el
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 22/08/2022

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική της Premier League, όμως το ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ τη Δευτέρα (22:00) είναι σαν τελικός.

Το γεγονός ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στις δύο πρώτες στροφές έχει αυξήσει κατακόρυφα την πίεση, ενώ αμφότερες παρακολουθούν την Σίτι να μετράει ήδη 2 νίκες και να οδηγεί την κούρσα στην Αγγλία.

Το «τρίποντο» στο μεγάλο ντέρμπι θα επουλώσει τις πληγές και των δύο πλευρών και αναμφισβήτητα θα τονώσει την ψυχολογία των νικητών για τη συνέχεια.

Με 700+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η «μάχη» της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβέρπουλ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς στο Ολντ Τράφορντ παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο stoixima live!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League! 


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 22/08/2022

Απογοητευτική η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έναρξη του πρωταθλήματος και βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος. Οι δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές είναι από τις χειρότερες επιδόσεις στην ιστορία της ομάδας στην Premier League.

Μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από την Μπράιτον ακολούθησε ηχηρή σφαλιάρα και βαριά εκτός έδρας ήττα από την Μπρέντφορντ με σκορ 4-0! Όπως είναι φυσικό με το «καλημέρα» η πίεση προς το προπονητή Ερικ Τεν Χαγκ έχει αγγίξει το κόκκινο.

Ο Ολλανδός προπονητής μετά τον διασυρμό από την Μπρέντφορντ πέταξε τα βέλη τους προς συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και τους τιμώρησε άπαντες με καψώνια στην προπόνηση.

Παράλληλα, οι φίλαθλοι είναι εξορισμένοι με τους ιδιοκτήτες της ομάδας και ζητούν από τους Γκλέιζερς να πουλήσουν τις μετοχές.

ronaldo goldenboot novibet

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν αρκετά αγωνιστικά μέτωπα ανοιχτά. Το μέλλον του Ρονάλντο παραμένει στον αέρα. Οι δηλώσεις του Τεν Χαγκ «ο Ρονάλντο είναι στα πλάνα μου» δεν έπεισαν κανένα, αφού ο Πορτογάλος σταρ δεν δείχνει να είναι ευτυχισμένος στη Γιουνάιτεντ και καθημερινά τα δημοσιεύματα για το μέλλον του αυξάνονται.

Επίσης, ο Τεν Χαγκ στάθηκε και στη σημαία του ντέρμπι λέγοντας: «Ξέρω για την αντιπαλότητα, πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, αλλά ειδικά αυτό το ματς. Μετά τις δύο ήττες πρέπει να συσπειρωθούμε και η νίκη στο ντέρμπι θα μας τονώσει την αυτοπεποίθηση»

Παράλληλα, η Μάντσεστερ αναζητεί επιθετικό, ενώ την περασμένη βδομάδα ήρθε και μια ευχάριστη μεταγραφική είδηση στο προσκήνιο. Η διοίκηση έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και με κίνηση ματ απέκτησε τον Καζεμίρο από τη Ρεάλ Μαδρίτη. Η Γιουνάιτεντ αγόρασε έναντι 70 εκατ. ευρώ τον Βραζιλιάνο μέσο και παράλληλα του διπλασίασε τις αποδοχές που είχε στη Μαδρίτη. Αυτές αγγίζουν πλέον τα 20 εκατ. ευρώ ετησίως!

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα τεράστιο deal και μια μεγάλη μεταγραφή που θα ισχυροποιήσει τη μεσαία γραμμή την Γιουνάιτεντ.

Στη Λίβερπουλ οι δύο σερί ισοπαλίες με Φούλαμ (εκτός 2-2) και Κρίσταλ Πάλας (εντός 1-1) έχουν φέρει προβληματισμό. Οι Reds για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια έχασαν βαθμούς και στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Δεν υπάρχει σταθερότητα στις γραμμές τους και στην άμυνα έγιναν αρκετά εύκολα λάθη. Παράλληλα, στο παιχνίδι με την Πάλας εμφανίστηκαν και νεύρα με αποτέλεσμα ο Νούνιες να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το μεγάλο ντέρμπι.

«Έχω επίγνωση της άσχημης συμπεριφοράς μου. Είμαι εδώ για να μάθω από τα λάθη μου και δεν πρόκειται να συμβεί ξανά. Συγνώμη σε όλο το Λίβερπουλ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός στράικερ.

salah goldenboot novibet

 

Ο Κλοπ παραμονή του ματς έδωσε το σύνθημα και περιμένει από τους παίκτες του την ανάλογη αντίδραση μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα.

«Μας περιμένει ένα μεγάλο ντέρμπι, πρέπει και μπορούμε να αντιδράσουμε. Περιμένω ότι οι παίκτες μου θα μπουν στο γήπεδο με μεγάλο κίνητρο για την νίκη. Βέβαια το ίδιο αναμένω να δω και από τους παίκτες της Μάντσεστερ, η οποία έχει ήδη δύο ήττες», τόνισε ο Γερμανός προπονητής.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Στατιστικά & Προϊστορία 22/08/2022

  • Η προϊστορία ευνοεί τη Λίβερπουλ στις τελευταίες αναμετρήσεις με τη Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ». Οι «κόκκινοι» είναι αήττητοι στα τέσσερα πρόσφατα ματς με δύο ισοπαλίες και δύο νίκες. Στο περσινό ματς, η Λίβερπουλ πέτυχε μία πολύ μεγάλη νίκη με 5-0 και μάλιστα το σκορ ήταν 4-0 υπέρ της στο ημίχρονο. Επίσης είχε προηγηθεί μία νίκη με 4-2 υπέρ της Λίβερπουλ και δύο ισοπαλίες με 1-1 και 0-0.
  • Η τελευταία φορά που νίκησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας τη Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα ήταν τη σεζόν 2017-18 με 2-1.
  • Η μεγαλύτερη εντός έδρας νίκη για τη Γιουνάιτεντ ήταν στις 5 Μαΐου 1928 με 6-1 και η μεγαλύτερη ήττα η περσινή με 5-0.
  • Συνολικά έχουν διεξαχθεί 89 ματς πρωταθλήματος με γηπεδούχους τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι μετρούν 43 νίκες, 28 ισοπαλίες και 18 ήττες.
  • Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς της Γιουνάιτεντ έληξαν στο Goal.
  • Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις δύο ήττες στο πρωτάθλημα μέσα στο 2022. Η πρώτη ήταν στις 3 Ιανουαρίου με 1-0 από τη Γουλβς και η δεύτερη στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος με 2-1 από την Μπράιτον.
  • Η Λίβερπουλ είναι αήττητη μέσα στο 2022 εκτός έδρας. Σε δέκα ματς πρωταθλήματος έχει επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η πιο πρόσφατη ήττα σημειώθηκε στην έδρα της Λέστερ με 1-0 στις 28 Δεκεμβρίου 2021.
  • Ένα γκολ σε αυτές τις δυο πρώτες αγωνιστικές της Premier League μετράει ο ηγέτης της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος φορ απέναντι στη Γιουνάιτεντ έχει παίξει 10 φορές και έχει σκοράρει 9 γκολ!
  • Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο stoixima live!
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Προγνωστικά 22/08/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα στο μεγάλο παιχνίδι της Premier League στο Ολντ Τράφορντ.

Οι αποδόσεις της αναμέτρησης καθιστούν τη Λίβερπουλ ξεκάθαρο φαβορί και η τιμή του άσου κρίνεται υπερβολική αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για το μεγαλύτερο ντέρμπι της Premier League. Μετά τις δύο σερί ήττες αναμένουμε αντίδραση από τους παίκτες της Γιουνάιτεντ, ενώ πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι και η Λίβερπουλ δεν είναι στα καλύτερά της.

1Χ (ΔΕ) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET

Περισσότερες από 700 αγορές είναι διαθέσιμες για το σπουδαίο ματς. Με δεδομένο ότι οι δύο ομάδες διψούν για επιστροφή στις νίκες περιμένουμε ότι θα ρισκάρουν επιθετικά. Έχει αξία το…

ΣΚΟΡ 1-1 ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55

Ο Ρονάλντο έχει ακούσει πολλά το τελευταίο διάστημα για το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ. Ο CR7 ζει και αναπνέει για τα μεγάλα παιχνίδια και αναμένεται να κυνηγήσει σαν λυσσασμένος ένα γκολ για να δώσει απαντήσεις σε εχθρούς και φίλους.

ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ ΝΟVIBET

Ντέρμπι είναι θα έχουμε νεύρα κι αρκετές δύσκολες φάσεις μέσα στις δυο περιοχές.

ΚΑΤΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/08/2022

Χωρίς ουσιαστικά αγωνιστικά προβλήματα προετοιμάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λίντελοφ, Μαρτιάλ και Πελίστρι, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν επηρεάζουν το πλάνο του για την ενδεκάδα.

Ωστόσο, θα κάνει κάποιες αλλαγές, μετά τη βαριά ήττα με 4-0 από την Μπρέντφορντ. Εκτός αναμένεται να μείνουν οι Μακγκουάιρ και Σο και τη θέση τους θα πάρουν οι Μαρτίνεζ και Μαλάσια. Επίσης, στα χαφ θα παίξει ο Μακτόμινεϊ αντί του Φρεντ. O Κασεμίρο δεν είναι διαθέσιμος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Νταλότ, Μαρτίνεζ, Βαράν, Μαλάσια – Μακτόμινεϊ, Μαρτίνεζ – Σάντσο, Φερνάντες, Ράσφορντ – Ρονάλντο.

Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/08/2022

Με αρκετά προβλήματα θα παραταχθεί η Λίβερπουλ στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ. Αρχικά, ο Γιούργκεν Κλοπ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Νούνιες, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας.

Εκτός όμως είναι επίσης, οι τραυματίες Μάτιπ, Κονατέ και Κάλβιν Ράμσεϊ. Με την απουσία των δύο πρώτων δημιουργείται ένα κενό στο κέντρο της άμυνας, το οποίο θα κληθεί να καλύψει ο Γκόμεζ.

Εκτός όμως είναι και οι μέσοι Τιάγκο Αλκάνταρα, Κέρτις Τζόουνς και Οξλέιντ-Τσαμπερλέιν. Αμφίβολοι είναι οι Ντιόγκο Και Κέλεχερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Έλιοτ, Φαμπίνιο, Χέντερσον – Σαλάχ, Φιρμίνο, Ντίαζ.


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ