτίνγκ, ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή στο Μάντσεστερ.


Μάντσεστερ Σίτ – Μπάγερν: Στατιστικά, Προϊστορία 11/04/2023

  • Παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον τo «head to head» των δύο προπονητών. Πεπ Γκουαρδιόλα και Τόμας Τούχελ έχουν βρεθεί συνολικά 10 φορές σε Γερμανία, Αγγλία και Champions League. Ο προπονητής της Σίτι μετράει 6 νίκες κόντρα στον νυν τεχνικό της Μπάγερν, ενώ ο Τούχελ έχει πανηγυρίσει τρεις νίκες και μόλις ένα ματς έχει λήξει ισοπαλία. Αναμφισβήτητά το «highlights» της κόντρα τους ήταν ο τελικός του Champions League το 2021 όταν ο Τούχελ νίκησε (1-0) με την Τσέλσι την Σίτι του Γκουαρδιόλα.
  • 6 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν Σίτι και Μπάγερν στο Champions League και η προϊστορία είναι ισορροπημένη με 3 νίκες για τους Βαυαρούς και 3 για τους Άγγλους. Στα συγκεκριμένα παιχνίδια τα αποτελέσματα είναι 3 Over και ισάριθμα Under.
  • Η Μπάγερν σε τρία παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ έχει δεχθεί τέσσερα γκολ και μετράει 2 Over, 2 Goal και από 1 No Goal, Under-
  • Η Μάντσεστερ Σίτι στον όμιλο του Champions League τερμάτισε με άνεση στην πρώτη θέση και με 4-2-0 συγκέντρωσε 14 βαθμούς δεχόμενη μόλις δύο γκολ και πετυχαίνοντας 14 τέρματα.
  • Η Μπάγερν στη φάση των ομίλων έκανε επίδειξη δύναμης. Οι Βαυαροί πέτυχαν το απόλυτο με 6 νίκες σε ισάριθμα ματς και επιθετικά πυροβολούσαν. Ενδεικτικά πέτυχαν 18 γκολ και δέχθηκαν μόλις 2 τέρματα.
  • Στις 19/4 θα ακολουθήσει η ρεβάνς στο Μόναχο και η ομάδα που θα προκριθεί από το Σίτι – Μπάγερν θα διασταυρωθεί με τον νικητή του ζευγαριού Ρεάλ – Τσέλσι στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • βαθμολογία στην Bundesliga.
  • βαθμολογία στην Premier League

Μάντσεστερ Σιτι – Μπάγερν: Προγνωστικά 11/04/2023

Οι δύο ομάδες πρωταγωνιστούν στη φετινή διοργάνωση και στόχος τους είναι να φτάσουν  μέχρι τον τελικό της Κωνσταντινούπολης. Για το μεγάλο ματς στο Μάντσεστερ ανάμεσα σε Σίτι και Μπάγερν επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η Σίτι μέσα στην έδρα της δεν αφήνει τον αντίπαλο να κάνει κουμάντο στο παιχνίδι. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα διψούν φέτος για την κούπα του Champions League και μπροστά στο κοινό τους έχουν κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις με ταχύτητα στην επίθεση.

Οι Άγγλοι θα ρισκάρουν περισσότερο επιθετικά κι έχουν σε ετοιμότητα τον Χάαλαντ. Με τον τρόπο που αγωνίζονται μέσα στην έδρα τους είναι ικανοί να υποχρεώσουν τους Βαυαρους στην πρώτη τους φετινή ήττα στη διοργάνωση. Το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα υπήρξε αναστάτωση στην Μπάγερν με την αλλαγή του προπονητή αποτελεί μια πληγή που αποτελεί ερωτηματικά για το αν έχει επουλωθεί.

ΝΙΚΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο ομάδες στη φετινή διοργάνωση δέχονται γκολ με το σταγονόμετρο και το παιχνίδι δύσκολα θα ανοίξει…

2-3 γκολ στο παιχνιδι σε αποδοση 2.00 

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 11/04/2023

Για τη Σίτι η κατάκτήση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο βασικός στόχος τη φετινή σεζόν. Οι «Πολίτες» παλεύουν εδώ και χρόνια να προσθέσουν στη συλλογή τους το συγκεκριμένο έπαθλο και το βάρος έχει πέσει περισσότερο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση παρά στην Premier League.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε ότι «θέλουμε να κατακτήσουμε τη διοργάνωση και είναι σπουδαίο για όλους να παίζουμε με τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης όπως η Μπάγερν. Τίποτα δεν είναι εύκολο στο Τσάμπιονς Λιγκ…». Το απουσιολόγιο για την Μάντσεστερ Σίτι είναι λευκό!

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Έντερσον – Άκε, Ακάνζι, Ρούμπεν Ντίας – Στόουνς, Ρόντρι –  Ντε Μπρούινε, Γκίντογαν, Μάχρεζ, Γκρίλις – Χάαλαντ.

Μπάγερν: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 11/04/2023

Η Μπάγερν στο φετινό Champions League παρουσιάζει το καλό της πρόσωπο και παίζει με περισσότερη συγκέντρωση σε σχέση με τα παιχνίδια στην Bundesliga. Υπάρχουν ερωτηματικά για την τακτική που θα ακολουθήσει ο Τούχελ, αφού είναι το πρώτο του ματς στη διοργάνωση στον πάγκο της Μπάγερν. Παραμένουν εκτός οι Νόιερ, Ερνάντεζ, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο επιθετικός Τσούπο Μοτίνγκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ζόμερ – Στάνισιτς, Ουπαμεκάνο, Ντε Λιχτ, Ντέιβις – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Κομάν, Μουσιάλα, Μανέ – Μίλερ.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ