el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/01/2023

Για τρίτη φορά και μάλιστα για τρίτη διαφορετική διοργάνωση θα αναμετρηθούν οι Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι. Αυτή τη φορά θα είναι για το Κύπελλο Αγγλίας (08/01, 18:30) έχοντας ήδη παίξει τόσο για το Λιγκ Καπ όσο και για την Premier League.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι μέχρι και τελικός της διοργάνωσης, αλλά οι δύο ομάδες κληρώθηκαν να παίξουν στον 3ο γύρο και το έπαθλο να είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η νίκη είναι το ζητούμενο και για τους δύο και ειδικά για τους φιλοξενούμενους που έχουν βγει εκτός από το Λιγκ Καπ (από τη Σίτι) και φυσικά από το πρωτάθλημα, αφού είναι πολύ μακριά από την κορυφή. Οι «πολίτες» δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν ένα στόχο όπως είναι το Κύπελλο Αγγλίας και θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Εδώ να σημειωθεί ότι όποιος νικήσει, θα περάσει στον τέταρτο γύρο, αλλά σε περίπτωση ισοπαλία θα υπάρξει δεύτερο παιχνίδι στην έδρα του φιλοξενούμενους. Αν και το δεύτερο παιχνίδι λήξει ισόπαλο, τότε θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι!

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Τσέλσι γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Αγγλίας!


Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Ανάλυση & Παρουσίαση 08/01/2023

Μέχρι στιγμής στο 2023, η Μάντσεστερ Σίτι έχει δώσει τρία παιχνίδια, όπως όλες οι ομάδες της Premier League δηλαδή. Το ένα από αυτά δεν είχε το ιδανικό αποτέλεσμα, ωστόσο οι πρωταθλητές κατάφεραν να καλύψουν τη διαφορά.

Τουλάχιστον να την επαναφέρουν στα… προ της γκέλας επίπεδα. Αρχικά οι «πολίτες» επέστρεψαν με το… δεξί στις υποχρεώσεις τους από τη διακοπή του Μουντιάλ. Πήραν τη νίκη με 3-1 επί της Λιντς και παρέμειναν στο κυνήγι της Άρσεναλ, με τη διαφορά στους πέντε βαθμούς.

Ωστόσο, την επόμενη αγωνιστική άφησαν απρόσμενα δύο βαθμούς στην εντός έδρας ισοπαλία με την Έβερτον. Αν κι έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, εν τέλει έμειναν στο 1-1 και είδαν την Άρσεναλ να ξεφεύγει στους 7 βαθμούς.

Στο τελευταίο παιχνίδι όμως κατάφεραν και πάλι να φέρουν την απόσταση στους πέντε βαθμούς. Αφενός γιατί η Άρσεναλ έμεινε στο 0-0 με την Νιούκαστλ κι αφετέρου γιατί οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με την Τσέλσι εκτός έδρας.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές φάσεις, τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο. Εν τέλει η πλάστιγγα έγειρε προς την πλευρά της Μάντσεστερ Σίτι κι αυτό διότι οι αλλαγές που έκανε ο Γκουαρδιόλα βοήθησαν τα μέγιστα.

Οι Γκρίλις και Μάχρεζ μπήκαν στο ματς στο 60’ και στο 64’ συνδυάστηκαν αποτελεσματικά και ο Μάχρεζ έστειλε την μπάλα για το 0-1. Εν τέλει αυτό το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος και η Σίτι πήρε τη μεγάλη νίκη.

Το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν ιδανικό για τη Σίτι, αλλά ήταν το χειρότερο δυνατό για την Τσέλσι, η οποία μετά την ήττα έπεσε πλέον στη 10η θέση. Είναι πλέον 19 βαθμούς πίσω από την κορυφή και θα πρέπει να καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ, που μετράει συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα και έχει μπει σε μπελάδες. Έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος. Το εντός έδρας 2-0 επί της Μπόρνμουθ στην boxing day. Επίσης έχει τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες!

manchestercity chelsea1 08012023 novibet

Ο Πότερ ήταν φανερά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά από την άλλη είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν: «Αν σκεφτεί κανείς ότι χάσαμε τον Στέρλινγκ και τον Πούλισιτς, κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Με εξαίρεση το τελικό αποτέλεσμα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες μου και δεν έχω κανένα παράπονο».

Από την πλευρά του ο Πεπ Γκουαρδιόλα πρόσθεσε: «Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό. Δεν είχαμε καλή δημιουργία, ούτε πιέσαμε καλά τον αντίπαλο. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε πλήρως η εικόνα μας με τις αλλαγές που κάναμε.

Θα μπορούσαμε να είχαμε ηττηθεί, αλλά ευτυχώς πήραμε τη νίκη και μειώσαμε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά. Πάντως πρέπει να αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα, ότι είμαστε ικανοί να μείνουμε στην κορυφή. Αυτό δεν είναι και πολύ εύκολο όταν έχεις ήδη κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα στα τελευταία πέντε χρόνια».


Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Στατιστικά & Προϊστορία 08/01/2023

  • Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι έχουν δώσει μέχρι στιγμής δύο παιχνίδια φέτος. Το πρώτο ήταν για το Λιγκ Καπ τον Νοέμβριο στην έδρα της Σίτι, η οποία και επικράτησε με 2-0 και συνέχισε στο θεσμό.
  • Το δεύτερο ήταν την περασμένη Πέμπτη (05/01) για το πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στην έδρα της Τσέλσι. Ωστόσο και πάλι επικράτησε η Σίτι, αυτή τη φορά με 1-0.
  • Τώρα ακολουθεί το τρίτο παιχνίδι και μάλιστα για τρίτη διαφορετική διοργάνωση, αφού η προσεχής αναμέτρηση στην έδρα της Σίτι είναι για το Κύπελλο Αγγλίας.
  • Η τελευταία φορά που η Τσέλσι νίκησε τη Σίτι ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης ήταν στον τελικό του Champions League τον Μάιο του 2021 με 1-0.
  • Έκτοτε έχουν γίνει τέσσερα παιχνίδια. Τα δύο στην έδρα των «μπλε» και τα δύο στην έδρα των «πολιτών». Και στα τέσσερα νίκησε η Σίτι και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ (1-0, 1-0, 2-0, 1-0).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • H βαθμολογία της Premier League.

manchestercity chelsea5 08012023 novibet


Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Προγνωστικά 08/01/2023

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στην Τσέλσι. Βέβαια το σκηνικό είναι διαφορετικό τώρα, αφού πρόκειται για παιχνίδι Κυπέλλου, αλλά και πάλι η δυναμική των γηπεδούχων σε συνδυασμό με τα προβλήματα των φιλοξενουμένων τους δίνουν τον πρώτο λόγο. Αρέσει ο άσος με το Over 1,5.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ COMBO BET 1 & OVER 1,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.73

Η Τσέλσι θα ψάξει το πρώτο της γκολ κόντρα στη Σίτι από τον Μάιο του 2021. Είχε καλές ευκαιρίες να σκοράρει και στο πρόσφατο ματς για το Κύπελλο, αλλά ήταν άτυχη. Τώρα το παιχνίδι θα έχει διαφορετικό ρυθμό και λογικά και οι δύο ομάδες θα βρουν δίχτυα.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

manchestercity chelsea3 08012023 novibet


Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/01/2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει νέα προβλήματα για το παιχνίδι με την Τσέλσι. Δεδομένη είναι η απουσία των δύο στόπερ Ντίας και Λαπόρτ.

Ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα γίνουν αλλαγές και δεν πρόκειται να ακολουθήσει εκ νέου το 3-6-1 που έπαιξε στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Λογικά θα δούμε και πάλι το 4-3-3, όπου στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Στόουνς και Ακάντζι και τους Λιούις και Κανσέλο στα άκρα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Λιούις, Στόουνς, Ακάντζι, Κανσέλο – Γκιντογκάν, Ντε Μπρόινε, Φίλιπς – Γκρίλις, Μάχρεζ, Χάαλαντ.

manchestercity chelsea4 08012023 novibet


Τσέλσι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/01/2023

Σε αντίθεση με τη Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι έχει πολλά περισσότερα προβλήματα και ο Γκρέιαμ Πότερ προσπαθεί να βρει λύσεις για το αρχικό σχήμα.

Δεδομένη είναι η απουσία των αμυντικών Φοφανά, Τζέιμς, του μέσου Καντέ και του επιθετικού Μπρόγια.

Επίσης τραυματίστηκαν και αποχώρησαν στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Σίτι, οι Στέρλινγκ και Πούλισικ. Δύσκολα θα είναι διαθέσιμοι και οι Μεντί, Τσίλγουελ και Μάουντ

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κέπα – Αθπιλικουέτα, Τιάγκο Σίλβα, Κουλιμπαλί, Κουκουρέγια – Κόβασιτς, Ζακάρια, Γκάλαχερ – Ζίγες, Τσουκουεμέκα, Χάβερτζ.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ