el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας: Προγνωστικά, Ανάλυση 26/09/2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας σε νοκ άουτ παιχνίδι για τον τρίτο γύρο του EFL Cup (22:00). Για τη σημαντική αναμέτρηση ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η κάτοχος του τροπαίου του EFL Cup αρχίζει την κούρσα της στη διοργάνωση απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, με τις δύο ομάδες να δίνουν την πρώτη από τις δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις τους, μέσα σε λίγα 24ωρα, καθώς ακολουθεί η σύγκρουσή τους, ξανά στο «Old Trafford», για την Premier League.

Ωστόσο προηγείται η μάχη που θα κρίνει το εισιτήριο για τη συνέχεια του θεσμού του EFL Cup, με την Γιουνάιτεντ να έχει στόχο την κούπα και την Πάλας να προχωρήσει όσο περισσότερο γίνεται.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο «Old Trafford» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο EFL Cup!


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας: Ανάλυση, Παρουσίαση 26/09/2023

Τρίτος τη τάξει θεσμός μεν, πάντα ενδιαφέρων δε. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσω του EFL Cup πέρυσι κατάφερε να επιστρέψει στους τίτλους έπειτα από έξι χρόνια και φέτος στοχεύει εκ νέου στο τρόπαιο, έχοντας κάνει το back to back άλλη μία φορά (2009, 2010).

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ με τη δύσκολη νίκη επί της Μπέρνλι (0-1) άφησε τουλάχιστον προσωρινά πίσω της την κρίση με τις σερί ήττες από Μπράιτον και Μπάγερν και θέλει να κάνει νέα αρχή, στην φετινή της πρεμιέρα στο EFL Cup, αρχίζοντας από τον τρίτο γύρο, όπου θα βρει απέναντι την Κρίσταλ Πάλας.

Η εν λόγω διοργάνωση αποτελεί πάντα ερωτηματικό για την αντιμετώπισή της από τις μεγάλες ομάδες, ωστόσο η Γιουνάιτεντ θέλει να φτάσει ως το τέλος και φέτος.

Ειδικά αυτή την περίοδο εξαιτίας των άσχημων αποτελεσμάτων, ζητούμενο είναι η νίκη-πρόκριση, που θα αποτελέσει και καλό μήνυμα για τους γηπεδούχους ενόψει της νέας αναμέτρησης των δύο ομάδων που ακολουθεί για το πρωτάθλημα, όπου εκεί το «τρίποντο» είναι επιτακτική ανάγκη.

Οσο για την ομάδα του Ρόι Χόγκσον στόχος είναι η έκπληξη σε μία έδρα όπου εσχάτως έχει χτίσει καλή παράδοση με δύο νίκες και μία ισοπαλία στις πέντε πρόσφατες επισκέψεις της.

Αμφότερες και ειδικά οι «διάβολοι» αναμένεται να έχουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα τους και σίγουρα είναι άγνωστο αν και κατά πόσο θα επηρεάσουν την εικόνα τους στο χορτάρι.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας: Στατιστικά & Προϊστορία 26/09/2023

  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από τη νίκη επί της Μπέρνλι (0-1), ενώ η Κρίσταλ Πάλας έμεινε στο 0-0 με τη Φούλαμ.
  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η κάτοχος του τίτλου, καθώς στον περσινό τελικό είχε νικήσει τη Νιουκάστλ (2-0).
  • Οι «κόκκινοι διάβολοι» που στοχεύουν στο δεύτερο σερί τρόπαιο είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που έχουν κάνει back to back στο θεσμό: Νότιγχαμ (1978, 1979 & 1989, 1990), Λίβερπουλ (1981, 1982, 1983), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2009, 2010), Μάντσεστερ Σίτι (2018, 2019, 2020, 2021).
  • Η Κρίσταλ Πάλας στον δεύτερο γύρο της διοργάνωση απέκλεισε την Πλίμουθ (2-4).
  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 3 νίκες και ισάριθμες ήττες σε 6 αγώνες στην Premier League, ενώ η Κρίσταλ Πάλας έχει ρεκόρ 2-2-2.
  • Λίγα 24ωρα μετά το νοκ άουτ παιχνίδι για το EFL Cup οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα.
  • Σε 54 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις η Γιουνάιτεντ μετράει 33 νίκες, έναντι 9 νικών της Κρίσταλ Πάλας και 12 ισοπαλιών.
  • Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί για τελευταία φορά στη διοργάνωση στον προημιτελικό της σεζόν 2011/2012 με νικήτρια την Πάλας στην παράταση (1-2), ωστόσο σε άλλες πέντε αναμετρήσεις στη διοργάνωση οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν 5/5.
  • Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους με γηπεδούχο την Γιουνάιτεντ η Κρίστας Πάλας έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία.
  • H Πάλας έχει παράδοση να αποκλείει κατόχους του τροπαίου, καθώς τη σεζόν 1994/1995 είχε αποκλείσει την Άστον Βίλα και τη σεζόν 2000/2001 τη Λέστερ.
  • Το πανόραμα του EFL Cup
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας: Προγνωστικά 26/09/2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει πρεμιέρα στο φετινό EFL Cup ως τροπαιούχος και προβάλλει θεωρητικά ως φαβορί, ωστόσο στον συγκεκριμένο θεσμό ελλοχεύουν εκπλήξεις, καθώς οι μεγάλες ομάδες της Premier League συνήθως παρατάσσουν αναπληρωματικούς.

Ανεξαρτήτως ονομάτων των δύο αντιπάλων, η επιλογή της παράτασης είναι σε πρώτο πλάνο.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.40 ΣΤΗ NOVIBET

Αμφότεροι δέχονται γκολ, καθώς η Γιουνάιτεντ έχει δεχθεί γκολ σε 4/5 τελευταία παιχνίδια όπως και η Πάλας.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/09/2023

Ως είθισται στους αγώνες του EFL Cup η 11άδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος με την Μπέρνλι. Μπαγιντίρ, Έρικσεν, Πελίστρι, Μαρσιάλ, Γκαρνάτσο είναι έτοιμοι για το αρχικό σχήμα, με Γουάν-Μπισάκα, Σο, Μέινο, Μαλάκια, Ντιαλό, Άντονι, Σάντσο να παραμένουν στη λίστα των απόντων.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπαγιντίρ – Νταλό, Λίντελοφ, Έβανς, Ρεγκιλόν – ΜακΤόμινεϊ, Άμραμπατ, Έρικσεν – Πέλιστρι, Μαρσιάλ, Γκαρνάτσο.

Κρίσταλ Πάλας: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/09/2023

Η Πάλας από την πλευρά της δε θα έχει Ολίσε, Φράνκα, Λέρμα, Τόμκινς και Αχαμάντα με τον Ρόι Χόγκσον να προχωρά κι αυτός σε αλλαγές σε σχέση με το σχήμα κόντρα στη Φούλαμ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Χέντερσον – Κλάιν, Ρίτσαρντς, Χόλντινγκ, Μίτσελ – Ρίντεβαλντ, Χιουζ – Ρακ-Σακί, Έζε, Σλουπ – Ματέτα.

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ