el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μίλαν – Λάτσιο: Προγνωστικά, Ανάλυση 30/09/2023

Η Μίλαν αντιμετωπίζει τη Λάτσιο (19:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Serie A. Για το μεγάλο ντέρμπι στο San Siro ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ώρα ντέρμπι στο Μιλάνο, με τους «ροσονέρι» να περιμένουν τη Λάτσιο στο παιχνίδι που ξεχωρίζει στην 7η αγωνιστική.

Η Μίλαν επανήλθε στην κορυφή εκμεταλλευόμενη την ήττα της Ίντερ και θέλει να μείνει εκεί, την ώρα που οι «λατσιάλι» δεν διάγουν τις καλύτερες μέρες τους, καθώς έχουν μόλις δύο νίκες σε έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο San Siro γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στη Serie A!


Μίλαν – Λάτσιο: Ανάλυση, Παρουσίαση 30/09/2023

Μεγάλο ντέρμπι στο San Siro όπου η Μίλαν φιλοξενεί τη Λάτσιο στο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής στο Καμπιονάτο. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι ενώ προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από τη βαριά ήττα απέναντι στην Ίντερ στο ντέρμπι της πόλης, πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε κι εκμεταλλευόμενη την ήττα των «νερατζούρι» από τη Σασούολο επέστρεψε στην κορυφή.

Απέναντι στην ομάδα της αιώνιας πόλης καλείται να πάρει νίκη σε ντέρμπι για να αφήσει στο παρελθόν τη συντριβή από τη συμπολίτισσα και να επαναφέρει την ηρεμία, ωστόσο στο ίδιο στοχεύει και η Λάτσιο.

Οι «λατσιάλι» έχουν αρχίσει στραβά τη σεζόν με μόλις δύο νίκες σε έξι αγωνιστικές και αναζητούν νίκες για να αναρριχηθούν στα υψηλά πατώματα της κατάταξης.

Ήδη έχουν δείξει σε ντέρμπι πως μπορούν να ανταπεξέλθουν, καθώς η μία εκ των δύο νικών των πρωτευουσιάνων είναι εκτός έδρας επί της πρωταθλήτριας Νάπολι, ωστόσο θα πρέπει να αποδειχθούν σκληροί και αποτελεσματικοί για να μπορέσουν να κάνουν τη ζημιά στους γηπεδούχους «ροσονέρι».


Μίλαν – Λάτσιο: Στατιστικά & Προϊστορία 30/09/2023

  • Η Μίλαν έχει 15 βαθμούς σε 6 αγώνες (5-0-1) και μοναδική ήττα αυτή από την Ίντερ (5-1).
  • Η Λάτσιο έχει 7 βαθμούς (2-1-3).
  • Την προηγούμενη αγωνιστική η Μίλαν νίκησε εκτός έδρας την Κάλιαρι (1-3), ενώ η Λάτσιο νίκησε την Τορίνο (2-0).
  • Στα 11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια δεν έχει προκύψει ισοπαλία, με 7 νίκες για τους «ροσονέρι» και 4 για τους «λατσιάλι».
  • Η Μίλαν έχει 4 σερί νίκες όταν υποδέχεται τη Λάτσιο, με τις τρεις τελευταίες δίχως να δεχθεί γκολ. Τελευταίο «διπλό» των Ρωμαίων το 1-2 το 2019.
  • Η Λάτσιο έχει δεχθεί γκολ σε 5/6 παιχνίδια της με εξαίρεση το 2-0 επί της Τορίνο.
  • 3/7 ματς της Μίλαν έχουν συνδυαστεί με Over5.
  • Η Μίλαν είναι αήττητη στα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια (7-3-0).
  • Η βαθμολογία της Serie A
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Μίλαν – Λάτσιο: Προγνωστικά 30/09/2023

Μεγάλο ντέρμπι στο San Siro με τη Μίλαν να υποδέχεται τη Λάτσιο σε ένα παιχνίδι που υπόσχεται συγκινήσεις και γκολ. Οι «ροσονέρι» έχουν σκοράρει και στα έξι παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, ενώ οι «λατσιάλι» έχουν δεχθεί γκολ σε 5/6 αγώνες.

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ράφα Λεάο είναι η βασική επιθετική αιχμή της Μίλαν και ηγέτης στην επιθετική γραμμή. Θα έχει τις ευκαιρίες για να χριστεί σκόρερ σε άλλο ένα ντέρμπι.

ΣΚΟΡΕΡ ΛΕΑΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.62 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μίλαν – Λάτσιο έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μίλαν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/09/2023

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι θα έχει ξανά κάτω από τα δοκάρια τον Μενιάν που επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του, ενώ αντίθετα εκτός παραμένει ο Κρούνιτς και ο Μπενασέρ, με τον Αντλί να αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στη μεσαία γραμμή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μενιάν – Φλορέντσι, Τιαό, Τομόρι, Ερνάντεζ – Λόφτους-Τσικ, Αντλί, Ρέιντερς – Πούλισικ, Ζιρού, Λεάο.

Λάτσιο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/09/2023

Στη Λάτσιο ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι πιθανό να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια λόγω των συνεχόμενων αγώνων, με Κατάλντι, Γκεντουζί και Καμάντα να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Προβεντέλ – Χισάι, Ρομανιόλι, Κασάλε, Μάρουσιτς – Καμάντα, Κατάλντι, Αλμπέρτο – Άντερσον, Ιμόμπιλε, Ζακάνι.

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ