el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση 23/02/2023

Από την ίδια αφετηρία ξεκινούν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα στο Old Trafford με στόχο την πρόκριση στους «16» του Europa League!

Οι δύο ομάδες την περασμένη βδομάδα στο Camp Nou πρόσφεραν μια σπουδαία ποδοσφαιρική παράσταση και με το τελικό σκορ 2-2 έδειξαν ότι το εισιτήριο για την επόμενη φάση θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Παράλληλα άφησαν υποσχέσεις για μια συγκλονιστική ρεβάνς…

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση στους «16» του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!

 


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση, Παρουσίαση 23/02/2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Βαρκελώνη έχασε ευκαιρίες να «καθαρίσει» την πρόκριση και θέλει να τελειώσει τη δουλειά μέσα στο «σπίτι» της.

Από τα πόδια του Μάρκους Ράσφορντ ήρθαν τα δύο γκολ των «κόκκινων διαβόλων», ενώ ο 25χρονος επιθετικός σκόραρε δις και απέναντι στη Λέστερ (3-0) στην Premier League.

Με τα 24 γκολ και τις 9 ασίστ που έφτασε σε όλες τις διοργανώσεις δείχνει ότι διανύει την καλύτερη στιγμή της καριέρας του.

Ένα ακόμη επίτευγμα της Μάντσεστερ στο Camp Nou ήταν ότι κράτησε στο «μηδέν» τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αφού ο Ντε Χέα στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης έμοιαζε ανίκητος.

Η Μπαρτσελόνα, παρά τη μέτρια εικόνα κόντρα στη Γιουνάιτεντ, έμεινε όρθια και συμπλήρωσε 18 σερί ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Τα γκολ των Αλόνσο, Ραφίνια, αλλά και οι σωτήριες αποκρούσεις του Τερ Στέγκεν έσωσαν τους Καταλανούς.

Ο Τσάβι είδε την άμυνά του να λυγίζει δύο φορές και να δέχεται φάσεις απέναντι στους Άγγλους. Αυτό αποτελεί είδηση αφού οι Καταλανοί στη La Liga έχουν δεχθεί μόλις 7 τέρματα σε 22 αγωνιστικές κι μόνο ένα (!) μέσα στο Camp Nou.

Στο Old Trafford ο Ισπανός προπονητής της Μπάρτσα θα κληθεί να βγάλει άσους από το μανίκι τους καθώς οι απουσίες των Πέδρι, Γκάβι, Ντεμπελέ είναι κομβικές.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα: Στατιστικά, Προϊστορία 23/02/2023

  • Το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι αναμφισβήτητα επιπέδου Champions League. Οι Καταλανοί εις βάρος της Γιουνάιτεντ έχουν κατακτήσει δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών το 2009 (2-0) και το 2011 (3-1), ενώ η Μάντσεστερ έχει να νικήσει την Μπαρτσελόνα από το 2008 (1-0) στον ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
  • Αήττητο σερί 18 αναμετρήσεων τρέχει η Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις.
  • 8 διαδοχικά ματς αήττητη είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις και τελευταία φορά ηττήθηκε από την Άρσεναλ στις 22 Ιαναουαρίου.
  • Στα καλύτερά του είναι ο Μάρκους Ράσφορντ. Ο Άγγλος φορ στα τελευταία 10 ματς στην Premier League έχει πετύχει ισάριθμα γκολ, ενώ στο Europa League μετράει 4 τέρματα και 2 ασίστ σε 5 συμμετοχές.
  • Η Μπαρτσελόνα και στα επτά φετινά ευρωπαϊκά της παιχνίδια έχει δει την εστία της να παραβιάζεται. Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ δέχθηκε γκολ από τις Μπάγερν, Ιντερ και Βικτόρια Πλζεν εντός κι εκτός, ενω με τη Μάντσεστερ Γ. στο Europa League ο Τερ Στέγκεν μάζεψε δυο φορές την μπάλα από τα δίχτυα του.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Η βαθμολογία των ομίλων στο Europa League. 
  • βαθμολογία στην LaLiga.
  • Η βαθμολογία στην Premier League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 23/02/2023

Το πρωτο δείγμα γραφής των δύο ομάδων ήταν εντυπωσιακό και στη ρεβάνς του Μάντσεστερ περιμένουμε και πάλι ένα μεγάλο ματς που μοιάζει με πρόωρο τελικό.

Αυτόματα η ομάδα που θα προκριθεί στην επόμενη φάση θα γίνει και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Europa League.

Για το μεγάλο ματς στο Old Trafford επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet!

Ο Μάρκους Ράσφορντ ανήκει στους πιο φορμαρισμένους επιθετικούς της Ευρώπης. Στη Βαρκελώνη έκανε τη ζημιά και μέσα στο Μάντσεστερ αναμένεται να… πυροβολήσει και πάλι.

Ο Αγγλος επιθετικός της Γιουνάιτεντ σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση και θα δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των Καταλανών.

ΡΑΣΦΟΡΝΤ ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Όπως στο πρώτο παιχνίδι (2-2) έτσι και στη ρεβάνς περιμένουμε ματς με γρήγορο ρυθμό αμέτρητα πάνω-κάτω κι αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

 over 2.5 σε αποδοση 1.85 στη novibet

Οι επιλογές στα ειδικά στοιχήματα της αναμέτρησης ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα μαγνητίζουν. Η δίψα των ομάδων για την πρόκριση ξεχειλίζει. Αυτό ενδέχεται να οδηγήσει τους παίκτες και σε αντικανονικά μαρκαρίσματα εντός της περιοχής.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 3.05 στη novibet 

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 23/02/2023

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα αλλάξει τη συνταγή που λίγο έλειψε να του χαρίσει τη νίκη μέσα στη Βαρκελώνη.

Επιστρέφουν από τιμωρία οι Σάμπιτσερ και Λισάντρο Μαρτίνες. Θα λείψουν και πάλι οι ΜακΤόμινεϊ, Έρικσεν, Φαν ντε Μπεκ, Μαρσιάλ, ενώ αμφίβολος είναι ο Μαγκουάιρ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Σο, Βαράν, Μαρτίνες, Νταλότ – Κασεμίρο, Σάμπιτσερ – Φερνάντες, Σάντσο, Ράσφορντ – Βέγκχορστ.

Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 23/02/2023

Ο Τσάβι αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα και στη γραμμή κρούσης ο Λεβαντόφσκι θα κληθεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Οι απουσίες των Γκάβι (τιμωρημένος), Πέδρι και Ντεμπελέ (τραυματίες) αναμένεται να αποδιοργανώσουν στη γραμμή κρούσης τους Καταλανούς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν, Μπαλντέ – Ντε Γιονγκ, Κεσιέ, Σέρζι Ρομπέρτο – Ραφίνια, Φεράν Τόρες, Λεβαντόφσκι.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ