el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μίλαν – Νάπολι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 12/04/2023

Μεγάλο ιταλικό ντέρμπι στα προημιτελικά του Champions League: Η Μίλαν επέστρεψε στην ελίτ και υποδέχεται την εξαιρετική φέτος Νάπολι (22:00) σε ένα ματς που θα είναι σίγουρα γεμάτο ένταση και πάθος!

Για την σπουδαία αναμέτρηση στο Σαν Σίρο ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς στην Ιταλία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το ντέρμπι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Μίλαν – Νάπολι: Παρουσιάση, Ανάλυση 12/04/2023

Τεράστιο ματς στην Ιταλία και ένα ντέρμπι που είναι σίγουρα ισορροπημένο. Η Μίλαν «πάτησε» στην περσινή επιτυχία και η κατάκτηση του πρωταθλήματος έδωσε ένα μεγάλο boost στη φετινή ευρωπαϊκή της παρουσία. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι προκρίθηκε για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Champions League μετά το 2012 ξεπερνώντας το εμπόδιο της Τότεναμ (1-0, 0-0) στη φάση των «16».

Η καλή παρουσία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση «σβήνει» σε μεγάλο ποσοστό τα σκαμπανεβάσματα στη Serie A, τα οποία έχουν κρατήσει τη Μίλαν οριακά εντός τετράδας με 52 βαθμούς. Οι εφτά φορές πρωταθλητές Ευρώπης παλεύουν να κρατηθούν πάνω από την Ίντερ (51β.) και ιδανικά θα ήθελαν να κυνηγήσουν την 2η Λάτσιο (58β.), όμως αποτελέσματα όπως το 0-0 με την Έμπολι δεν τους επιτρέπουν να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι.

Λίγο νωρίτερα όμως, η Μίλαν κέρδισε τη Νάπολι με το εμφατικό 4-0 και σίγουρα απέκτησε ψυχολογία ενόψει της διπλής μάχης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο Πιόλι ετοιμάζει τα πλάνα του με αρκετές επιστροφές, καθώς τα reports στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως οι Λεάο, Ζιρού, Κιάερ, Κρούντιτς και Ντίαζ θα είναι διαθέσιμοι. Ο Καλούλου θα είναι η μοναδική απουσία λόγω τραυματισμού και όλα δείχνουν πως η Μίλαν θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Για τη Νάπολι, η φετινή σεζόν είναι ήδη ιστορική. Ο περίπατος στη Serie A και η διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πανηγυρισμούς στον ιταλικό νότο, όμως εξίσου σημαντική είναι και η πρώτη ever παρουσία στα προημιτελικά του Champions League.

Μάλιστα, η Νάπολι τα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής με άκρως εντυπωσιακό τρόπο, αφού είναι η καλύτερη ομάδα επιθετικά στη διοργάνωση με 25 συνολικά γκολ και 3,1 ανά ματς.

H νίκη επί της Λέτσε (2-1) έφερε ξανά χαμόγελα στην ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, η οποία πλήρωσε για πρώτη φορά φέτος τα λάθη της στη βαριά εντός έδρας ήττα με 4-0 από τη Μίλαν. Το τελευταίο διάστημα, η Νάπολι έχασε επίσης από τη Λάτσιο (1-0), όμως σε γενικές γραμμές παρουσιάζει μία εξαιρετική εικόνα, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι.

Βέβαια, ο τραυματισμός του Βίκτορ Όσιμεν θα επηρεάσει σίγουρα τη συνολική λειτουργία της Νάπολι. Ο εκρηκτικός φορ των 25 γκολ σε 29 ματς φέτος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και τέθηκε εκτός μάχης για τον πρώτο προημιτελικό με τη Μίλαν. Έτσι, το βάρος θα πέσει στον «μάγο» Κβίτσα Κβαρατσχέλια, o οποίος μετρά 14 γκολ και 16 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.


Μίλαν – Νάπολι: Πώς έφτασαν μέχρι εδώ 12/04/2023

Η Μίλαν προκρίθηκε για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Champions League μετά το 2021 ξεπερνώντας το εμπόδιο της Τότεναμ με μία νίκη (1-0) και μία ισοπαλία (0-0) στη φάση των «16». Νωρίτερα, η ομάδα του Πιόλι τερμάτισε 2η στο Group E, πίσω από την 1η Τσέλσι και πάνω από τις Σάλτσμπουργκ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σαφώς πιο εντυπωσιακή η πορεία της Νάπολι μέχρι εδώ. Η ομάδα του Σπαλέτι πέρασε ως 1η στον όμιλο με Λίβερπουλ, Άγιαξ, Ρέιντζερς και στους «16» έκανε… πλάκα στην Άϊντραχτ Φρανκφούρτης (δύο νίκες με 3-0 και 2-0).


Μίλαν – Νάπολι: Στατιστικά και Προϊστορία 12/04/2023

  • Οι δύο ομάδες δεν έχουν παίξει ποτέ σε αγώνα Champions League.
  • Με ένα ακόμα γκολ, ο Ζιρού θα γίνει ο πρώτος παίκτης της Μίλαν μετά τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς με 5+ γκολ στο Champions League.
  • Η Μίλαν δεν σκόραρε στα 10 από τα τελευταία 16 νοκ-άουτ παιχνίδια της στο Champions League. Σε αυτά τα ματς μέτρησε 9 ήττες και μόλις 3 νίκες.
  • Τρία από τα πέντε παιχνίδια της Μίλαν σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν Under5.
  • H Νάπολι μετρά τέσσερα σερί ματς με Over 2,5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Νάπολι έχει την καλύτερη επίθεση στο Champions League με 25 γκολ συνολικά και 3,1 γκολ ανά ματς.
  • Τρομερό σερί για τη Νάπολι, που μετρά τρεις σερί νίκες στην έδρα της Μίλαν. Μάλιστα, στις δύο από αυτές δεν δέχτηκε καν γκολ.
  • Στα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς υπάρχει απόλυτη ισορροπία: Τρεις νίκες για τη Μίλαν, τρεις για τη Νάπολι. Το ίδιο ισχύει και στα γκολ, αφού καταγράφηκαν 3 Over 2,5 και 3 Under 2,5 τέρματα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Η βαθμολογία στη Serie A.

 


Μίλαν – Νάπολι: Προγνωστικά 12/04/2023

Σπουδαίο ματς και ένας προημιτελικός… φωτιά. Η Μίλαν έχει στο dna της το know how για τέτοια παιχνίδια, όμως η Νάπολι είναι φανταστική φέτος και δείχνει σε κάθε αγώνα ικανή να κυριαρχήσει κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Το 4-0 της Μίλαν στο πρωτάθλημα ίσως παίξει ρόλο σε ψυχολογικό επίπεδο, όμως σίγουρα δεν αποτελεί το βασικό κριτήριο σε μία χρονιά γεμάτη αντιθέσεις για τους δύο αντιπάλους.

Ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

UNDER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.73 ΣΤΗ NOVIBET

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.09 ΣΤΗ NOVIBET

Η Μίλαν θα προσεγγίσει με προσοχή και αμυντική τακτική τον αγώνα, ενώ η απουσία του Όσιμεν στερεί από τη Νάπολι ένα μεγάλο επιθετικό «όπλο». Δεν υπάρχει χώρος και σκέψη για ρίσκα και αυτό θα επηρεάσει σίγουρα το τέμπο της αναμέτρησης. Η Νάπολι θα προσπαθήσει να επιτεθεί, όμως δύσκολα θα το κάνει από το πρώτο ημίχρονο.

NT.ΚΑΛΑΜΠΡΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.88 ΣΤΗ NOVIBET

Παίζοντας κόντρα στον Κβαρατσκέλια, ο Καλάμπρια θα έχει δεδομένα αρκετά προβλήματα και σίγουρα θα χρειαστεί να τον κόψει αντικανονικά. Δεν αποκλείεται λοιπόν να δεχτεί κίτρινη κάρτα στον πρώτο προημιτελικό.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μίλαν – Νάπολι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Μίλαν: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 12/04/2023

Ο Πιόλι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς, εκτός από τον Καλούλου. Οι Λέαο, Ντίαζ, Ζιρού θα επιστρέψουν στη βασική ενδεκάδα, ενώ θέση στα στόπερ διεκδικούν οι Τιό και Κιάερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μενιάν – Καλάμπρια, Κιάερ, Τομόρι, Ερνάντεζ – Τονάλι, Κρούνιτς – Λεάο, Ντίαζ, Μπενασέρ – Ζιρού


Νάπολι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 12/04/2023

Ο Όσιμεν δημιουργεί τεράστιο πονοκέφαλο στον Σπαλέτι, που χάνει το… πολυβόλο του στην επίθεση. Ο Ρασπαντόρι αναμένεται να πάρει τη θέση του, αφού εκτός δράσης είναι και ο τραυματίας Σιμεόνε. Από εκεί και πέρα, δεν θα υπάρξουν αλλαγές σε άμυνα και κέντρο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μέρετ – Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Κιμ, Ρούι – Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι – Κβαρατσκέλια, Ρασπαντόρι, Λοσάνο

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ