el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νάπολι – Μίλαν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 02/04/2023

Η Νάπολι υποδέχεται τη Μίλαν στο «Diego Armando Maradona» (21:45), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Serie A. Για την σπουδαία αναμέτρηση ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο πολυπόθητος τίτλος πλησιάζει στα χέρια της Νάπολι, η οποία θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα και υποδέχεται τη Μίλαν, στο πρώτο από τα τρία ντέρμπι με τους «ροσονέρι» μέσα στις επόμενες 16 ημέρες, καθώς ακολουθούν και οι δύο μεγάλες αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Champions League!

Η ομάδα του Μιλάνου θέλει να διασφαλίσει τη θέση της στην τετράδα και φυσικά να… χαλάσει τη γιορτή της Νάπολι, στέλνοντας μήνυμα ενόψει των ευρωπαϊκών ντέρμπι.

Με 800+ αγορές στη Novibet το ντέρμπι της Serie A γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Serie A!

 


Νάπολι – Μίλαν: Ανάλυση, Παρουσίαση 02/04/2023

Ώρα ντέρμπι στο «Diego Armando Maradona», με τη Νάπολι να ζει ημέρες του 1990 και… Ντιέγκο Μαραντόνα, όταν πανηγύρισε το δεύτερο και τελευταίο ως σήμερα Πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Αντίπαλος στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής στη Serie A η Μίλαν, η οποία ως κάτοχος του τίτλου, ουσιαστικά θα παραστεί σε μια… παράδοση-παραλαβή των σκήπτρων, καθώς οι 19 βαθμοί που χωρίζουν τη Νάπολι από τη δεύτερη Λάτσιο και οι 23 από τους «ροσονέρι», καθιστούν τελειωμένη υπόθεση τη μάχη της κορυφής.

Πλέον το ζητούμενο για τους ανυπόμονους «παρτενοπέι» είναι να φτάσουν όσο μπορούν πιο γρήγορα στη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, ώστε να αρχίσει και τυπικά το πάρτι, που έχει στηθεί ήδη εδώ και καιρό στη Νάπολη.

Το εν λόγω ντέρμπι μπορεί να μην κρίνει κάτι όσον αφορά την κορυφή, αλλά μπορεί να επηρεάσει ψυχολογικά τις δύο ομάδες ενόψει των δύο μεταξύ τους αγώνων στο Champions League, που θα κρίνουν ποια ομάδα θα προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα συνεχίσει για τον ευρωπαϊκό τίτλο.

Δέκα ημέρες μετά το ντέρμπι πρωταθλήματος (12/4) ακολουθεί ο πρώτος προημιτελικός στο Μιλάνο και στις 18/4 η ρεβάνς στην έδρα της Νάπολι.

Η Μίλαν πάντως όντας 4η στην κατάταξη, έχει μεγάλο ενδιαφέρον βαθμολογικά και σε αυτό το παιχνίδι, καθώς βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από την 5η Ρόμα (48 έναντι 47 βαθμών) και η κούρσα για τις θέσεις του Champions League βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού.

 


Νάπολι – Μίλαν: Στατιστικά & Προϊστορία 02/04/2023

  • Η Νάπολι είναι πρωτοπόρος στη Serie A με 71 βαθμούς.
  • Η Μίλαν είναι 4η στην κατάταξη με 48 βαθμούς.
  • Την προηγούμενη αγωνιστική η Νάπολι νίκησε εκτός έδρας την Τορίνο (0-4), ενώ η Μίλαν ηττήθηκε στην έδρα της Ουντινέζε (3-1).
  • Στον πρώτο γύρο η Νάπολι είχε νικήσει στο Μιλάνο (1-2).
  • Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν προσεχώς στα προημιτελικά του Champions League (12 & 18/4).
  • Στη Serie A σε 149 παιχνίδια η Μίλαν έχει 56 νίκες, 45 έχει η Νάπολι, ενώ 48 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.
  • Με γηπεδούχο τη Νάπολι οι «παρτενοπέι» μετρούν 28 νίκες, έναντι 24 της Μίλαν και 22 ισοπαλιών.
  • Σερί τριών αγώνων δίχως νίκη έχει η Μίλαν στο πρωτάθλημα. Τελευταία νίκη το 0-1 στην έδρα της Μόντσα.
  • Σε αυτά τα τρία παιχνίδια έχει δεχθεί σε όλα γκολ, ενώ με 36 γκολ παθητικό έχει μόλις την 11η άμυνα στην Ιταλία. Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και η 15η Λέτσε έχει δεχθεί λιγότερα γκολ (32).
  • Η Νάπολι στους 11 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος έχει απώλεια μόνο με την ήττα από τη Λάτσιο (0-1), ενώ έχει δεχθεί γκολ μόλις σε τρία παιχνίδια σε αυτό το πακέτο αγώνων.
  • Εντός έδρας η Νάπολι έχει σκοράρει 2+ γκολ σε 9 εκ των 10 τελευταίων αγώνων της. Δεν το έκανε μόνο στην ήττα από τη Λάτσιο.
  • Η βαθμολογία της Serie A
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Νάπολι – Μίλαν: Προγνωστικά 02/04/2023

Η Νάπολι περιμένει τη Μίλαν στο «Diego Armando Maradona» με στόχο άλλη μία νίκη και άλλο ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο. Σαφώς η πρωτοπόρος της Serie A έχει το πάνω χέρι και εφόσον το 1.80 στο «1» δεν είναι αρκετά δελεαστικό, μπορούμε να στραφούμε σε νίκη Νάπολι από το ημίχρονο.

ΝΙΚΗ ΝΑΠΟΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80 ΣΤΗ NOVIBET

Φυσικά ο πρώτος σκόρερ της Serie A Βίκτορ Οσιμέν είναι πρώτη επιλογή για σκόρερ, έχοντας σκοράρει 21 φορές σε 23 συμμετοχές.

ΣΚΟΡΕΡ ΟΣΙΜΕΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Νάπολι – Μίλαν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Νάπολι: Απουσίες & Ενδεκάδα 02/04/2023

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα καθώς τα βασικά του στελέχη είναι διαθέσιμα κι έτσι έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο ντέρμπι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μέρετ – Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Μιν-Γιάε, Ρούι – Ανγκουίσα, Λομπότκα, Ζιελίνσκι – Λοσάνο, Κβαρατσκέλια, Οσιμέν.

Μίλαν: Απουσίες & Ενδεκάδα 02/04/2023

Για τον Στέφανο Πιόλι τα προβλήματα αφορούν στον Μεσάιας και τον Καλουλού, ενώ στον αέρα είναι η παρουσία του Ζλάταν, ώστε να αποτελέσει μία επιπλέον λύση από τον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Μενιάν – Κιάερ, Τιαό, Τομόρι – Σαλεμάκερς, Μπενασέρ, Τονάλι, Μπάλο – Ντίαζ, Λεάο, Οριγκί.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ