el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νάπολι – Ίντερ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 21/05/2023

Αναμέτρηση γεμάτη… χαμόγελα στην Ιταλία: Η Νάπολι είναι ακόμα «μεθυσμένη»  από τους πανηγυρισμούς  για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ η Ίντερ ανυπομονεί για τον μεγάλο τελικό του Champions League μετά την πρόκριση επί της Μίλαν.

Βαθμολογικό κίνητρο υπάρχει μόνο στη μεριά των φιλοξενούμενων, οι οποίοι κυνηγούν την 2η θέση στη Serie A, όμως η Νάπολι επιθυμεί να φτάσει σε μία ακόμα νίκη για να επιβεβαιώσει την απόλυτη κυριαρχία της εντός συνόρων. Έτσι, το μεγάλο ματς της 36ης αγωνιστικής (19:00) αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Για την αναμέτρηση στο Στάντιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της Serie A γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το ντέρμπι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Η δράση κορυφώνεται στη Serie A!


Νάπολι – Ίντερ: Ανάλυση, Παρουσίαση 21/05/2023

Παιχνίδι με ξεκάθαρα δεδομένα: Η Νάπολι βρίσκεται ακόμα σε πανηγυρικό mood λόγω της ιστορικής κατάκτησης του πρωταθλήματος, ενώ η Ίντερ σκέφτεται ήδη τον τελικό του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι απέκλεισε τη Μίλαν στα ημιτελικά και είναι ξεκάθαρο ότι η προοπτική της κούπας στη κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης κυριαρχεί στο mindset όλων στο σύλλογο. Βέβαια, μέχρι το μεγάλο ματς, η Ίντερ είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό στη Serie A: Κόντρα στην αδιάφορη Νάπολι, οι φιλοξενούμενοι έχουν να παρουσιάσουν τον στόχο της 2ης θέσης, ενώ στη χειρότερη θέλουν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.

Napoli Inter prognostika novibet

Οι Μιλανέζοι βρίσκονται στο -3 από την 2η Γιουβέντους (69β.) και στο +1 από την 4η Λάτσιο (65β.), ενώ η 5η Μίλαν βρίσκεται στο -5 (61β.). Έτσι, είναι ξεκάθαρο ότι το κίνητρο… γέρνει προς τη μία μεριά ενόψει του αγώνα με τη Νάπολι, η οποία, από τη μεριά της, παίζει ελεύθερα και με τη σκέψη ότι θέλει να ολοκληρώσει μία μαγική σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στους Λοσάνο και Ρούι, ενώ αμφίβολος είναι ο Όσιμεν. Για την Ίντερ, εκτός μάχης είναι οι Σκρίνιαρ, Ντάλμπερτ και Μκιταριάν.

Αν μεταφερθούμε εκτός γηπέδου, τότε θα ξεχωρίσουμε το ζήτημα που προέκυψε τις τελευταίες ώρες με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι. Στην Ιταλία τονίζεται ότι ο έμπειρος τεχνικός σκοπεύει να παραιτηθεί μετά από διαφωνίες με την διοίκηση και ήδη υπάρχουν αρκετές αντιδράσεις, αφού οι οπαδοί της Νάπολι επιθυμούν την παραμονή του με κάθε κόστος.


Νάπολι – Ίντερ: Στατιστικά και Προϊστορία 20/05/2023

  • Η Ίντερ τρέχει απίστευτο σερί με οκτώ νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Νάπολι μετρά μόλις δύο νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Νάπολι μετρά οκτώ σερί ματς με Under 2,5 γκολ.
  • Τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της Ίντερ έληξαν με No Goal.
  • Εφτά από τα τελευταία οκτώ πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έληξαν με Under 2,5 γκολ.
  • Η Ίντερ είναι αήττητη για μία τριετία κόντρα στη Νάπολι! Οι πρωταθλητές Ιταλίας κέρδισαν τελευταία φορά το 2020, ενώ από τότε μέχρι σήμερα η Ίντερ μετρά 4 νίκες σε 7 παιχνίδια.
  • Η Νάπολι σκόραρε 2+ γκολ στο ματς με τη Λέτσε (2-1) στις 7 Απριλίου. Από τότε μέχρι και σήμερα, η ομάδα του Σπαλέτι δεν έφτασε σε αυτόν τον αριθμό για οκτώ σερί ματς.
  • Η βαθμολογία της Serie A
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Νάπολι – Ίντερ: Προγνωστικά 21/05/2023

Ντέρμπι στην Ιταλία με… μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον: Η Νάπολι πανηγυρίζει ακόμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ η Ίντερ… καίγεται για να κυνηγήσει την 2η θέση και να «κλειδώσει» την παρουσία της στην πρώτη τριάδα της Serie A.

Για το μεγάλο ματς στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΙΝΤΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55 ΣΤΗ NOVIBET

Το κίνητρο υπάρχει, ο… αέρας από τα προηγούμενα ματς είναι εκεί και η αύρα της πρόκρισης στον τελικό του Champions League παίζει ρόλο: Η Ίντερ διαθέτει το «παζλ» για να φύγει με μεγάλο διπλό από την έδρα της Νάπολι.

UNDER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87 ΣΤΗ NOVIBET

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι θα μείνει σταθερή στην αμυντική της προσέγγιση και η απουσία (;) του Όσιμεν ίσως δυσκολέψει τη Νάπολι. Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε ντέρμπι με χαμηλό τέμπο και σκορ.

Napoli Inter prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Νάπολι – Ίντερ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Νάπολι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 21/05/2023

Εκτός από το ερωτηματικό του Όσιμεν στην κορυφή της επίθεσης, η Νάπολι αναμένεται να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και αυτούς που… κουβάλησαν σε όλη την διάρκεια της σεζόν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μέρετ – Ντι Λορέντζο, Κιμ, Ζεσούς, Ολιβέιρα – Λομπότκα, Ανγκισά – Ελμάς, Ζιελίνσκι, Κβαρατσκέλια – Όσιμεν (Πολιτάνο)


Ίντερ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 21/05/2023

Θα υπάρξουν αλλαγές από τον Ιντζάγκι, αφού η κούραση από τις μάχες με τη Μίλαν είναι μεγάλη. Ετοιμάζονται για βασικοί οι Λουκάκου, Ντε Βράι και Γκαλιαρντίνι, με τον τελευταίο να παίρνει τη θέση του τραυματία Μκιταριάν.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ονάνα – Νταρμιάν, Ντε Βράι, Μπαστόνια – Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Γκαλιαρντίνι, Γκόσενς – Μαρτίνεζ, Λουκάκου

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ