el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/04/2023

Η μία παλεύει για την έξοδο στο Champions League και η άλλη κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό: Αυτό και μόνο αρκεί για να κατανοήσει κάποιος τη σημασία του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον (14:30), που διεξάγεται στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Premier League.

Για το μεγάλο ματς στο Όλντ Τράφορντ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ– Έβερτον: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/04/2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται για το τρίτο παιχνίδι της μέσα σε διάστημα έξι ημερών και ελπίζει να κλείσει το πρόγραμμα με καλύτερο τρόπο σε σχέση με την έναρξή του. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ έχασε στο ντέρμπι με τη Νιούκαστλ (2-0), όμως απάντησε με… επαγγελματικό τρόπο κόντρα στην Μπρέντφορντ (1-0) και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μομέντουμ.

«Περίμενα και απαίτησα αυτή την εμφάνιση από τους παίκτες μου», είπε κυνικά ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος γνωρίζει πως η ομάδα του δεν έχει κανένα περιθώριο για βαθμολογική απώλεια. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, εκτός από τους – εδώ και καιρό απόντες – Αλεχάντρο Γκαρνάτσο και Ντόνι Βαν Ντε Μπέεκ. Αμφίβολος είναι επίσης ο Λουκ Σο, παραμένει εκτός λόγω τιμωρίας ο κομβικός Καζεμίρο.

Έτσι, αν δεν υπάρξει νέο απρόοπτο, η Μάντσεστερ θα ξεκινήσει με τους Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνες, Μαλάσια, ΜακΤόμινεϊ, Μπρούνο, Άντονι, Σάμπιτσερ, Σάντσο και Ράσφορντ.

Ο Βουτ Βέγκχορστ βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής λόγω των εμφανίσεών του και αναμένεται να μείνει ξανά στον πάγκο, όμως θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Φρεντ και Μαρσιάλ. Επίσης, αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή μετά από καιρό ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Ένα λυτρωτικό γκολ του Μάικλ Κιν στο 90’ έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στο ματς με την Τότεναμ (1-1) και κράτησε την Έβερτον, έστω και λόγω της διαφοράς γκολ, εκτός της επικίνδυνης ζώνης που οδηγεί στον υποβιβασμό στην Championship. Το αποτέλεσμα αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν μπει στην εξίσωση η κόκκινη κάρτα του Ντουκουρέ, που άφησε την ομάδα από το Λίβερπουλ με δέκα παίκτες για περίπου μισή ώρα στο ματς.

«Η συμπεριφορά και η εικόνα μας ήταν εξαιρετική», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Σον Ντάις, ο οποίος έχει μεταμορφώσει την ομάδα του. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Έβερτον «τρέχει» σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα, με τρεις ισοπαλίες (2-2 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, 2-2 με την Τσέλσι, 1-1 με την Τότεναμ) και μία σημαντική νίκη κόντρα στην Μπρέντφορντ (1-0).

Βαθμολογικά πάντως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και οι «Μπλε» του Λίβερπουλ καλούνται να κάνουν υπερπροσπάθεια για να μαζέψουν βαθμούς και να σώσουν μία ούτως ή άλλως κάκιστη χρονιά. Η Έβερτον ισοβαθμεί με τις Γουέστ Χαμ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπόρνμουθ στους 27 βαθμούς και είναι λίγο πιο πάνω από την 19η Λέστερ (25β.) και την 20η Σαουθάμπτον (23β.), σε μία μάχη που περιλαμβάνει ακόμα την 12η Κρίσταλ Πάλας (30β.), την 13η Λιντς (29β.) και την 14η Γουλβς (28β.).


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον: Στατιστικά, Προϊστορία 08/04/2023

  • Η Μάντσεστερ έχει κερδίσει 38 φορές την Έβερτον στην Premier League, επίδοση που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας του συλλόγου. Μόνο η Τότεναμ έχει περισσότερες ήττες από την Γιουνάιτεντ σε παιχνίδια για το πρωτάθλημα.
  • Η Έβερτον έχει κερδίσει μόνο σε ένα από τα δέκα τελευταία παιχνίδι της κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αντίθετα, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μετρούν πέντε νίκες σε αυτό το διάστημα, ενώ τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Το Over 2,5 επιβεβαιώθηκε στα τέσσερα από τα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.
  • Τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της Μάντσεστερ έληξαν Under5 και No Goal.
  • Τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς της Έβερτον έληξαν G/G.
  • H Μάντσεστερ έχει 3 νίκες σε ισάριθμα ματς που ξεκίνησαν στις 14:30 (ώρα Ελλάδας)
  • Η βαθμολογία της Premier League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον: Προγνωστικά 08/04/2023

H Έβερτον παίζει για την επιβίωσή της σε κάθε αγώνα και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ξεκάθαρα το φαβορί τη αναμέτρησης.

Για το παιχνίδι στο Όλντ Τράφορντ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

UNDER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.99 ΣΤΗ NOVIBET

Η Έβερτον θα περιμένει στην άμυνά της και θα αποφύγει τα ρίσκα, ενώ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει τελευταία ότι προτιμά το πιο αργό τέμπο. Αν οι φιλοξενούμενοι κρατήσουν το μηδέν στα πρώτα λεπτά, τότε δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ.

ΜΑΡΚΟΥΣ ΡΑΣΦΟΡΝΤ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Διανύει απίστευτη σεζόν, σκοράρει ανελλιπώς και τώρα θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης: Όλα δείχνουν προς τη μεριά του Μάρκους Ράσφορντ.

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απουσίες, Νέα, Ενδεκάδα 08/04/2023

Ο Έρικσεν επιστρέφει, αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει από την αρχή και ο Βέγκχορστ αναμένεται να μείνει ξανά στον πάγκο. Ο Σο πιθανότατα θα μείνει εκτός και ο Τεν Χαγκ θα δώσει ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στον Σάντσο. Θέση διεκδικούν επίσης οι Φρεντ και Μαρσιάλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντε Χέα – Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνες, Μαλάσια – ΜακΤόμινεϊ, Σάμπιτσερ, Φερνάντες – Σάντσο, Ράσφορντ, Άντονι


Έβερτον: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα  08/04/2023

Ο Ντουκουρέ αποβλήθηκε κόντρα στην Τότεναμ και τέθηκε εκτός, κάτι που πιθανότατα θα φέρει στην ενδεκάδα τον Τομ Ντέιβις. Από εκεί και πέρα, ο Ντάις θα εμπιστευτεί τους ίδιους παίκτες που ξεκίνησαν στο ματς με την Τότεναμ, ενώ αν αλλάξει γνώμη και επιλέξει σύστημα με τρία στόπερ, θέση διεκδικεί και ο Μίνα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πίκφορντ – Κόουλμαν, Κιν, Ταρκόφσκι, Γκόντφρι – Γκέιγ, Ονανά, Ντέιβις – ΜακΝίλ, Γκρέι, Ιβόμπι

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ