el
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Μίλαν – Νιουκάστλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 19/09/2023

Η Μίλαν φιλοξενεί τη Νιουκάστλ (19:45) στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Για το μεγάλο παιχνίδι στο San Siro ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ώρα Ευρώπης για Μίλαν και Νιουκάστλ που αρχίζουν τις μάχες στο πλαίσιο του 6ου ομίλου του Champions League.

Οι «ροσονέρι» οι οποίοι πέρυσι έφτασαν ως τα ημιτελικά της διοργάνωσης θέλουν μέσω της αναμέτρησης με την αγγλική ομάδα να ξεπεράσουν την βαριά ήττα από τη συμπολίτισσα Ίντερ (5-1) και απέναντί τους θα βρουν ένα φιλόδοξο σύνολο που επιστρέφει έπειτα από 11 χρόνια στην Ευρώπη και 21 σε όμιλο της διοργάνωσης.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της πρεμιέρας του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Champions League!


Μίλαν – Νιουκάστλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 19/09/2023

Η αρχή θεωρείται το ήμισυ του παντός, με Μίλαν και Νιουκάστλ να ψάχνουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο Champions League σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο όπου κάθε αποτέλεσμα μετράει για την μάχη της πρόκρισης.

Αμφότερες βρίσκονται στον 6ο όμιλο-φωτιά και η πρεμιέρα τους έρχεται σε μια δύσκολη συγκυρία ειδικά για τους «ροσονέρι».

Η βαριά ήττα στο ντέρμπι του Μιλάνου επισκιάζει τα πάντα, με την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ομάδας να είναι σε βαριά ατμόσφαιρα, καθώς η ομάδα του Στέφανο Πιόλι συμπλήρωσε πέντε αγώνες με ισάριθμες ήττες απέναντι στην «αιώνια» αντίπαλο της πόλης.

Μάλιστα εξ αυτών των αποτυχιών, οι δύο ήταν στους περσινούς ημιτελικούς της διοργάνωσης, όπου η Ιντερ έφραξε το δρόμο της Μίλαν προς τον τελικό.

Απέναντι στην ομάδα του Πιόλι τίθεται αντιμέτωπη η Νιουκάστλ που επιστρέφει σε όμιλο Champions League έπειτα από 21 χρόνια, επισφραγίζοντας την εξαιρετική περσινή σεζόν εντός συνόρων.

Ωστόσο στον φετινό «μαραθώνιο» το ξεκίνημα δεν είναι καλό για την ομάδα του Έντι Χάουι, με μόλις δύο νίκες σε πέντε αγώνες και παρά τη νίκη επί της Μπρέντφορντ, οι «ανθρακωρύχοι» δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλουν μέσω της Ευρώπης να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.


Μίλαν – Νιουκάστλ: Στατιστικά & Προϊστορία 19/09/2023

  • Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον 6ο όμιλο, μαζί με Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ.
  • Αυτή είναι η πρώτη μεταξύ τους συνάντηση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
  • Η Μίλαν έχει 3-0-1 ως τώρα στη Serie A, ενώ η Νιουκάστλ 2-0-3 στην Premier League. Οι «ροσονέρι» προέρχονται από την ήττα 5-1 στο ντέρμπι με την Ίντερ, ενώ η αγγλική ομάδα από τη νίκη 1-0 με την Μπρέντφορντ.
  • Η Μίλαν έχει ρεκόρ 12-13-19 απέναντι σε αγγλικές ομάδες.
  • Η Νιουκάστλ έχει ρεκόρ 2-2-3 κόντρα σε ιταλικές ομάδες.
  • Το περσινό 1-0 επί της Τότεναμ στο Μιλάνο τερμάτισε το αρνητικό 0/4 που είχε η Μίλαν εντός έδρας με αγγλικές ομάδες, ενώ τις 10 τελευταίες φορές που έχει υποδεχθεί Άγγλους έχει μόνο αυτή τη νίκη (1-1-8).
  • Η φετινή είναι η 20ή παρουσία των «ροσονέρι» σε όμιλο και όσον αφορά ιταλικές ομάδες μόνο η Γιουβέντους έχει παραπάνω (23).
  • Οι «ανθρακωρύχοι» επιστρέφουν σε όμιλο Champions League έπειτα από 21 χρόνια. Οι προηγούμενες παρουσίες τους ήταν τη σεζόν 2002/2003 και 1997/1998, έχοντας μία πρόκριση και έναν αποκλεισμό.
  • Παράλληλα είναι η πρώτη ευρωπαϊκή παρουσία της ομάδας από τη σεζόν 2012/2013, όταν είχε φτάσει στα προημιτελικά του Europa League.
  • Σε 3/4 αγώνες της Μίλαν στο πρωτάθλημα έχει προκύψει Goal/Goal και Over 5.
  • Σε 3/5 αγώνες της Νιούκαστλ στο πρωτάθλημα έχει προκύψει Goal/Goal και Over 5.
  • Το πανόραμα των ομίλων του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Μίλαν – Νιουκάστλ: Προγνωστικά 19/09/2023

Μεγάλο παιχνίδι στο Μιλάνο, με τη Μίλαν να θέλει να επουλώσει τις πληγές από το 5-1 εις βάρος της απέναντι στην Ίντερ. Οι «ροσονέρι» έχουν σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία από τη Νιουκάστλ που απέχει 11 χρόνια από τα «σαλόνια» και έχοντας το μεγάλο «πρέπει» έχουν παράλληλα και το πάνω χέρι στην έδρα τους.

ΝΙΚΗ ΜΙΛΑΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55 ΣΤΗ NOVIBET

Οι γηπεδούχοι αναμένεται να πιέσουν και αυτό θα δημιουργήσει χώρους και στη Νιουκάστλ που θα βρει φάσεις για να σκοράρει. Ως τώρα και οι δύο ομάδες στα πρωταθλήματά τους συνδυάζουν τους αγώνες τους με Goal/Goal.

GOAL/GOAL KΑΙ OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.98 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μίλαν – Νιουκάστλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

newcastle milan novibet


Μίλαν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 19/09/2023

Για τη Μίλαν ο Τομόρι θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας καθώς ήταν τιμωρημένος στο ντέρμπι, ενώ ο Πούλισικ ήταν σε κακή μέρα απέναντι στην Ίντερ κι έτσι αναμένεται να μείνει εκτός 11άδας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μενιάν – Καλάμπρια, Τομόρι, Κιάερ, Ερνάντεζ – Ρέιντερς, Κρούνιτς, Λόφτους-Τσικ – Τσουκουέζε, Ζιρού, Λεάο.

Νιουκάστλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 19/09/2023

Στη Νιουκάστλ ο Τονάλι ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, με τον Χάουι να μην μπορεί να υπολογίζει στους Γουίλοκ και Κραφτ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πόουπ – Τρίπιερ, Σαρ, Μπότμαν, Μπερν – Λόνγκσταφ, Τονάλι, Γκιμαράες – Γκόρντον, Ισάκ, Μπαρνς.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ