el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μίλαν-Τότεναμ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 14/02/2023

Η φάση των «16» στο Champions League ανοίγει την αυλαία της με ένα μεγάλο παιχνίδι στο «Σαν Σίρο», ανάμεσα σε Μίλαν και Τότεναμ (22:00). Για τη μάχη στο Μιλάνο επιλέξαμε προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει με τη νοκ-άουτ φάση και η Μίλαν υποδέχεται την Τότεναμ σε ένα από τα πλέον αμφίρροπα ζευγάρια της φάσης των «16», για το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης!

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση του «Σαν Σίρο» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!


Μίλαν-Τότεναμ: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/02/2023

Για τη Μίλαν, η νίκη στον τελευταίο αγώνα της Serie A επί της Τορίνο (1-0) με το γκολ του Ζιρού τερμάτισε ένα μεγάλο αρνητικό σερί επτά αγώνων δίχως νίκη, καθώς η προηγούμενη ήταν στις 4/1 κόντρα στη Σαλερνιτάνα (2-1, εκτός)!

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είναι σε κρίση διαρκείας. Σαφώς δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αγωνιστικά και ψυχολογικά, αφού έχει παρουσιαστεί αγνώριστη προς το χειρότερο κατά την επιστροφή στη δράση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα (5η θέση, -18 από την κορυφή), όντας έτοιμη να παραδώσει τα σκήπτρα, ενώ έχασε και το Super Coppa από τη συμπολίτισσα Ίντερ.

Με αυτά τα δεδομένα οι αναμετρήσεις με την Τότεναμ αποτελούν κίνητρο για ανασύνταξη, απέναντι στην ομάδα του βόρειου Λονδίνου, που επίσης διέρχεται κρίση και αντίστοιχα βλέπει τη διπλή σύγκρουση ως ευκαιρία επανόδου στα θετικά αποτελέσματα.

Η βαριά ήττα από τη Λέστερ (4-1) για την Premier League «ακύρωσε» τη μεγάλη νίκη που προηγήθηκε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (1-0) κι έχει ρίξει την ομάδα του Αντόνιο Κόντε εκτός τετράδας που οδηγεί στο επόμενο Champions League.

Η Τότεναμ μετράει 3 νίκες και 4 ήττες μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και μέσω… Μιλάνου θα αναζητήσει νέο ξεκίνημα.

Ο επαναληπτικός του ζευγαριού είναι προγραμματισμένος για τις 8/3 (22:00) στο Λονδίνο.


napoli milan quote pronostico scommesse novibet partite serie a

Μίλαν-Τότεναμ: Στατιστικά & Προϊστορία 14/02/2023

  • Στη φάση των ομίλων (Ε’) η Μίλαν τερμάτισε 2η πίσω από την Τσέλσι, με απολογισμό 10 βαθμών.
  • Αντίστοιχα, η Τότεναμ τερμάτισε 1η στον Δ’ όμιλο, με απολογισμό 11 βαθμών.
  • Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί ξανά αντιμέτωπες το 2011 στην ίδια φάση του Champions League («16»), με την Τότεναμ να παίρνει την πρόκριση χάρη στη νίκη στο Μιλάνο (0-1) με γκολ του Κράουτς και το 0-0 στο Λονδίνο, ενώ οι Λονδρέζοι είχαν πανηγυρίσει και το 1972 στους ημιτελικούς του Κυπέλλου UEFA (2-1, 1-1).
  • Η Μίλαν βρίσκεται ξανά σε φάση νοκ-άουτ στη διοργάνωση μετά το 2014 και συγκεκριμένα στους «16», όταν είχε αποκλειστεί με δύο ήττες από την Ατλέτικο Μαδρίτης (0-1, 1-4).
  • Συνολικά σε 10 παρουσίες σε αυτή τη φάση από το 1992, οι «ροσονέρι» έχουν 5 προκρίσεις και ισάριθμους αποκλεισμούς, με τελευταία πρόκριση το 2012, εις βάρος της Άρσεναλ (4-0, 0-3).
  • Η Τότεναμ ήταν ξανά στα νοκ-άουτ του Champions League το 2020, όταν είχε αποκλειστεί από τη Λειψία (0-1, 0-3), προερχόμενη από την κορυφαία πορεία της στη διοργάνωση το 2019, όταν είχε φτάσει στον τελικό, χάνοντας από τη Λίβερπουλ (0-2).
  • Η φετινή είναι η 5η παρουσία της Τότεναμ σε αυτή τη φάση, με 2 προκρίσεις και 2 αποκλεισμούς.
  • Η Μίλαν κόντρα σε αγγλικές ομάδες: 10 νίκες – 12 ισοπαλίες – 19 ήττες.
  • Η Τότεναμ κόντρα σε ιταλικές ομάδες: 6 νίκες – 7 ισοπαλίες – 6 ήττες.
  • Η Μίλαν έχει δεχθεί γκολ σε 9 εκ των 10 τελευταίων της αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Champions League

 

tottenham arsenal3 novibet


Μίλαν-Τότεναμ: Προγνωστικά 14/02/2023

Στο «Σαν Σίρο» θα τεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες σε προβληματική κατάσταση αυτή την περίοδο, που αναζητούν δίχως επιτυχία τον καλό τους εαυτό.

Η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση είναι ανοικτή σε κάθε αποτέλεσμα, με τις άμυνες των δύο ομάδων να μην εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Η Μίλαν μόλις στον τελευταίο αγώνα με την Τορίνο κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της έπειτα από 9 αγώνες, ενώ η Τότεναμ δέχθηκε τέσσερα γκολ από τη Λέστερ και έχει κάτω από τα δοκάρια της τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Καθώς αναμένουμε γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, εύλογα μπορούμε να στραφούμε όσον αφορά τους σκόρερς στα «βαριά όπλα» των δύο ομάδων, που έχουν επαφή με τα δίχτυα, Ολιβιέ Ζιρού και Χάρι Κέιν αντίστοιχα.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΖΙΡΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΣΤΗ NOVIBET

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΕΪΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μίλαν – Τότεναμ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μίλαν: Απουσίες & Ενδεκάδα 14/02/2023

Για τον Στέφανο Πιόλι είναι σημαντικό πως θα έχει περισσότερες λύσεις στο οπλοστάσιό του εν όψει της πρώτης κόντρας με την αγγλική ομάδα.

Μπενασέρ και Τομόρι επιστρέφουν στη δράση. Αντίθετα, παρότι επανεμφανίστηκε σε αποστολή της ομάδας για πρώτη φορά φέτος ο Ζλάταν, εντούτοις δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα για να έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Ταταρουσάνου, Ερνάντεζ, Καλουλού, Τομόρι, Κιάερ, Ντίαζ, Λεάο, Κρούνιτς, Σαλεμάκερς, Τονάλι, Ζιρού.

Τότεναμ: Απουσίες & Ενδεκάδα 14/02/2023

Σημαντικά «λαβωμένη» θα παρουσιαστεί η Τότεναμ στο Μιλάνο, έχοντας χάσει μόλις τις τελευταίες μέρες ένα σπουδαίο «γρανάζι» της μεσαίας γραμμής (Μπετανκούρ) για το υπόλοιπο της σεζόν, όπως έχει συμβεί και με τον Μπισούμα, αλλά και τον βασικό τερματοφύλακα, Ούγκο Γιορίς, που θα λείψει για 6-8 εβδομάδες.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Φόρστερ, Ντάιερ, Τανγκάνγκα, Ντέιβις, Πέρισιτς, Πόρο, Σαρ, Σκιπ, Κέιν, Κουλουσέφσκι, Σον.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ