el
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 06/08/2023

Η χρονιά ξεκινά στην Αγγλία με ένα σπουδαίο ματς. Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στο Γουέμπλεϊ (18:00) και ο νικητής θα φύγει από το ιστορικό γήπεδο με το τρόπαιο του Κομιούνιτι Σιλντ.

Λίγους μήνες μετά το ιστορικό τρεμπλ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να προσθέσει ακόμα μία κούπα στην πλούσια συλλογή των τελευταίων ετών, ενώ, στην άλλη μεριά, η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα θέλει να «φωνάξει» ξανά πως έχει επιστρέψει στην ελίτ και πως είναι έτοιμη να κοντράρει στα ίσια τους «Πολίτες» σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Για τον μεγάλο τελικό στο Γουέμπλεϊ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet ο 101ος τελικός του Κομιούνιτι Σιλντ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ: Παρουσίαση 06/08/2023

Ο πρώτος τελικός της χρονιάς είναι εδώ: Η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ θα διεκδικήσουν στο Γουέμπλεϊ (18:00) το τρόπαιο του Community Shield.

Η χρονιά στην Αγγλία ξεκινά παραδοσιακά με αυτό το ματς. Οι δύο καλύτερες – βάσει τίτλων και παρουσίας – ομάδες της προηγούμενης σεζόν παίζουν στον τελικό του Community Shield, διεκδικώντας μία κούπα σε ένα παιχνίδι που δεν αντιμετωπίζεται στο 100% ως επίσημο. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει λίγο η συγκεκριμένη νοοτροπία και αρκετά από τα παιχνίδια παίζονται στα… ίσια, με τις καλύτερες δυνατές επιλογές από τους προπονητές.

Κάτι τέτοιο θα δούμε και φέτος: Η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα θέλει να δείξει ότι είναι έτοιμη να παλέψει ξανά για το πρωτάθλημα και η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα ψάχνει ακόμα έναν τρόπο για να επιβεβαιώσει την κυριαρχία και την ανωτερότητά της σε όλα τα επίπεδα.

Η 101η version του Community Shield θα δώσει το… τέμπο για τη σεζόν που έρχεται και είναι ξεκάθαρο πως οι Λονδρέζοι, οι οποίοι θα παίξουν στο Γούεμπλεϊ ως οι φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος, αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση σαν έναν κανονικότατο τελικό.

Η Άρσεναλ έδειξε πέρσι πως επιστρέφει στην ελίτ και φέτος στοχεύει στον τίτλο. Αυτό άλλωστε έδειξαν και οι μεταγραφικές της κινήσεις, αφού δαπανήθηκαν περισσότερα από 230 εκατομμύρια ευρώ για τους Ντέκλαν Ράις, Κάι Χάβερτζ και Ζουριέν Τίμπερ.

city arsenal prognostika novibet

Στην άλλη πλευρά, η Σίτι θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα εντός και εκτός συνόρων. Η ομάδα του Μάντσεστερ σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της πέρσι, κατακτώντας το τρόπαιο σε Premier League, Champions League, FA Cup και ξεκινά εκ νέου από τη θέση του μεγάλου φαβορί σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ματέο Κόβασιτς είναι μέχρι στιγμής η μοναδική προσθήκη στον βασικό κορμό των «Μπλε», με τον Κροάτη να αντικαθιστά τον Ιλγκάι Γκουντογάν, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει την Αγγλία για την Μπαρτσελόνα. Αποχώρησε και ο Ριγιάντ Μαχρέζ έναντι 35 εκατομμυρίων για την Αλ Αχλί, ενώ όλα δείχνουν πως θα υπάρξει άμεσα οριστική συμφωνία με την Λειψία για την απόκτηση του Γιόσκο Γκβάρντιολ.

city arsenal prognostika novibet

Σε γενικές γραμμές, η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ένα σκαλί πιο πάνω απ’όλες τις ομάδες στην Αγγλία, όμως η Άρσεναλ είναι κάπου εκεί κοντά και αυτό δίνει φυσικά μεγάλο ενδιαφέρον στον πρώτο τελικό της σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Άρσεναλ έχασε με τραυματισμό τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες λόγω ζημιάς στο γόνατο. H Σίτι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και μένει να φανεί αν ο Πεπ θα εμπιστευτεί ξανά το σύστημα με τους τρεις αμυντικούς και τον Τζον Στόουνς στο «6».


Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ: Στατιστικά και Προϊστορία 06/08/2023

  • Αυτός θα είναι ο 101ος τελικός στην ιστορία του θεσμού.
  • Η Άρσεναλ μετρά 16 κούπες στο Κομιούνιτι Σιλντ, ενώ έπαιξε ακόμα εφτά φορές στον τελικό χωρίς να κερδίσει.
  • Αντίθετα, η Σίτι έχει καταγράψει έξι νίκες σε αυτά τα ματς, μένοντας ακόμα οκτώ φορές σε θέση runner up.
  • Η ομάδα του Μάντσεστερ έπαιξε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία Κομιούνιτι Σιλντ. Σε αυτά κέρδισε δύο φορές (την Τσέλσι το 2018 και την Λίβερπουλ το 2019), ενώ έχασε το 2021 από την Λέστερ και το 2022 από την Λίβερπουλ.
  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις, έχοντας συνολικά 21 νίκες σε 30 εμφανίσεις.
  • H Σίτι «έτρεξε» ένα τρελό σερί στο τελευταίο κομμάτι της περσινής σεζόν με 20 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα σε 26 ματς.
  • Η Άρσεναλ έμεινε αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδι της στο Γουέμπλεϊ (2 νίκες, 1 ισοπαλία).
  • Ο Μικέλ Αρτέτα ηττήθηκε στα εννιά από τα δέκα συνολικά παιχνίδια του απέναντι στον Πεπ Γκουαρδιόλα. Το ποσοστό επιτυχίας (10%) είναι το χειρότερο στη λίστα των αναμετρήσεων του Ισπανού με όλους τους προπονητές στο Νησί.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ: Προγνωστικά 06/08/2023

Σπουδαίο ματς στο Γουέμπλεϊ. Η Σίτι και η Άρσεναλ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το τρόπαιο του Κομιούνιτι Σιλντ και είναι σίγουρο ότι ο τελικός θα είναι ένα μεγάλο ντέρμπι.

Για το ματς στο Λονδίνο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.67 ΣΤΗ NOVIBET

Η Άρσεναλ θα μπει με… επιθετική διάθεση στο ματς και θα βρει χώρους για να απειλήσει την εστία του Έντερσον. Είναι δεδομένο ότι η Σίτι διαθέτει την ποιότητα για να κάνει το ίδιο.

UNDER 9,5 ΚΟΡΝΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.69 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο ομάδες δίνουν έμφαση στο ποδόσφαιρο κατοχής και τα κόρνερ δεν… παίζουν αρκετά στις αναμετρήσεις τους.

OVER 3,5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Τσάβι είπε μετά το πρόσφατο φιλικό της Μπαρτσελόνα με την Άρσεναλ πως οι «Άγγλοι» παίζουν με τεράστια ένταση, που ίσως δεν ταιριάζει με την εποχή. Κάτι αντίστοιχο περιμένουμε και σε ματς που κρίνει κούπα.

city arsenal prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδες 06/08/2023

Παραδοσιακά, αυτά τα παιχνίδια δίνουν ευκαιρίες και για μικρές δοκιμές στους προπονητές, όμως, φέτος, η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική. Η Άρσεναλ έδειξε και στα φιλικά ότι παίζει με το μαχαίρι στα δόντια για τη νίκη και η Σίτι αναμένεται να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Απώλεια για τους Λονδρέζους ο Γκαμπριέλ Ζεσούς, που δημιουργεί αυτόματα ερωτηματικό για τη θέση του σέντερ φορ. Για την ώρα, προβάδισμα έχει ο Ενκέτια, όμως δεν αποκλείεται να δούμε τον Χάβερτζ σε ρόλο false nine.

Μάντσεστερ Σίτι (3-2-4-1): Έντερσον – Ακάντζι, Ντίας, Άκε – Στόουνς, Ρόδρι – Σίλβα, Ντε Μπρούινε, Κόβασιτς, Γκρίλις – Χάαλαντ

Άρσεναλ (4-2-3-1): Ράμσντειλ – Τίμπερ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Ράις, Όντεγκααρντ – Σάκα, Χάβερτζ, Μαρτινέλι – Ενκέτια

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ