el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Νάπολι – Λάτσιο: Προγνωστικά, Ανάλυση 02/09/2023

Ντέρμπι με φαβορί και αουτσάιντερ στην Ιταλία: Η Νάπολι υποδέχεται τη Λάτσιο (21:45) για την 3η αγωνιστική της Serie A.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τη σεζόν με… σπασμένα φρένα μετά την περσινή κυριαρχία τους, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έγραψαν 0/2 στις πρώτες αγωνιστικές, γεγονός που έφερε – δικαιολογημένα – γκρίνια και κριτική προς πάσα κατεύθυνση.

Έτσι, το ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό και για τους δύο, έστω και αν η σεζόν βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο.

Για το μεγάλο ματς στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση τη Serie A!


Νάπολι – Λάτσιο: Παρουσίαση, Ανάλυση 02/09/2023

Μεγάλο ντέρμπι στην Ιταλία. Η Νάπολι φιλοξενεί τη Λάτσιο (21:45) και το παιχνίδι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» συνοδεύεται με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ.

Μετά την κυριαρχία τους πέρσι, οι γηπεδούχοι δείχνουν και φέτος πως ξεκινούν τη σεζόν με το βλέμμα στην κούπα του πρωταθλητή. Παρά την αλλαγή στον πάγκο και την αντικατάσταση του Λουτσιάνο Σπαλέτι από τον Ρούντι Γκαρσιά, η Νάπολι έδειξε στα πρώτα δύο ματς πως παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση και πως θα παίζει ως φαβορί στην πλειοψηφία των αγώνων της στη Serie A.

Με πρωταγωνιστή τον Βίκτορ Όσιμεν, που μετρά ήδη τρία γκολ, οι περσινοί πρωταθλητές κέρδισαν χωρίς ιδιαίτερο κόπο την Φροζινόνε (3-1) και την Σασουόλο (2-0) και θα παλέψουν ώστε να γίνουν η τέταρτη μόλις ομάδα στην ιστορία του πρωταθλήματος που ξεκινά σεζόν μετά από την κούπα με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη για τους Ναπολιτάνους και το θετικό για τον Γκαρσία είναι πως δεν έχει κανέναν αγωνιστικό «πονοκέφαλο» πριν καταστρώσει τα πλάνα του.

Η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική στη Λάτσιο, η οποία υπέστη δύο σερί ήττες εκτός προγράμματος από τη Λέτσε (2-1) και από την Τζένοα (1-0). Ο Μαουρίτσιο Σάρι τόνισε πριν λίγες ώρες ότι οι παίκτες του βελτιώνονται και έχουν σωστή αγωνιστική νοοτροπία, ωστόσο είναι δεδομένο πως δεν υπάρχει χώρος για νέα ήττα.

Μάλιστα, υπάρχουν ήδη αρκετά παράπονα και έντονη κριτική γύρω από τους «Λατσιάλι», που πρέπει να… φορτσάρουν ώστε να μη μείνουν πίσω από τους υπόλοιπους μεγάλους της Serie A.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λάτσιο απέκτησε τον Χρήστο Μανδά από τον ΟΦΗ. Ο νεαρός τερματοφύλακας πέρασε από εξετάσεις με προοπτική να επιστρέψει στην Κρήτη ως δανεικός, όμως ο Σάρι αποφάσισε να τον κρατήσει και ίσως τον τοποθετήσει σύντομα στον βασικό κορμό της ομάδας του.


Νάπολι – Λάτσιο: Στατιστικά, Προϊστορία 02/09/2023

  • Η Νάπολι κέρδισε στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της κόντρα στη Λάτσιο.
  • Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων έληξαν με Over 2.5 γκολ.
  • Η Νάπολι κέρδισε στα εφτά από τα τελευταία εννιά παιχνίδια της ως  γηπεδούχος κόντρα στη Λάτσιο. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μία φορά και ένα ματς έληξε ισόπαλο.
  • Τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς με γηπεδούχο τη Νάπολι έληξαν με Over 3.5 γκολ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • H βαθμολογία της Serie A.

Νάπολι – Λάτσιο: Προγνωστικά 02/09/2023

Μεγάλο ντέρμπι με ξεκάθαρο φαβορί. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, κυρίως λόγω αγωνιστικής φόρμας και ποιότητας.

Βέβαια, η Λάτσιο είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει τη νίκη και έχει μεγάλη πίεση μετά τις πρώτες ήττες στο πρωτάθλημα.

Έτσι, η αναμέτρηση στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον.

Για το μεγάλο ντέρμπι της Serie A επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΝΑΠΟΛΙ ΚΑΙ G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.75

H Λάτσιο είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει το γκολ και η Νάπολι διαθέτει την ποιότητα για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και, παράλληλα, να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΤΣ.ΙΜΟΜΠΙΛΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.75 ΣΤΗ NOVIBET

Ο αρχηγός της Λάτσιο δέχεται έντονη κριτική και πρέπει να δώσει απαντήσεις. Η απώλεια του Κιμ στην άμυνα για τη Νάπολι ίσως τον βοηθήσει να βρει χώρους και να σκοράρει.

napoli lazio prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Νάπολι – Λάτσιο έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Νάπολι – Λάτσιο: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 02/09/2023

Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα η Νάπολι. Ο Γκαρσιά αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Κβαρατσκέλια, ο οποίος έμεινε στον πάγκο με τη Σασουόλο. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Ελμάς στο κέντρο.

Σε ό,τι αφορά τη Λάτσιο, ο Πέδρο είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Ο Σάρι δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και ίσως δοκιμάσει σύστημα με τρία κεντρικά χαφ. Αν αυτό συμβεί, ο Βετσίνο θα ξεκινήσει βασικός και ο Ζακάνι θα μείνει στον πάγκο.

Νάπολι (4-3-3): Μέρετ – Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζουάν Ζέσους, Ολιβέρα – Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι – Πολιτάνο, Οσίμεν, Κβαρατσκέλια

Λάτσιο (4-2-3-1): Προβεντέλ – Λατσάρι, Καζάλε, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς – Καμάντα, Κατάλντι – Ζακάνι, Λουίς Αλμπέρτο, Φελίπε Άντερσον – Ιμόμπιλε

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ