el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νάπολι – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Προγνωστικά, Ανάλυση 15/03/2023

Η Νάπολι ζει μεγάλες στιγμές φέτος και περιμένει την Άιντραχτ στην Ιταλία ώστε να τσεκάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League μετά τη νίκη της με 2-0 στο πρώτο ματς.

Μήπως όμως οι Γερμανοί έχουν φυλάξει μία καλή απάντηση που θα σοκάρει την ομάδα του Σπαλέτι και όλη την Ευρώπη;

Για τη ρεβάνς στο Stadio Diego Armando Maradona ξεχωρίσαμε προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Το Champions League μπαίνει στην τελική του ευθεία, στο πιο… καυτό σημείο της σεζόν!

 


Νάπολι – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ανάλυση, Παρουσίαση 15/03/2023

Ασταμάτητη! Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει τη φετινή, απολαυστική version της Νάπολι.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει τρελάνει κόσμο, σπάει κάθε κοντέρ και δείχνει ικανή να φτάσει μακριά και στο Champions League. Εντός συνόρων έχει «καθαρίσει» ήδη με την υπόθεση του τίτλου, αφού βρίσκεται στο εκκωφαντικό +18 από τη δεύτερη της βαθμολογίας, Ίντερ, κάτι που σίγουρα της επιτρέπει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στο Champions League.

Πάντως, η αλήθεια είναι πως οι Ιταλοί έχουν ήδη κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση: Το 2-0 του πρώτου αγώνα, σε συνδυασμό με την εξαιρετική  τους εμφάνιση στη Γερμανία έχει ισχυροποιήσει την πεποίθηση πως η Νάπολι θα αποκτήσει εύκολα το εισιτήριο για τα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Για όσους ίσως δεν το θυμούνται, οι Ναπολιτάνοι είχαν 70% κατοχή και 9 τελικές παραπάνω από την Άιντραχτ στο πρώτο ματς, μαζί με δοκάρι και χαμένο πέναλτι.

«Πρέπει να σταθούμε στο ότι η ομάδα αντέδρασε και ήθελε να κερδίσει. Το έδειξε. Θέλουμε να κερδίζουμε σε όλους τους αγώνες και η συμπεριφορά μας ήταν αυτή που έπρεπε. Ονειρευόμασταν αυτό το ματς, το θέλαμε πολύ», είπε ο Σπαλέτι μετά τη νίκη των «Παρτενοπέι», που, ειρήσθω εν παρόδω, ήταν η πρώτη ever σε νοκ-άουτ ματς του Champions League.

«Δεν πρέπει όμως να σκεφτούμε ότι έχουμε προκριθεί ήδη. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και να παίξουμε έτσι και στη ρεβάνς», προειδοποίησε ο πολύπειρος προπονητής, που είδε την ομάδα του να κερδίζει την Αταλάντα (2-0) για το πρωτάθλημα με ένα πραγματικά μαγικό γκολ από τον Κβαρατσχέλια.

O 22χρονος εξτρέμ διανύει καταπληκτική σεζόν, αφού μέχρι στιγμής μετρά 13 γκολ και 15 ασίστ σε 28 παιχνίδια!

Στην άλλη μεριά, τα δεδομένα για την Άιντραχτ είναι, λίγο – πολύ, ξεκάθαρα: οι περσινοί τροπαιούχοι του Europa League καλούνται να προχωρήσουν σε μία μεγάλη υπέρβαση για την πολυπόθητη και ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Η ομάδα της Φρανκφούρτης, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση της Bundesliga, πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος της 0-2 σε μία «καυτή» έδρα, κόντρα σε μία από τις καλύτερες επιθετικές «μηχανές» της Ευρώπης, χωρίς τους φιλάθλους της και χωρίς τον κορυφαίο επιθετικό της: ο Ραντάλ Κόλο Μουανί αποβλήθηκε στο πρώτο ματς και θα στερήσει από τον Όλιβερ Γκλάσνερ ένα ισχυρό «όπλο» (16 γκολ και 14 ασίστ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις).

Ο Ράφαελ Μπόρε αναμένεται να… τραβήξει κουπί στη κορυφή και, παράλληλα, θεωρείται δεδομένο ότι παίκτες όπως οι Καμάντα και Γκέτσε θα χρειαστεί να κάνουν step up. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός δράσης είναι και ο τραυματίας Λίντστρομ.

«Δεν πρόκειται να πάμε στην Ιταλία για να κάνουμε τουρισμό. Αν σκοράρουμε νωρίς, τότε σίγουρα θα τους μεταφέρουμε πίεση και θα αγχωθούν», είπε ξεκάθαρα ο Γκλάσνερ, ο οποίος ψάχνει άμεσα ένα «δυνατό» αποτέλεσμα μετά από ένα μεγάλο διάστημα χωρίς νίκη.

Εκτός από την ήττα στο πρώτο παιχνίδι με τη Νάπολι, η Άιντραχτ έχασε από τη Λειψία (2-1) και κατέγραψε ισοπαλίες με Βόλφσμπουργκ (2-2) και Στουτγκάρδη (1-1).


Νάπολι – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Στατιστικά, Προϊστορία 15/03/2023

  • Μόνο ένα από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της Νάπολι ξέφυγε από τον «κανόνα» των 2-3 συνολικών γκολ.
  • Πολύ υψηλό το ποσοστό και για τους Γερμανούς, με τις 9/11 τελευταίες αναμετρήσεις τους να ολοκληρώνονται με 2 ή 3 συνολικά γκολ.
  • O Βίκτορ Όσιμεν σκόραρε στο πρώτο ματς και πλέον μετρά 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
  • H απουσία του Κόλο Μουανί αφήνει σε θέση πρώτου σκόρερ για την Άιντραχτ τον Νταϊτσι Καμάντα, που παίζει κατά κύριο λόγο ως κεντρικός χαφ!
  • Τα βλέμματα πέφτουν – δίκαια – στην επιθετική της εικόνα, όμως η Νάπολι έχει και εξαιρετική αμυντική λειτουργία: οι 7 από τις 8 τελευταίες νίκες της συνδυάστηκαν με No Goal.
  • Αντίθετα, η Άιντραχτ μετρά τρία σερί Goal/Goal, ενώ δύο από αυτές τις αναμετρήσεις έφτασαν και στο Over.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • H βαθμολογία των ομίλων του Champions League.
  • Η βαθμολογία στην Serie A.
  • βαθμολογία στην Bundesliga.

Νάπολι – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Προγνωστικά 15/03/2023

Η Νάπολι είναι σαφώς ανώτερη και έχει την ποιότητα για να κερδίσει την πρόκριση στα προημιτελικά.

Είναι όμως δεδομένο ότι η Άιντραχτ θα παλέψει μέχρι τέλους, γνωρίζοντας ότι δεν έχει να χάσει τίποτα και ότι είναι το απόλυτο αουτσάιντερ.

Για το παιχνίδι στο Stadio Diego Armando Maradona επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στόχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 στη novibet

Η Άιντραχτ πρέπει να κυνηγήσει από νωρίς ένα γρήγορο γκολ και είναι υποχρεωμένη να πιέσει ψηλά. Παρά την απουσία του Κόλο Μουανί, έχει την ποιότητα να σκοράρει, ενώ οι γηπεδούχοι διαθέτουν σίγουρα την ικανότητα να βρουν χώρο και να… απαντήσουν.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Είναι δεδομένο ότι οι Γερμανοί θα ξεκινήσουν επιθετικά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Νάπολι είναι ιταλική ομάδα και ο Σπαλέτι γνωρίζει πως η άμυνα πρέπει να μπει σε πρώτο πλάνο. Οι γηπεδούχοι θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΚΒΑΡΑΤΣΧΕΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Γεωργιανός μάγος βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση και στην κόντρα απλά δεν… παίζεται. Είναι δεδομένο ότι θα βρει χώρο και χρόνο για να απειλήσει.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Νάπολι – Άιντραχτ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Νάπολι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 15/03/2023

Ο Σπαλέτι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Μέρετ (βασικός τερματοφύλακας) και Λοζάνο (βασικός εξτρέμ), που αντιμετωπίζουν μικρά προβλήματα τραυματισμών.

Ο πρώτος αναμένεται να ξεκινήσει, ενώ σίγουρα εκτός είναι ο τραυματίας Ρασπαντόρι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μέρετ – Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Κιμ, Ρούι – Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι – Κβαρατσχέλια, Πολιτάνο, Όσιμεν


Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 15/03/2023

Σημαντικές οι απουσίες για τους Γερμανούς, που θα έχουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς. Εκτός οι Κόλο Μουανί και Λίντστρομ, που παίζουν σταθερά στις δύο από τρεις θέσεις της επίθεσης. Έτσι, ο Καμάντα θα μεταφερθεί λίγο πιο μπροστά, μαζί με τους Γκέτσε και Μπόρε.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Τραπ – Τούτα, Χασέμπε, Εντικά – Μπούτα, Σόου, Ρόντε, Μαξ – Καμάντα, Γκέτσε – Μπόρε

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ