el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 21/05/2023

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται για τη στέψη της στην Premier League, καθώς με νίκη απέναντι στην Τσέλσι (18:00), στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής, κατακτά μαθηματικά τον τίτλο! Για το σπουδαίο παιχνίδι στο «Etihad» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις,

Ώρα στέψης για την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία λίγα 24ωρα μετά την θριαμβευτική πρόκριση στον τελικό του Champions League, ετοιμάζεται να γιορτάσει άλλον έναν τίτλο στην Premier League, καθώς με «τρίποντο» απέναντι στην Τσέλσι θα βγάλει τις… σαμπάνιες.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα φουλάρει για τον τίτλο, ενώ οι «μπλε» του Λονδίνου θέλουν έστω στο φινάλε της σεζόν να διασκεδάσουν τις κακές εντυπώσεις, καθώς δε θα μπορέσουν να κερδίσουν κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο Μάντσεστερ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Ανάλυση, Παρουσίαση 21/05/2023

Η Σίτι καλπάζει και τίποτα δε δείχνει ικανό να τη σταματήσει. Στο Champions League παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου στη ρεβάνς με τη Ρεάλ, για να τσεκάρει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης στις 10/6.

Μέχρι τότε όμως έχει να διεκδικήσει τους εγχώριους τίτλους και πριν τη σύγκρουση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας (3/6) μπορεί από… τώρα να στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Παρότι είχε βρεθεί ως και στο -8 από την Άρσεναλ, το ντεμαράζ των «πολιτών» έκανε τη διαφορά και όχι μόνο τους επέτρεψε να προσπεράσουν, αλλά με νίκη επί της Τσέλσι στο Μάντσεστερ θα πανηγυρίσει και μαθηματικά τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα που τρέχει τρομερό αήττητο σερί 23 αγώνων επελαύνει για άλλον έναν τίτλο, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά της.

Όσο για την Τσέλσι, βαδίζει προς το τέλος μιας αποτυχημένης χρονιάς, όπου δεν κατάφερε ούτε καν να βρεθεί σε θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και θα προσπαθήσει να… χαλάσει την διαγραφόμενη φιέστα της Σίτι, η οποία δύο στροφές πριν το τέλος έχει την ευκαιρία να τελειώσει πρόωρα την υπόθεση τίτλο για να μπορεί να συγκεντρωθεί απερίσπαστη στους τελικούς που θα κρίνουν τα άλλα δύο τρόπαια.

Πριν από δύο χρόνια, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στον τελικό του Champions League με μεγάλους νικητές τους «μπλε». Έκτοτε έχει κυλήσει πολύ νερό στ’ αυλάκι, η Σίτι έχει μονοπωλήσει τις νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια όπως και τους τίτλους και η Τσέλσι μετά και την αλλαγή ιδιοκτησίας αναζητά τα πατήματά της για να βρεθεί ξανά σε μονοπάτι επιτυχιών.

Αυτή τη στιγμή πρόκειται για μάχη μεταξύ Δαυίδ και Γολιάθ, με μεγάλο φαβορί τους «πολίτες» και οι Λονδρέζοι καλούνται να αποδείξουν ότι έχουν… σφυγμό.

 


Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Στατιστικά & Προϊστορία 21/05/2023

  • H Μάντσεστερ Σίτι είναι πρωτοπόρος στην Premier League με 85 βαθμούς και με νίκη εξασφαλίσει τον τρίτο σερί τίτλο πρωταθλήματος.
  • Εφόσον στεφθούν και φέτος πρωταθλητές οι «πολίτες» θα γίνουν μόλις η δεύτερη ομάδα στην 30χρονη ιστορία της Premier League με three-peat, μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1999-2001, 2007-2009). Πριν το 1992 το είχαν πετύχει Λίβερπουλ (1982-1984), Άρσεναλ (1932-1934) και Χάντερσφιλντ (1924-1926).
  • Η Τσέλσι είναι στην 11η θέση της κατάταξης με 43 βαθμούς.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι έχει πέντε σερί νίκες απέναντι στην Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις. Η τελευταία νίκη των Λονδρέζων ήταν το 1-0 στον τελικό του Champions League το 2021.
  • Στα 11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια δεν έχει εμφανιστεί η ισοπαλία, με 7 νίκες για τη Σίτι και 4 για την Τσέλσι. Τελευταία ισοπαλία ήταν το 0-0 (στο 90λεπτο) στον τελικό του Λιγκ Καπ το 2019, με το τρόπαιο να κρίνεται στα πέναλτι υπέρ των «πολιτών» (3-4). Με εξαίρεση εκείνο το παιχνίδι, οι δύο ομάδες δεν έχουν ισοπαλία στα τελευταία 21 παιχνίδια τους, με 15 εξ αυτών στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας.
  • Η ομάδα του Γκουαρδιόλα έχει σερί 23 αγώνων δίχως ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, με 19 νίκες, 4 ισοπαλίες με την τρομακτική επίδοση 67-13 γκολ. Μάλιστα σε κανέναν εξ αυτών των 23 αγώνων δεν έχει δεχθεί πάνω από ένα τέρμα.
  • Επίσης 23 είναι το σερί αγώνων όπου σκοράρει η Σίτι, καθώς το έχει κάνει και σε όσα παιχνίδια αναδείχθηκε ισόπαλη. Τελευταία φορά που δεν σκόραρε ήταν στην τελευταία της ήττα, το 1-0 από την Τότεναμ στις 5/2.
  • Εντός έδρας η ομάδα του Μάντσεστερ έχει 15 σερί νίκες, με 9 εξ αυτών στο πρωτάθλημα.
  • Η Τσέλσι έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 11 παιχνίδια της, με 3 ισοπαλίες και 7 ήττες.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Προγνωστικά 21/05/2023

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται μια ανάσα από τη στέψη στην Premier League και τη χωρίζει ένα «τρίποντο», το οποίο κι είναι έτοιμη να πάρει κόντρα στην Τσέλσι. Με τη φόρα που έχει η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αναμένεται να πάρει άλλη μια νίκη από το πρώτο ημίχρονο, η οποία θα σημάνει τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

ΝΙΚΗ ΣΙΤΙ ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Οι γηπεδούχοι έχουν δεδομένα τεράστια ποιότητα, ωστόσο και η Τσέλσι έχει την ποιότητα να απειλήσει και να σκοράρει ώστε να έχουμε Goal/Goal.

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.02 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/05/2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έπειτα από έναν πολύ απαιτητικό ευρωπαϊκό ημιτελικό αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, για να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες, αλλά και να μη ρισκάρει με κάποιον τραυματισμό ενόψει των τελικών που έπονται. Εξάλλου το βάθος του ρόστερ είναι τέτοιο που επιτρέπει αλλαγές χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση της ομάδας.

Πιθανή ενδεκάδα (3-2-4-1): Έντερσον – Λαπόρτ, Ντίας, Άκε – Ρόντρι, Μαχρέζ – Φόντεν, Γκιντογκάν, Ντε Μπρόινε, Άλβαρεζ – Χάαλαντ.

Τσέλσι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/05/2023

Η Τσέλσι σε άλλο ένα παιχνίδι θα παραταχθεί με ένα σωρό προβλήματα και απουσίες, καθώς για διαφορετικούς λόγους δε θα κάνουν το ταξίδι στο Μάντσεστερ Τζέιμς, Μάουντ, Τσίλγουελ, Καντέ, Κουλιμπαλί, Κόβατσιτς, Κουκουρέλα, γεμίζοντας το απουσιολόγιο του Φρανκ Λάμπαρντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Κέπα – Τσαλόμπα, Σίλβα, Μπάντιασιλ, Χολ – Λόφτους-Τσικ, Φερνάντεζ, Γκάλαχερ, Φέλιξ, Στέρλινγκ – Χάβερτς.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ