el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 06/01/2023

Καταιγιστική είναι η δράση στην Αγγλία, με τις ομάδες να πρέπει να καλύψουν το χαμένο έδαφος από τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το προσεχές τετραήμερο, η προσοχή στρέφεται στο Κύπελλο, όπου η ομάδα της Αγγλίας μπαίνουν πλέον στον τρίτο γύρο του θεσμού.

Εδώ είναι που θα κάνουν την εμφάνισή τους και ομάδες της Premier League και μάλιστα έχουν προκύψει αρκετά ενδιαφέροντα ζευγάρια. Ένα από αυτά είναι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον (06/01, 22:00). Καμία από τις δύο δεν επιθυμεί να αποχωρήσει νωρίς από τον ιστορικό θεσμό του αγγλικού ποδοσφαίρου, οπότε το παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ» αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Έβερτον γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Αγγλίας!


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον: Ανάλυση & Παρουσίαση 06/01/2023

Η αρχή της σεζόν βρήκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ψάχνεται να βρει ρυθμό και να πασχίζει να φτιάξει ένα σερί από θετικά αποτελέσματα. Σε αυτά συνετέλεσε και η κόντρα του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον προπονητή, Έρικ Τεν Χαγκ.

Εν τέλει αυτή η κόντρα έβγαλε… νικητή τον Ολλανδό προπονητή και ο Ρονάλντο αποχώρησε από τους «κόκκινους διαβόλους» στη διάρκεια του Μουντιάλ. Σε αυτό το διάστημα η Γιουνάιτεντ δείχνει ότι βρίσκει το δρόμο της, καθώς μετράει συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα από τη στιγμή που η ομάδα του Τεν Χαγκ επέστρεψε από τη διακοπή έχει μόνο νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ. Αρχικά έπαιξε με την Μπέρνλι για το Λιγκ Καπ, την οποία και νίκησε με 2-0.

Στη συνέχεια ακολούθησαν τρία παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία η Γιουνάιτεντ έχει το απόλυτο. Μετράει ισάριθμες νίκες και μάλιστα με μηδέν παθητικό. Στο πρώτο παιχνίδι νίκησε εντός έδρας τη Νότιγχαμ με 3-0.

Ακολούθησε το παιχνίδι με τη Γουλβς εκτός έδρας, όπου επικράτησε πιο δύσκολα χάρη σε ένα γκολ του Ράσφορντ στο 76’ της αναμέτρησης. Τελευταίο χρονικά ματς ήταν με την Μπόρνμουθ εντός έδρας.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δε δυσκολεύτηκαν και με τους Καζεμίρο, Σο και Ράσφορντ πήραν τη νίκη με 3-0. Έτσι έπιασαν στην 3η θέση τη Νιουκάστλ, η οποία έμεινε στην ισοπαλία με την Άρσεναλ.

Ακριβώς αντίθετη είναι η κατάσταση στην Έβερτον, που η αλήθεια είναι ότι πάει από το κακό στο χειρότερο. Τα «ζαχαρωτά» ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα για να πάρουν τα πάνω τους, το οποίο αγνοείται από τα τέλη Οκτωβρίου.

Είναι προφανές ότι η ομάδα του Λίβερπουλ περνάει μία βαθιά αγωνιστική κρίση. Από την επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία προφανώς και είναι θετικό αποτέλεσμα, αλλά αυτό από μόνο του, δεν είναι αρκετό.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ και οι παίκτες του θα ήθελαν να είχαν νικήσει το ματς με τη Γουλβς που προηγήθηκε, αλλά κι αυτό με την Μπράιτον που ακολούθησε κι ας γνώριζαν την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ειδικά το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπράιτον ήταν μία απογοήτευση. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο και έφτασαν να προηγούνται με 4-0, πριν μειώσει ο Γκρέι για το τελικό 4-1.

Η Έβερτον είναι εδώ και έξι παιχνίδια χωρίς νίκη στην Premier League. Σε αυτό το διάστημα έχει τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες, ενώ έχει υποχωρήσει στην 16η θέση της βαθμολογίας.

Το Κύπελλο είναι πάντα μία διαφορετική υπόθεση, αλλά βάσει εικόνας, η ομάδα του Λάμπαρντ δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Ολντ Τράφορντ».

Εδώ να σημειωθεί ότι όποιος νικήσει θα περάσει στον τέταρτο γύρο, αλλά σε περίπτωση ισοπαλία θα υπάρξει δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της Έβερτον. Αν και το δεύτερο παιχνίδι λήξει ισόπαλο, τότε θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι!


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον: Στατιστικά & Προϊστορία 06/01/2023

  • Έξι φορές έχουν βρεθεί στο παρελθόν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον για το θεσμό του Κυπέλλου.
  • Η πρώτη ήταν το 1909 και η πιο πρόσφατη ένα αιώνα αργότερα το 2009! Σε αυτό το διάστημα, η Γιουνάιτεντ έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία (που όμως κατέληξε σε αποκλεισμό στα πέναλτι) και μία ήττα.
  • Η μοναδική ήττα σημειώθηκε το 1969 για τα προημιτελικά, όπου η Έβερτον νίκησε με 1-0.
  • Το πιο πρόσφατο παιχνίδι ήταν το 2009 και οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στα ημιτελικά του θεσμού, όπου εν τέλει η Έβερτον πήρε την πρόκριση στον τελικό αφού μετά το 0-0 επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι!
  • Αντίστοιχα υπέρ των γηπεδούχων είναι η παράδοση και στα συνολικά παιχνίδια των δύο ομάδων, που έχουν διεξαχθεί στο «Ολντ Τράφορντ».
  • Από το 1994 μέχρι και φέτος και σε σύνολο 30 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις στο Μάντσεστερ, οι γηπεδούχοι έχουν 20 νίκες, 9 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.
  • Αυτή η ήττα ήταν για το πρωτάθλημα τη σεζόν 2013-14 με 1-0 σε μία εφιαλτική σεζόν για τους «κόκκινους διαβόλους» που τους βρήκε στην 7η θέση εκτός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ αντίστοιχα η Έβερτον τερμάτισε στην 5η θέση.
  • Οι δύο ομάδες έχουν ήδη παίξει μία φορά φέτος για το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι έγινε στο «Γκούντισον Παρκ», αλλά η φιλοξενούμενη Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-1.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • H βαθμολογία της Premier League.

manchester united everton1 06012023 novibet


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον: Προγνωστικά 06/01/2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί της αναμέτρησης και θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η διαφορά δυναμικότητας με την Έβερτον είναι πολύ μεγάλη, ενώ επίσης και η φόρμα στην οποία βρίσκονται οι γηπεδούχοι δικαιολογεί τον τίτλο του φαβορί. Γι’ αυτό και η επιλογή θα είναι άσος με Over 1,5.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ COMBO BET 1 & OVER 1,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83

Ακόμη μία καλή επιλογή που μπορεί να καλύψει κι ένα σημαντικό φάσμα αποτελεσμάτων είναι το 2-3 γκολ, κάτι που βλέπουμε να επιβεβαιώνεται στα τελευταία παιχνίδια και των δύο ομάδων.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ ΣΥΝΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

manchester united everton3 06012023 novibet


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/01/2023

Δε λείπουν τα προβλήματα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εν όψει του αγώνα με την Έβερτον για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Εκτός είναι σίγουρα οι αμυντικοί ο Νταλότ και Τουανζεμπέ, ενώ αμφίβολοι είναι οι μέσοι Σάντσο και Μακτομινέι.

Οι δύο τελευταίοι έχουν κάποιες πιθανότητες να είναι στην αποστολή, αλλά ακόμη και να είναι θα μείνουν στον πάγκο και δε θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Βαν Μπισάκα, Βαράν, Μαρτίνεζ, Σο – Καζεμίρο, Φρεντ – Ελάνγκα, Γκαρνάτσο, Ράσφορντ – Μαρτιάλ.

manchester united everton4 06012023 novibet


Έβερτον: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/01/2023

Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, η Έβερτον δε δείχνει ότι αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ υπολογίζει κανονικά τους μέσους Ντουκουρέ, Ντέιβις και τον επιθετικό Γκόρντον. Ωστόσο είναι καθαρά και μόνο στη διακριτική του ευχέρεια αν θα τους χρησιμοποιήσει, αφού είχαν χάσει κάποια παιχνίδια τελευταία και είναι εκτός ρυθμού.

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Πίκφορντ – Πάτερσον, Γκόντφρι, Κόντι, Ταρκόφσκι, Μικολένκο – Ντουκουρέ, Γκεγέ, Ιβόμπι – Γκρέι, Κάλβερτ Λεβίν.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ