el
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αγγλία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση

Με στόχο να συνεχίσει να καθιερώνεται και πάλι στις top δυνάμεις του ποδοσφαιρικού πλανήτη η Αγγλία πηγαίνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο για να έχει ρόλο πρωταγωνιστή.

Φυσικά, θέλει να δείξει ανεπηρέαστη από τις κακές πορείες στις τελευταίες συμμετοχές στης στη διοργάνωση και να δείξει πως έχει δυναμώσει και ψυχολογικά αποδεικνύοντας πως άφησε πίσω τον χαμένο τελικό του Euro από τους Ιταλούς.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, όλες οι μεγάλες αναμετρήσεις του Μουντιάλ γίνονται ακόμη πιο συναρπαστικές!

Τα μεγάλο ματς παίζουν εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Ρόστερ – Αγγλία

Υπήρχαν αρκετά ερωτηματικά όλο αυτό διάστημα, ωστόσο, το βασικό για την Αγγλία είναι πως πηγαίνει στο Κατάρ με διαθέσιμα όλα τα «βαριά χαρτιά» του ρόστερ της.

Σαφώς, ο χρόνος δεν ήταν σύμμαχος σε κάποιες περιπτώσεις, όπως αυτές των Ρις Τζέιμς και Φικάγιο Τομόρι, που θα λείψουν από τα μετόπισθεν. Αντίθετα, ο Σάουθγκεϊτ χαμογέλασε με τον Κάλβιν Φίλιπς που εν τέλει πρόλαβε να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο ετοιμότητας μετά τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Κάιλ Γουόκερ που έκανε επίσης αγώνα δρόμου για να προλάβει.

Στις εκπλήξεις συγκαταλέγεται το όνομα του Κόνορ Γκάλαχερ, που κάνει καλή χρονιά με την Τσέλσι, τους Τζέιμς Μάντισον που ανέτρεψε τα προγνωστικά το τελευταίο διάστημα με τη Λέστερ, αλλά και του Χάρι Μαγκουάιρ, που παρότι κάνει κακή χρονιά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εν τέλει μπήκε στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού.

world cup england3 novibet

Τερματοφύλακες: Τζόρνταν Πίκφορντ (Έβερτον), Νικ Πόουπ (Νιούκαστλ), Άαρον Ράμσντεϊλ (Άρσεναλ)

Αμυντικοί: Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Κόνορ Κόαντι (Έβερτον), Έρικ Ντάιερ (Τότεναμ), Χάρι Μαγκουάιρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Λουκ Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζον Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Κίεραν Τρίπιερ (Νιούκαστλ), Κάιλ Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Μπεν Γουάιτ (Άρσεναλ)

Μέσοι: Τζουντ Μπέλιγχαμ (Ντόρτμουντ), Κόνορ Γκάλαχερ (Τσέλσι), Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ), Μέισον Μάουντ (Τσέλσι), Κάλβιν Φίλιπς (Λιντς), Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ)

Επιθετικοί: Φιλ Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Τζακ Γκρίλις (Μάντσεστερ Σίτι), Χάρι Κέιν (Τότεναμ), Τζέιμς Μάντισον (Λέστερ), Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπουκάγιο Σάκα (Άρσεναλ), Ραχίμ Στέρλινγκ (Τσέλσι), Κάλουμ Γουίλσον (Νιούκαστλ)

Προπονητής: Γκάρι Σάουθγκεϊτ

world cup england8 novibet


Το αστέρι – Χάρι Κέιν

Ο αρχηγός της ομάδας, Χάρι Κέιν, είναι και ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα νεαρά παιδιά και την εμπειρία του ρόστερ. Θα βρεθεί και πάλι στην κορυφή της επίθεσης έτοιμος να οδηγήσει την ομάδα του στο εύκολο γκολ αλλά και να γυρίσει πίσω και να βοηθήσει στο πρεσάρισμα όποτε αυτό χρειαστεί. Σε γενικές γραμμές κάνει καλή χρονιά με την Τότεναμ. Σε 22 εμφανίσεις φέτος με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε έχει 13 τέρματα και 3 ασίστ.

Με τα «τρία λιοντάρια» έχει εντυπωσιακά νούμερα. Είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας. Ο 29χρονος έχει 51 τέρματα σε 75 συμμετοχές, δύο λιγότερα από τον Γουέιν Ρούνεϊ.

world-cup england4 novibet

Αγγλία Μουντιάλ 2022: Προϊστορία

  • Η Αγγλία έχει κατακτήσει μία φορά το Μουντιάλ (1966).
  • Έχει βρεθεί δύο φορές στην 4η θέση (1990 Ιταλία, 2018 Ρωσία), ενώ έχει φτάσει στα προημιτελικά εννέα φορές.
  • Από το 1950 που συμμετέχει στη διοργάνωση, δεν έχει βρεθεί στη φάση ομίλων τρεις φορές (1974 Δ.Γερμανία, 1978 Αργεντινή, 1994 ΗΠΑ).
  • Τρεις φορές έχει αποκλειστεί σε φάση ομίλων Μουντιάλ (1950, 1958, 2014).
  • Από το 2016 έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.
  • Με τον 52χρονο στον πάγκο τα «τρία λιοντάρια» μετρούν 48 νίκες, 14 ισοπαλίες και 14 ήττες. Μεγαλύτερή τους επιτυχία ήταν ο τελικός του Euro 2020, όπου ηττήθηκαν στα πέναλτι απέναντι στην Ιταλία (1-1 κ.α, 4-3 πεν.)

Αγγλία Μουντιάλ 2022: Προγνωστικά

Στην πρώτη του μεγάλη διοργάνωση ο Σάουθγκεϊτ οδήγησε την Αγγλία στα ημιτελικά του Μουντιάλ. Στη δεύτερη στον τελικό του Euro 2020. Είναι λογικό λοιπόν ο πήχης να ανεβαίνει και όλοι να περιμένουν περισσότερα.

ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 9.00 ΣΤΗ NOVIBET

Ο δρόμος της ομάδας στο ξεκίνημα δείχνει ορθάνοιχτος για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Βρίσκεται στον 2ο όμιλο του Μουντιάλ και βρίσκει απέναντί της την Ουαλία, το Ιράν και τις ΗΠΑ. Το να πάρει την 1η θέση είναι must για την πιο ομαλή συνέχειά της στη διοργάνωση. Είναι σε θέση να το κάνει και μάλιστα αήττητη ώστε να διατηρήσει σε καλά επίπεδα την ψυχολογία της.

OVER 6.5 ΠΟΝΤΟΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 1.87 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Χάρι Κέιν θα φορτωθεί αρκετά από τη φάση των ομίλων με προσπάθεις προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα του στο εύκολο γκολ. Μάλιστα, λόγω της ανωτερότητας των «τριών λιονταριών» βάσει των ρόστερ είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί το ξεκίνημα προκειμένου να «λυθεί» ενόψει της συνέχειας της διοργάνωσης. Είναι εξαιρετικός στον αέρα και σίγουρα οι συμπαίκτες του θα τον… σημαδέψουν.

ΤΟ OVER 0.5 ΓΚΟΛ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙ ΚΕΪΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.35

Μετά τους ομίλους η Αγγλία αν καταφέρει να πάρει την πρόκριση και την αναμενόμενη 1η θέση, θα βρει απέναντί της τον δεύτερο από τον 1ο όμιλο.   Η λογική λέει πως δεν θα συναντήσει τους Ολλανδούς και θα αντιμετωπίσει μία εκ των Κατάρ, Εκουαδόρ και Σενεγάλη έχοντας ξεκάθαρο προβάδισμα. Μέχρι εκεί όλα καλά.

Στα προημιτελικά, ωστόσο, ο δρόμος δείχνει… Γαλλία. Οι «τρικολόρ» αν πάρουν την πρωτιά στον 4ο όμιλο (Δανία, Τυνησία, Αυστραλία) θα έχουν προβάδισμα κόντρα στους «16» κόντρα στην δεύτερη ομάδα του 3ου ομίλου (Αργεντινή, Σ.Αραβία, Πολωνία, Μεξικό). Έτσι δεν αποκλείεται να συναντηθούν με τα «τρία λιοντάρια». Σε ένα τέτοιο σταύρωμα τα πάντα είναι ανοιχτά, ωστόσο, πριν τη σέντρα της διοργάνωσης έχει λογική να δώσουμε ένα προβάδισμα στη Γαλλία.

ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 2.90 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στις αναμετρήσεις του Μουντιάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα…

Γερμανία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση


brazil1 15112022 novibet

Βραζιλία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση


spain6 14112022 novibet

Ισπανία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ