el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/06/2023

Η σεζόν στην Αγγλία ολοκληρώνεται με ματσάρα: Η Μάντσεστερ Σίτι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό του Γούμπλεϊ (17:00) και θα παλέψουν για το βαρύτιμο τρόπαιο του FA Cup!

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά στον τελικό της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του πλανήτη και είναι ξεκάθαρο πως το ντέρμπι του Μάντσεστερ θα είναι σίγουρα συναρπαστικό!

Για την τεράστια αναμέτρηση στο Γουέμπλεϊ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 1000+ αγορές στη Novibet ο σπουδαίος τελικός γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!


Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/06/2023

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε! Το ματς που περιμένουν όλοι στην Αγγλία βρίσκεται πλέον προ των πυλών και το Γουέμπλεϊ περιμένει τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για έναν σπουδαίο τελικό.

Η αφετηρία είναι κοινή, αλλά τα δεδομένα διαφορετικά για τις δύο ομάδες. Στη μία μεριά, η Μάντσεστερ Σίτι, το φαβορί, η εδώ και λίγες μέρες πρωταθλήτρια Αγγλίας, που φιλοδοξεί να κυνηγήσει ένα ιστορικό τρεμπλ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα έχουν μπροστά τους και τον τελικό του Champions League με την Ίντερ και, σε γενική εικόνα, βρίσκονται μία ανάσα μακριά από το να γράψουν το όνομά τους στα χρυσά βιβλία του συλλόγου.

city united prognostika novibet

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η φετινή version της Σίτι το αξίζει 100%: Μετά την επιστροφή από το Μουντιάλ του Κατάρ, οι «Πολίτες» διέλυσαν τον ανταγωνισμό και κυριάρχησαν σαν «καταιγίδα» στην συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών τους. Είναι χαρακτηριστικό πως «έτρεξαν» αήττητο σερί 25 αγώνων, ενώ το εμφατικό 4-0 επί της Ρεάλ στον ημιτελικό του Champions League έδειξε σε όλη την Ευρώπη την πιθανότατα κορυφαία ομάδα της σεζόν.

Η Γιουνάιτεντ έχει πλέον εναρμονιστεί με την ταμπέλα του αουτσάιντερ στα ντέρμπι με τη Σίτι, όμως ο τελικός του Γούμπλεϊ είναι διαφορετικός σε σχέση με τις αναμετρήσεις των προηγούμενων ετών. Ο Έρικ Τεν Χαγκ έδωσε ένα ποσοστό της χαμένης – ή έστω «τραυματισμένης» – αίγλης του συλλόγου και οι «Κόκκινοι Διάβολοι» επέστρεψαν στην ελίτ, έχοντας ήδη πετύχει τους αρχικούς στόχους: Έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ και κατάκτηση τροπαίου.

Είναι προφανές πως η Γιουνάιτεντ δεν θα σταματήσει εκεί και θα «χτυπήσει» τον τελικό για να ολοκληρώσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με νούμερα που ελάχιστοι περίμεναν όταν ο Τεν Χαγκ ήρθε και άνοιξε κατευθείαν κόντρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

city united prognostika novibet

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο αντίπαλοι προετοιμάζονται με αρκετά προβλήματα. Ο Γκουαρδιόλα δήλωσε πως οι βασικοί και «κολώνες» Κέβιν Ντε Μπρούινε, Ρούμπεν Ντίας, Τζακ Γκρίλις και Μανουέλ Ακάντζι θεωρούνται εξαιρετικά αμφίβολοι από το τεχνικό επιτελείο και στην Αγγλία τονίζουν πως τουλάχιστον δύο από αυτούς θα μείνουν εκτός μάχης.

Στη άλλη μεριά, ο Τεν Χαγκ ζει τις τελευταίες εβδομάδες με την απουσία του Λισάντρο Μαρτίνεζ, ενώ σοβαρή απώλεια είναι και ο Μαρσέλ Σάμπιτσερ, που έδωσε αρκετές λύσεις στα χαφ. Ο Άντονι Μαρσιάλ τέθηκε νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού και το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου δίνει πραγματική μάχη για τον Άντονι, ο οποίος – για την ώρα – είναι αμφίβολος.


Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στατιστικά και Προϊστορία 03/05/2023

  • Αυτός θα είναι ο πρώτος τελικός FA Cup με τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ.
  • Η Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει τις πέντε από τις έξι τελευταίες συναντήσεις της με τη Σίτι στον θεσμό.
  • Οι δύο ομάδες έχουν παίξει άλλες δύο φορές στο Γουέμπλεϊ και μοιράστηκαν από μία νίκη.
  • Η Γιουνάιτεντ μετρά 12 κούπες και θα παίξει στον 21ο τελικό της ιστορίας της. Αντίθετα, η Σίτι ετοιμάζεται για τον 12ο τελικό της ιστορίας της θέλοντας να κατακτήσει τον 7ο τίτλο της στον θεσμό.
  • Η Σίτι δεν έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ στη φετινή πορεία της μέχρι τον τελικό. Μόνο δύο ομάδες κατέκτησαν την κούπα με μηδέν παθητικό: Η Πρέστον το 1889 και η Μπέρι το 1903.
  • Η Σίτι έχει την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης με 17 γκολ.
  • Μετά το Λιγκ Καπ, η Γιουνάιτεντ φιλοδοξεί να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της και τα δύο Κύπελλα εντός συνόρων.
  • Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μετρά 52 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος.
  • Μετά από έξι σερί ματς με Under2,5 και No Goal, οι δύο ομάδες κατέγραψαν τρία συνεχόμενα παιχνίδια με Over 2,5 γκολ και G/G.
  • Στα τελευταία πέντε μεταξύ τους ματς, η Σίτι έχει τρεις νίκες και η Γιουνάιτεντ δύο.
  • H ήττα στον αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα με την Μπρέντφορντ ολοκλήρωσε ένα τρομερό σερί 25 αγώνων με την ταμπέλα της αήττητης για την Μάντσεστερ Σίτι.
  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «τρέχει» σερί τεσσάρων νικών και σε τρία από αυτά τα ματς σκόραρε τουλάχιστον δύο γκολ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 03/06/2023

Τεράστιο ματς στο Γουέμπλεϊ, ένας τελικός ανάμεσα σε δύο ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου. Η Σίτι ξεκινά αναμενόμενα ως το μεγάλο φαβορί, όμως είναι δεδομένο πως η Γιουνάιτεντ έχει την ποιότητα και το κίνητρο για να κυνηγήσει την κούπα.

Για τον τελικό του FA Cup επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

IΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

H Σίτι έχει τον πρώτο λόγο στο ματς και σίγουρα θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει από το 1ο λεπτό, όμως η Γιουνάιτεντ έδειξε φέτος – σε γενικές γραμμές – πως μπορεί να οργανωθεί και να περιμένει με τον σωστό τρόπο για την ευκαιρία της. Επίσης, η ανάγκη για την αποφυγή κάθε ρίσκου ίσως παίξει ρόλο, ειδικά στο πρώτο κομμάτι του αγώνα.

OVER 3,5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.76 ΣΤΗ NOVIBET

Όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει με τις κάρτες στην Αγγλία, αλλά ένα τόσο σημαντικό ματς θα έχει σίγουρα ένταση και δυνατά μαρκαρίσματα, ειδικά από τους πιο physical παίκτες των δύο ομάδων.

ΙΛ.ΓΚΟΥΝΤΟΓΚΑΝ ΟΩΕΡ 0,5 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

Στο πιθανότατα τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα της Σίτι, ο έμπειρος χαφ θα δώσει ό,τι έχει για ακόμα μία κούπα και ο νέος του ρόλος – με τον Στόουνς και τον Ρόδρι πίσω του στο «6» -τον φέρνει πολύ πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή.  Ο Γκουντογκάν διαθέτει την ποιότητα για να απειλήσει την εστία του Ντε Χέα.

M.ΡΑΣΦΟΡΝΤ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.40 ΣΤΗ NOVIBET

Παίζοντας στην κορυφή, ο εξαιρετικός φέτος Ράσφορντ μπορεί να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση και είναι σίγουρα η μεγαλύτερη ελπίδα για γκολ από τη πλευρά της Γιουνάιτεντ.

city united prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 03/06/2023

Πολλά τα ερωτηματικά για τη Σίτι. Ο Γκουαρδιόλα δήλωσε ότι οι Ντε Μπρούινε, Ακάντζι, Γκρίλις και Ντίας είναι αμφίβολοι, όμως η λογική λέει πως όλοι τους θα παίξουν κανονικά, έστω και αν δεν βρίσκονται στο 100%. Από εκεί και πέρα, η Σίτι θα παίξει με τους βασικούς της και με το… κλασικό πλέον 3-2-4-1.

Πιθανή ενδεκάδα (3-2-4-1): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Άκε – Στόουνς, Ρόντρι – Μπερνάρντο, Ντε Μπρούινε, Γκουντογκάν, Γκρίλις – Χάαλαντ


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 03/06/2023

Οι Μαρτίνεζ και Σάμπιτσερ είναι εδώ και καιρό εκτός, ο Μαρσιάλ – που χτύπησε πριν λίγες μέρες – δεν θα έπαιζε βασικός και η μοναδικός «πονοκέφαλος» του Τεν Χαγκ αφορά τον Άντονι, ο οποίος ενδέχεται να μείνει στον πάγκο. Ο Ράσφορντ θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης και το μοναδικό δίλημμα για τον Ολλανδό είναι στο κέντρο, με μία επιλογή ανάμεσα στους Έρικσεν και Φρεντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Μπισάκα, Βαράν, Λίντελοφ, Σο – Καζεμίρο, Έρικσεν – Σάντσο, Φερνάντες, Γκαρνάτσο – Ράσφορντ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ