el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 01/04/2023

Μεγάλο ντέρμπι (14:30) με διαφορετική… οπτική στην Αγγλία: Η Μάντσεστερ Σίτι παλεύει για τον τίτλο και επιθυμεί να μειώσει την διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, ενώ η Λίβερπουλ θα δώσει αγώνα για να μπει στην πρώτη πεντάδα και να «σώσει» ό,τι μπορεί από μία κακή σεζόν σε όλα τα επίπεδα. Το παιχνίδι στο «Έτιχαντ Στάντιουμ» αναμένεται συναρπαστικό και σίγουρα ξεχειλίζει από ποιότητα.

Για το ντέρμπι στην Αγγλία ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Η μάχη κορυφώνεται στην Premier League.

 


Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 01/04/2023

Η διακοπή των εγχώριων πρωταθλημάτων για τα ματς των Εθνικών βρήκε τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ σε εντελώς διαφορετικό status. Από τη μία μεριά, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ετοιμάζεται να δώσει την τελική της μάχη για τον τίτλο, γνωρίζοντας πως η Άρσεναλ είναι το μεγάλο φαβορί, αφού οι Λονδρέζοι έχουν «μαξιλαράκι» με +8 (και ένα ματς περισσότερο).

Την ίδια ώρα, οι «Πολίτες» βρίσκονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου (όπου θα αντιμετωπίσουν τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ) και στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ (θα παίξει με την Μπάγερν), κάτι που πρακτικά σημαίνει πως είναι ενεργοί στο κυνήγι για ένα ιστορικό τρεμπλ.

Στην άλλη μεριά, η Λίβερπουλ προσπαθεί να αφήσει τα κακώς κείμενα όλης της σεζόν πίσω της και να κάνει ό,τι μπορεί για να μπει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται στο -5 από τη Νιούκαστλ και στο -7 από την Τότεναμ, η οποία πάντως έχει δύο παιχνίδια περισσότερα.

Η βαθμολογία στην Premier League.

Έτσι, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι οι βλέψεις και οι προσδοκίες «ακουμπούν» σε εντελώς διαφορετικά μέτωπα, όμως τα ντέρμπι σπάνια καθορίζονται με βάση την βαθμολογική και αγωνιστική διαφορά. Άλλωστε, η Λίβερπουλ δεν… έχασε την ποιότητά της και η Σίτι παρουσίασε αρκετές στιγμές αστάθειας μέσα στη χρονιά.

Στα αγωνιστικά, ο Γκουαρντιόλα θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο πρώτος σκόρερ της φετινής Premier League (28 γκολ) έχει ενοχλήσεις, δεν έπαιξε με την Εθνική Νορβηγίας στα πρώτα ματς των προκριματικών του Euro 2024 και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι. Σίγουρα εκτός δράσης θα μείνει ο Φιλ Φόντεν και θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Γκουντογάν και Μαχρέζ.

Οι αρχικές επιλογές του Ισπανού τεχνικού θα περιλαμβάνουν – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – τους Έντερσον, Άκε, Ντίας, Στόουνς, Γουόκερ, Ρόδρι, Ντε Μπρούινε, Μπερνάρντο και Γκρίλις. Αν δεν παίξει ο Χάαλαντ, η Σίτι θα παίξει με τον Άλβαρες στη κορυφή, ενώ πιθανή παρουσία του Γκουντογάν στην ενδεκάδα θα προωθήσει τον Σίλβα στην τριάδα της επίθεσης.

Στην αντίπερα όχθη, ο Κλοπ καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους τραυματίες Κώστα Τσιμίκα, Τιάγκο Αλκάνταρα, Στέφαν Μπαϊτσέτιτς, ενώ οι Ντάργουιν Νούνιεζ και Τζο Γκόμες πιθανότατα θα είναι έτοιμοι. Ο Λουίς Ντίαζ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από πέντε μήνες απουσίας και σίγουρα δεν βρίσκεται στο 100%, ειδικά για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.


Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Στατιστικά, Προϊστορία 01/04/2023

  • Η Σίτι μετρά έξι σερί νίκες, με 23 γκολ υπέρ και πέντε ματς χωρίς να δεχτεί καν γκολ.
  • Από το ζενίθ στο ναδίρ η Λίβερπουλ: Το ιστορικό 7-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίστηκε από 1-0 της Μπόρνμουθ κόντρα στην ομάδα του Κλοπ.
  • Στα τελευταία έξι παιχνίδια της κόντρα στη Σίτι, η Λίβερπουλ μετρά τρεις νίκες και μόλις μία ήττα. Δύο ματς έληξαν ισόπαλα και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-2).
  • Μόλις ένα από τα εφτά τελευταία ματς των δύο ομάδων έμεινε στο Under5. Τα υπόλοιπα ολοκληρώθηκαν με περισσότερα από 3.5 γκολ.
  • Αντίστοιχα, μόλις ένα από τα εφτά τελευταία ματς των δύο ομάδων έμεινε στο No Goal.
  • H Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα της Premier League σε γκολ (67), πάσες (17,489) και σέντρες (573).
  • Αντίστοιχα, ξεχωρίζουν οι Έρλινγκ Χάαλαντ (πρώτος σκόρερ με 28 γκολ), Κέβιν Ντε Μπρούινε (πρώτος στις ασίστ με 12) και Ρόδρι (πρώτος στις πάσες με 2,355).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία στην Premier League.

 


Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Προγνωστικά 01/04/2023

Σπουδαίο ντέρμπι με μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο και για τις δύο ομάδες.

Για το παιχνίδι στο Έτιχαντ ξεχωρίσαμε προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.15 ΣΤΗ NOVIBET

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι – δίκαια – το μεγάλο φαβορί, αλλά η Λίβερπουλ έχει ποιότητα και μπορεί να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.68 ΣΤΗ NOVIBET

Η ικανότητα και η προϊστορία συνθέτουν το «παζλ» των γκολ και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 01/04/2023

Όλα περιστρέφονται γύρω από την ετοιμότητα του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός σταρ δεν θα είναι σίγουρα στο 100%, όμως όλα δείχνουν πως θα παίξει στο ντέρμπι. Δεν υπολογίζεται Φόντεν, προβάδισμα ο Μαχρέζ για την τριάδα της επίθεσης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Άκε, Στόουνς, Ντίαζ, Γουόκερ – Ρόδρι, Ντε Μπρούινε, Μπερνάρντο – Γκρίλις, Χάαλαντ, Μαχρέζ


Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 01/04/2023

Το μοναδικό ερωτηματικόα για τον Κλοπ αφορά την θέση στην επίθεση, με τους Νούνιεζ και Ζότα να διεκδικούν τη θέση. Από εκεί και πέρα, ο Μίλντερ θα τοποθετηθεί στα χαφ για περισσότερα τρεξίματα και μεγαλύτερη σκληράδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Ρόμπερτσον, Βαν Ντάικ, Κονατέ, Αλεξάντερ Άρνολντ – Φαμπίνιο, Χέντερσον, Μίλνερ – Γάκπο, Ζότα, Σαλάχ

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ