el
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη: Προγνωστικά, Ανάλυση 13/04/2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει φέτος πως είναι ικανή να επιστρέψει στο προσκήνιο και ο στόχος της κατάκτησης του Europa League είναι ψηλά στη λίστα της ομάδας του Έρικ Τεν Χάγκ. Την ίδια ώρα, η Σεβίλλη προσπαθεί να «σβήσει» μία κάκιστη σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας το know how στην… αγαπημένη της ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Έτσι, το παιχνίδι των Άγγλων με τους Ισπανούς στο Όλντ Τράφορντ (22:00) αναμένεται άκρως συναρπαστικό!

Για το μεγάλο ματς του Europa League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδάιο ματς στην Αγγλία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!

 


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη: Ανάλυση, Παρουσίαση 13/04/2023

Τα σκαμπανεβάσματα και οι εντάσεις στην αρχή της σεζόν ανήκουν στο παρελθόν και το τελευταίο διάστημα συνδυάστηκε με μία σοβαρή, σταθερή και αποτελεσματική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχασαν έδαφος στην Premier League, όμως σε γενικές γραμμές βρίσκονται σε καλό μομέντουμ και, σε βαθμολογικό επίπεδο, εντός της πρώτης τετράδας, η οποία θα οδηγήσει στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στο Europa League, η Μάντσεστερ φώναξε πως… επιστρέφει μετά την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα και γενικά έχει παρουσιάσει ένα εξαιρετικό πρόσωπο μέχρι στιγμής. Είναι χαρακτηριστικό πως έχασε σε μόνο ένα από τα δέκα παιχνίδια της στη διοργάνωση και πλέον θεωρείται ένα ισχυρό φαβορί για την κατάκτηση της κούπας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε να σταθεροποιείται το τελευταίο διάστημα και οι νίκες απέναντι σε Μπρέντφορντ (1-0), Έβερτον (2-0) αποκατέστησαν τη ζημιά που έκαναν – και σε ψυχολογικό επίπεδο – η ήττα από τη Νιουκάστλ (2-0) και, κυρίως, το βαρύ 7-0 από την Λίβερπουλ.

Το αρνητικό για τον Τεν Χαγκ είναι πως δεν μπορεί να υπολογίζει στον καλύτερο παίκτη του ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Σεβίλλη. Ο Μάρκους Ράσφορντ χτύπησε στο ματς με την Έβερτον και για την ώρα εμφανίζεται ως εξαιρετικά αμφίβολος, όμως η λογική λέει πως δεν θα υπάρξει ρίσκο και πως θα μείνει εκτός δράσης. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί με τον Λουκ Σο, όμως το θετικό αφορά την επιστροφή του Καζεμίρο, που έχασε τα τελευταία ματς στην Premier League λόγω τιμωρίας.

Στη Σεβίλλη η κατάσταση είναι ξεκάθαρη: Το Europa League είναι – παραδοσιακά – ένας μεγάλος στόχος για τους Ισπανούς, όμως για την ώρα προέχει η αποφυγή του υποβιβασμού στη La Liga.

Οι Σεβιγιάνοι διανύουν τη χειρότερη σεζόν των τελευταίων ετών και αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς. Η 18η Βαλένθια έχει μόλις πέντε βαθμούς λιγότερους (27) και, όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κάποιος, η Σεβίλλη κινδυνεύει άμεσα με ένα ιστορικό πισωγύρισμα.

Παρόλα αυτά, το Europa League είναι συνυφασμένο με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ, καθώς το κατέκτησε τέσσερις φορές από το 2014 μέχρι σήμερα και άλλες δύο κατά την διάρκεια της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα.

Έτσι, είναι προφανές ότι η Σεβίλλη δεν θα αντιμετωπίσει με αδιαφορία τα ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως γνωρίζει ότι η μάχη των προημιτελικών με τους Άγγλους την τοποθετεί σε θέση αουτσάιντερ.

Αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα για τους Ισπανούς, εκτός των γνωστών απουσιών των Χοάν Χορντάν και Μανουέλ Κορόνα.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -Σεβίλλη: Πώς έφτασαν μέχρι εδώ 13/04/2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε με ήττα τη φετινή διοργάνωση, όμως από τότε είναι αήττητη. Στα νόκ-άουτ απέκλεισε την Μπαρτσελόνα (2-2, 2-1) και την Μπέτις (4-1, 1-0), ενώ τώρα ετοιμάζεται για τρίτη σερί μάχη με ισπανική ομάδα.

Στις δύο μάχες των νοκ-άουτ του Europa League με PSV και Φενέρμπαχτσε, η Σεβίλλη πέρασε με δυσκολία και αρκετό άγχος (3-0, 0-2 κόντρα στους Ολλανδούς, 2-0 και 0-1 στα ματς με τους Τούρκους). Νωρίτερα, οι Ισπανοί έμειναν 3οι στον όμιλο του Champions League, πίσω από τις Μάντσεστερ Σίτι και Μπορούσια Ντόρτμουντ.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη: Στατιστικά και Προϊστορία 13/04/2023

  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει κερδίσει ποτέ τη Σεβίλλη σε ευρωπαϊκές διοργάνωσεις. Σε τέσσερα ματς, η Σεβίλλη μετρά τρεις νίκες, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο.
  • Από τα τέσσερα παιχνίδια, τα τρία έληξαν G/G και Over. Επίσης, τα δύο τελευταία έληξαν με το ίδιο σκορ (2-1 υπέρ της Σεβίλλης).
  • Πέντε από τα έξι τελευταία ματς της Μάντσεστερ σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν Under και No Goal.
  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει χάσει στην έδρα της μέσα στο 2023. Μάλιστα, στο ίδιο διάστημα μετρά 15 νίκες σε 17 αναμετρήσεις.
  • Η Σεβίλλη μετρά μόλις δύο νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια της εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς της Σεβίλλης σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν Under και No Goal.
  • Η Σεβίλλη έχει κερδίσει ένα από τα τέσσερα τελευταία ματς της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Η βαθμολογία της La Liga
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicapκαι το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη: Προγνωστικά 13/04/2023

Ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Η Μάντσεστερ είναι εξαιρετική φέτος στο Europa League και έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ η πρόκριση επί της Μπέτις και, κυρίως, επί της Μπαρτσελόνα, έδωσε μεγάλο ψυχολογικό boost. Αντίθετα, η Σεβίλλη είναι υποχρεωμένη να θέσει ως προτεραιότητα την αποφυγή του υποβιβασμού στη La Liga, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει ότι θα είναι αδιάφορη.

Για τον πρώτο προημιτελικό του Europa League ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

ΝΙΚΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΚΑΙ UNDER 2,5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.75 ΣΤΗ NOVIBET

Παρά την απουσία του Ράσφορντ, η Γιουνάιτεντ μπορεί να κυριαρχήσει και να απειλήσει την εστία των Σεβιγιάνων. Επίσης και οι δύο θα κοιτάξουν να αποφύγουν οποιοδήποτε ρίσκο, ενώ και τα προηγούμενα παιχνίδια τους σε αγγλικό και ισπανικό πρωτάθλημα κύλησαν σε χαμηλό τέμπο.

ΜΠ.ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ OVER 0,5 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.62 ΣΤΗ NOVIBET

Η επανεμφάνιση του Καζεμίρο αναμένεται να απελευθερώσει τον αρχηγό της Γιουνάιτεντ και ο Μπρούνο Φερνάντες θα πατήσει στη περιοχή των Σεβιγιάνων.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 13/04/2023

Η απουσία του Μάρκους Ράσφορντ αφήνει ένα μεγάλο κενό στη Μάντσεστερ, που στηρίζει πάρα πολλά στον Άγγλο φορ. Ο Μαρσιάλ αναμένεται να πάρει τη θέση του στη κορυφή της επίθεσης, ενώ η επιστροφή του Καζεμίρο ισχυροποιεί κατά πολύ την μεσαία γραμμή της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντε Χέα – Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνες, Μαλάσια – ΜακΤόμινεϊ, Καζεμίρο, Σάμπιτσερ – Φερνάντες, Μαρσιάλ, Άντονι


Σεβίλλη: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 13/04/2023

Οι Ισπανοί δεν αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα και αναμένεται να παραταχθούν με τους καλύτερους έντεκα. Μοναδικό ερωτηματικό στη θέση του αριστερού μπακ, όπου ο Τέλες διεκδικεί τη θέση από τον Ακούνια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μόνο, Μοντιέλ, Μπαντέ, Γκούντελι, Ακούνια – Φερνάντο, Ράκιτιτς – Οκάμπος, Τόρες, Λαμέλα – Εν Νεσίρι

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ