el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/03/2023

Στο «Etihad Stadium», η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται (22:00) τη Λειψία και το αποτέλεσμα (1-1) της πρώτης αναμέτρησης μας προϊδεάζει για ματς… θρίλερ.

Οι «Πολίτες» (και) φέτος έχουν τοποθετήσει ψηλά τον πήχη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όμως οι «κόκκινοι ταύροι» σ’ ‘ενα ματς που θα μπουν στο χορτάρι σαν αουτσάιντερ δεν πρόκειται να παραδώσουν εύκολα τα όπλα.

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση στους «16» του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/03/2023

Μεγάλο παιχνίδι αναμένουμε στο Μάντσεστερ. Αναμφισβήτητα οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι, όμως από το πρώτο ματς φάνηκε ότι η γερμανική ομάδα είναι ικανή να βάλει δύσκολα στην πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα καλείται να επιβεβαιώσει στην έδρα της τον τίτλο του φαβορί. Η Σίτι στοχεύει φέτος στην κατάκτηση του τροπαίου που λείπει από τη συλλογή της.

Στη φετινή διοργάνωση είναι αήττητη με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ στα τρία εντός έδρας ματς στη φάση των ομίλων σκόραρε 10 γκολ και δέχθηκε μόλις 2.

Ο Χάαλαντ έχει σπάσει τα κοντέρ και με το τέρμα που πέτυχε το Σάββατο στο εκτός έδρας 1-0 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας στην Premier League έφτασε τα 34 γκολ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στάθηκε στην κρισιμότητα του ματς και παραδέχθηκε ότι φέτος ο μεγάλος στόχος της ομάδας του είναι να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης.

«Αγωνιζόμαστε για το σημαντικότερο τρόπαιο. Θέλουμε να παραμείνουμε πρωταγωνιστές σε όλες τις διρογανώσεις. Το Champions League είναι η κορυφαία διοργάνωση, παίζουν πανίσχυρες ομάδες και είναι ξεχωριστό για εμάς να αλλάζουμε παραστάσεις κι εκτός Αγγλίας. Είναι πολύ ωραίο για εμάς να δείχουμε τις δυνατοτητές μας στην Ευρώπη».

Μιλώντας για τη Λειψία, συμπλήρωσε: «Οταν μας έτυχε η Λειψία είπα ότι πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα. Αυτό φάνηκε και στο πρώτο ματς. Θέλουμε να νικήσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν με απασχολεί να πετύχουμε πολλά γκολ και μια εύκολη νίκη. Θέλω απλά να προκριθούμε…».

Το Σάββατο η Σίτι νίκησε 1-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας για την 27η αγωνιστική της Premier League. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Χάαλαντ από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Οι «Πολίτες» βρίσκονται στη 2η θέση, 5 βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ.

Η Λειψία είναι ισχυρό αουτσάιντερ και θα διεκδικήσει στο Μάντσεστερ τις ελπίδες της για το colpo grosso.

Οι «κόκκινοι ταύροι» στο πρώτο ματς δεν λύγισαν και στη φετινή τους πορεία στα αστέρια έχουν ηττηθεί εκτός έδρας μόνο από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Πάντως, η εμπειρία της γερμανικής ομάδας από το «Etihad Stadium» είναι αρνητική, αφού το 2021 στη φάση των ομίλων ηττήθηκε από τη Σίτι με σκορ 6-3.

Το Σάββατο για την Bundesliga η Λειψία επικράτησε 3-0 της Γκλάντμπαχ με τέρματα που σημείωσε στο δεύτερο 45λεπτο. Δίχτυα βρήκαν οι Βέρνερ (58′), Φόρσμπεργκ (71′ πέν.) και Γκβαρντιόλ (80′).

Με τη συγκεκριμένη νίκη η Λειψία σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται στο -7 από την Μπάγερν.

Ο προπονητής της Λειψίας, Μάρκο Ρόζε χαρακτήρισε την ομάδα του αουτσάιντερ.

«Γνωρίζουμε ότι απεναντί μας έχουμε μια πανίσχυρη ομάδα που έχει μεγάλες βλέψεις στη διοργάνωση. Στο πρώτο ματς καταφέραμε και τους περιορίσαμε και το ίδιο θα κάνουμε και στη ρεβάνς. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα σωστά πράγματα στο χορτάρι από τη Σίτι για να πάρουμε την πρόκριση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι παίκτες μου θα παλέψουν και θα εμφανιστούμε έτοιμοι…».


Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία: Στατιστικά, Προϊστορία 14/03/2023

  • Το πρώτο παιχνίδι έληξε 1-1 στη Λειψία. Η Σίτι ολοκλήρωσε το ματς με 62% κατοχή έναντι των Γερμανών που είχαν 38%. Η ομάδα του Πεπ είχε 12 τελικές και 3 στην εστία, ενώ του Μάρκο Ρόζε 7 και 4, αντίστοιχα. Στο παιχνίδι βγήκε μόλις μια κίτρινη κάρτα (σε παίκτη της Λειψίας), ενώ τα οφσάιντ ήταν 3-1.
  • Η Σίτι τρέχει αήττητο σερί οκτώ αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η αγγλική ομάδα έχει να ηττηθεί από τις 5 Φεβρουαρίου (1-0) στην έδρα της Τότεναμ.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League διαθέτει την καλύτερη άμυνα και την καλυτερη επίθεση με 67-25 γκολ, όμως βρίσκεται στην 2η θέση, 5 βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ.
  • Η Σίτι σε 7 παιχνίδια στο φετινό Champions League είναι αήττητη με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες. Στην έδρα της κέρδισε στη φάση των ομίλων τις Ντόρτμουντ (2-1), Κοπεγχάγη (5-0) και Σεβίλλη (3-1).
  • Η Λειψία στη φετινή της πορεία στον όμιλο του Champions League πανηγύρισε 4 νίκες και ηττήθηκε 2 φορές. Εκτός έδρας έχασε μόνο από τη Ρεάλ (2-0), ενω θριάμβευσε απέναντι σε Σέλτικ (2-0) και Σαχτάρ Ντόνετσκ (4-0).
  • Μετά το πρόσφατο 1-1 στη Λειψία οι δύο ομάδες θα βρεθουν για 4η φορά. Συναντήθηκαν και στη φάση των ομίλων τη σεζόν 2021/22. Στο Μάντσεστερ η Σίτι επικράτησε με 6-3 και στη Λειψία η γερμανική ομάδα νίκησε με 2-1.
  • O Χάαλαντ με 5 γκολ σε 5 συμμετοχές είναι ο πρώτος σκόρερ της Σίτι στο Champions League, ενώ 3 γκολ σε 7 ματς μετρά ο Μάχρεζ.
  • Αντρέ Σίλβα και Νκουνκού έχουν πετύχει από 3 γκολ σε 7 συμμετοχές και είναι πρωταγωνιστές στη λίστα των σκόρερ της Λειψίας στη διοργάνωση.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • βαθμολογία στην Bundesliga.
  • Η βαθμολογία στην Premier League.

Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία: Προγνωστικά 14/03/2023

Η Μάντσεστερ Σίτι υπερέχει σε ποιότητα και στην έδρα της δεν πρόκειται να παίξει με τη φωτιά απέναντι σε μια ομάδα που αν υποτιμηθεί είναι ικανή να κάνει τη ζημιά.

Για το παιχνίδι στο «Etihad Stadium» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

ΑΣΟ ΑΠΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Η Λειψία θα χρειαστεί γκολ για να διεκδικήσει τις ελπίδες της για το μεγάλο μπαμ στην Αγγλία. Οι Γερμανοί δεν πρόκειται να κλειστούν στο κουβάκι τους και θα βρουν ευκαιρίες να χτυπήσουν σε αντεπιθέσεις.

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET 

Στα Combo Bets της αναμέτρησης οι επιλογές είναι δελεαστικές. Το γεγονός ότι οι δύο ομάδες χρειάζονται γκολ για να την πρόκριση μας προϊδεάζει για ανοιχτό παιχνίδι.

1 & OVER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.20   

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 14/03/2023

Λευκό το απουσιολόγιο του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η Σίτι θα προσπαθήσει να επιβάλλει το ρυθμό της και με ενα γρήγορο γκολ να διώξει το άγχος.

Πιθανή ενδεκάδα (3-2-4-1): Έντερσον – Γουόκερ, Ακάνζι, Ρούμπεν Ντίας – Ρόντρι, Μπερνάρντο Σίλβα – Γκίντογαν, Ντε Μπρόινε, Γκρίλις, Μάχρεζ – Χάαλαντ.

Λειψία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 14/03/2023

Ο προπονητής της Λειψίας, Μάρκο Ρόζε, δεν υπολογίζει τους πολύτιμους Γκουλάτσι (τερμ.), Σλάγκερ (χαφ), Ντιαλό (αμ.) και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Νκουνκού (φορ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπλάσβιχ – Χένρχις, Ορμπαν, Γκβαρντιόλ, Χάλστενμπεργκ – Λάιμερ, Καμπλ – Σομποσλάι, Φόρσμπεργκ, Βέρνερ – Σίλβα.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ