el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μεξικό – Πολωνία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 22/11/2022

Το παιχνίδι στη Ντόχα στο Στάδιο «974» ανάμεσα σε Μεξικό και Πολωνία (22/11, 18:00) είναι αυτό που θα καθορίσει τις ισορροπίες στον τρίτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου είναι η Αργεντινή και η Σαουδική Αραβία και λογικά, το Μεξικό και η Πολωνία θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση.

Με δεδομένο ότι η Αργεντινή έχει το προβάδισμα για την πρώτη θέση, τότε ο αγώνας Μεξικού – Πολωνίας μπορεί να κρίνει πολλά, για το ποια ομάδα θα την ακολουθήσει στη συνέχεια του θεσμού. Ο νικητής έχει προβάδισμα πρόκρισης λοιπόν και ο χαμένος μπαίνει σε περιπέτειες από το πρώτο κιόλας παιχνίδι!

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Μεξικού απέναντι στην Πολωνία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Μεξικό – Πολωνία: Ανάλυση & Παρουσίαση 22/11/2022

Υπό την καθοδήγηση του Χεράρδο Μαρτίνο, το Μεξικό έφτασε και πάλι στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτή ήταν η 8η συνεχόμενη πρόκριση σε Μουντιάλ για τους Μεξικανούς και η 17η συνολικά.

Μάλιστα στις επτά προηγούμενες, οι «Ελ Τρι» προκρίθηκαν έφτασαν μέχρι και τους «16» του τουρνουά, αλλά δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν ούτε μία πρόκριση. Τώρα ελπίζουν αφενός να προκριθούν κι αφετέρου να τα πάνε καλύτερα.

Το Μεξικό πήρε την πρόκριση από τον όμιλο της Κεντρικής Αμερικής μόλις την τελευταία αγωνιστική, επικρατώντας 2-0 του Ελ Σαλβαδόρ. Έτσι διατήρησε τη διαφορά των τριών βαθμών από την Κόστα Ρίκα, η οποία πάντως πήρε επίσης την πρόκριση, μέσω της διαδικασίας των play off.

Οι Μεξικανοί τερμάτισαν εν τέλει στη δεύτερη θέση ισοβαθμώντας με τον Καναδά και τρεις βαθμούς μπροστά από τις ΗΠΑ. Σε σύνολο 14 αγώνων είχαν 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και δύο ήττες. Η μία από τις ΗΠΑ εκτός έδρας (2-0) και η άλλη από τον Καναδά (2-1).

mexico poland3 22112022 novibet

Μέσα στο 2022 το Μεξικό έχει δώσει 11 παιχνίδια, τα εννέα είναι φιλικά και τα δύο για το Concacaf Nations League (αντίστοιχο με το Nations League της UEFA). Σε αυτά έχει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Στα δύο τελευταία φιλικά, που έδωσε μέσα στο Νοέμβριο επικράτησε αρχικά του Ιράκ με 4-0 και ηττήθηκε στη συνέχεια από τη Σουηδία με 2-1.

Στόχος της ομάδας του Χεράρδο Μαρτίνο για το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι να φτάσει στα προημιτελικά, κάτι που δεν έχει καταφέρει από το Μουντιάλ του 1986, που είχε κάνει και τη διοργάνωση.

Η Πολωνία δυσκολεύτηκε αρκετά να φτάσει στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ήταν στον 9ο όμιλο μαζί με Αγγλία, Αλβανία, Ουγγαρία, Ανδόρα και Σαν Μαρίνο. Η Αγγλία ήταν ασταμάτητη και πήρε την πρώτη θέση αήττητη με 8-2-0, ενώ η Πολωνία τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 6-2-2- και 20 βαθμούς.

Έτσι πήγε στα μπαράζ. Στον πρώτο γύρο πέρασε άνευ αγώνα, αφού κληρώθηκε να παίξει με τη Ρωσία, η οποία αποβλήθηκε λόγω του πολέμου με την Ουκρανία. Στο δεύτερο όμως έπρεπε να παίξει με τη Σουηδία.

Εκεί εκμεταλλεύτηκε και το γεγονός ότι η κλήρωση την έβγαλε γηπεδούχο και παρουσία 54.000 φιλάθλων πανηγύρισε την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τα γκολ πέτυχαν οι Λεβαντόφσκι στο 49’ με πέναλτι και ο Ζιελίνσκι στο 72’.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης ομάδας είναι φυσικά ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Μάλιστα ο 34χρονος Πολωνός θα προσπαθήσει να πετύχει και τα πρώτα του γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού δεν κατάφερε να βρει δίχτυα σε κανένα από τα τρία ματς που έδωσε η χώρα του στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Πάντως είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Πολωνίας και δηλώνει και ο ίδιος έτοιμος να την οδηγήσει σε επιτυχίες στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Τόσο ο ίδιος όσο και ο προπονητής Τσέχλαβ Μιχνίεβιτς γνωρίζουν ότι το παιχνίδι με το Μεξικό είναι ίσως το πιο κρίσιμο του ομίλου.


Μεξικό – Πολωνία: Στατιστικά & Προϊστορία 22/11/2022

  • Ένα επίσημο παιχνίδι και τρία φιλικά έχουν δώσει στο παρελθόν το Μεξικό με την Πολωνία. Το επίσημο ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1978, στην Αργεντινή, όταν η Πολωνία νίκησε 3-1.
  • Στα τρία φιλικά που ακολούθησαν, τα δύο πρώτα έληξαν ισόπαλα, ενώ στο πιο πρόσφατο χρονικά τον Νοέμβριο του 2017, το Μεξικό επικράτησε 1-0 επί πολωνικού εδάφους.
  • Τα τρία τελευταία παιχνίδια του Μεξικού έληξαν όλα στο Over. Επίσης σε αυτά τα τρία παιχνίδια, έχει σκοράρει σε όλα ο επιθετικός της Γουαδαλαχάρα, Αλέξις Βέγκα.
  • Από την άλλη, η Πολωνία μετράει τέσσερα συνεχόμενα Under, στα οποία έχει δύο ήττες και δύο νίκες.
  • Η Πολωνία έχει εννέα προκρίσεις σε Μουντιάλ, αλλά έχει πάρει καλύτερη κατάταξη, σε σχέση με το Μεξικό. Έχει βγει δύο φορές 3η, αρχικά το 1974 και στη συνέχεια το 1982. Επίσης το 1978 τερμάτισε στην 5η θέση. Η καλύτερη θέση του Μεξικού είναι η 6η το 1986.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

mexico poland5 22112022 novibet


Μεξικό – Πολωνία: Προγνωστικά 22/11/2022

Πρόκειται για ένα παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες δείχνουν ότι μπορούν να σκοράρουν. Έχουν έφεση στο γκολ και με δεδομένο ότι η ισοπαλία δε βολεύει ούτε το Μεξικό ούτε την Πολωνία, θα κυνηγήσουν να βρουν δίχτυα για να πάρουν τη νίκη.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.97

Ακόμη μία καλή επιλογή, η οποία καλύπτει αρκετά αποτελέσματα και μπορεί να οδηγήσει στο ταμείο ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα είναι το σύνολο γκολ αγώνα 2-3.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΛΟ ΓΚΟΛ ΑΓΩΝΑ 2-3 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

Τέλος, αν η πλάστιγγα γείρει προς μία πλευρά, τότε θα είναι υπέρ του Μεξικού, οπότε αξίζει ένα Combo Bet με αρκετά καλή απόδοση.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET ΓΙΑ 1Χ & OVER 1,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10


Μεξικό: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/11/2022

Το μεγάλο πρόβλημα για τον Χεράρδο Μαρτίνο και για την Εθνική ομάδα του Μεξικού φυσικά ακούει στο όνομα, Ραούλ Χιμένες.

Ο επιθετικός της Γουλβς και πρώτος εν ενεργεία σκόρερ της ομάδας του με 29 τέρματα είναι αμφίβολος λόγω ενός τραυματισμού, τον περασμένο Αύγουστο.

Πήρε ένα ημίχρονο συμμετοχής στο φιλικό με τη Σουηδία, αλλά και πάλι προέρχεται από πολύμηνη απουσία και οι πιθανότητες να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα είναι λίγες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Οτσόα – Σάντσες, Μόντες, Μορένο, Γκαγιάρδο – Άλβαρες, Ερέρα, Γκουαρδάδο – Λοθάνο, Μαρτίν, Βέγκα.

mexico poland4 22112022 novibet


Πολωνία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/11/2022

Από την άλλη, η Πολωνία δεν έχει προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Ο Τσέχλαβ Μιχνίεβιτς δεν έχει κάποια νέα απουσία.

Εκτός αποστολής έμειναν τελικά οι Ντραγκόφσκι, Γκοράλσκι και Μπούξα, οι οποίοι όμως δεν ταξίδεψαν καν στο Κατάρ και αποκλείστηκαν από νωρίς.

Στην κορυφή της επίθεσης, ως παρτενέρ του Λεβαντόφσκι θα είναι ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σέζνι – Μπέντναρεκ, Γκλικ, Κίβιορ – Μπερεζίνσκι, Κρικόβιακ, Ζιελίνσκι, Ζαλέφσκι – Σβιντέρσκι.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ