el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νάπολι – Μίλαν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 18/04/2023

H Μίλαν έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League μετά τη νίκη της με 1-0 στον πρώτο προημιτελικό, όμως η Νάπολι είναι αποφασισμένη να παλέψει και να πάρει το εισιτήριο παίζοντας στο γήπεδό της. Η μεγάλη μάχη των δύο ιταλικών ομάδων (22:00) θα είναι σίγουρα συναρπαστική και… κρύβει πολλές συγκινήσεις.

Για το σπουδαίο ματς στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στην Ιταλία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το ντέρμπι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Νάπολι – Μίλαν: Παρουσίαση, Ανάλυση 18/04/2023

Μετά το εντυπωσιακό 4-0 για το πρωτάθλημα, η Μίλαν έδειξε ξανά τα δόντια της στη Νάπολι και επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά το κλασικό κλισέ περί βαριάς φανέλας. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έπαιξε έξυπνα στον πρώτο προημιτελικό και το γκολ του Ισμαέλ Μπενασέρ έδωσε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League (1-0).

Οι Ροσονέρι είχαν και δοκάρι με τον Σιμόν Κιάερ, ενώ εξαιρετική εμφάνιση έκανε – για ακόμα μία φορά – ο Μάικ Μενιάν, που ήταν απροσπέλαστος σε κάθε ευκαιρία της Νάπολι.

«Θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας», είπε ο Πιόλι για το δεύτερο ματς, προτού προσθέσει: «Έχουμε το δικό μας στυλ. Θα ήταν λάθος να σκεφτούμε ότι πρέπει να μείνουμε στην άμυνα επειδή κερδίσαμε με 1-0 στο πρώτο ματς. Ξέρουμε ότι σκοράρουν τρία γκολ ανά ματς φέτος».

Μοιάζει δεδομένο πάντως ότι η Μίλαν θα παίξει με «σφιχτό» σύστημα και κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιήσει τους ίδιους έντεκα με το ματς στο Σαν Σίρο. Έτσι, οι Μενιάν, Ερνάντες, Τομόρι, Κιάερ, Καλάμπρια, Τονάλι, Κρούνιτς, Λεάο, Μπενασέρι, Μπραχίμ και Ζιρού έχουν τον πρώτο λόγο για τις θέσεις των βασικών.

Σε ό,τι αφορά τους γηπεδούχους, είναι ξεκάθαρο ότι η – καταπληκτική φέτος – επιθετική λειτουργία πρέπει να μπει σε πρώτο πλάνο. Σε αυτό βοηθά φυσικά η επιστροφή του Βίκτορ Όσιμεν, που έχασε την πρώτη αναμέτρηση λόγω τραυματισμού. Ο εκρηκτικός φορ είναι έτοιμος και μαζί με τον Κβαρατσκέλια θα «φορτώσουν» από νωρίς την άμυνα της Μίλαν.

«Πρέπει να δώσουμε ό,τι μπορούμε και ό,τι έχουμε», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. «Έχουμε την εμπειρία και την ποιότητα, δείξαμε πολλές φορές φέτος χαρακτήρα και ωριμότητα στα παιχνίδια μας. Περιμένω από την ομάδα μου να παλέψει και να δείξει αυτά που μπορεί».

Ο Ιταλός τεχνικός πρέπει να βρει πάντως λύσεις για δύο σημαντικές απουσίες: Ο Κιμ και ο Ανγκισά είναι τιμωρημένοι και ο Σπαλέτι γνωρίζει ότι η άμυνα και το κέντρο αποδυναμώνονται σημαντικά, έστω και αν οι Ζέσους και Ελμάς διαθέτουν την ποιότητα που απαιτείται σε νοκ-άουτ παιχνίδια του Champions League.


Νάπολι – Μίλαν: Στατιστικά και Προϊστορία 18/04/2023

  • Για πρώτη φορά φέτος, η Νάπολι μετρά δύο σερί ματς χωρίς να σκοράρει. Μετά την ήττα από τη Μίλαν (0-1), έμεινε στο μηδέν (0-0) με τη Βερόνα.
  • Η Νάπολι μετρά δύο ήττες στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Η μία ήταν από τη Μίλαν (0-4).
  • Το ίδιο ματς αποτελεί και τη μοναδική εκτός έδρας νίκη της Μίλαν στα τελευταία πέντε παιχνίδια της μακριά από το Σαν Σίρο (2 ισοπαλίες, 2 ήττες στα άλλα ματς).
  • Τέσσερα από τα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με το ίδιο σκορ, 1-0.
  • Η Νάπολι αποκλείστηκε και τις δέκα φορές που έχασε στο πρώτο ματς νοκ-άουτ αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Από τα τελευταία έξι γκολ του του Ραφαέλ Λεάο, τα πέντε σημειώθηκαν εκτός έδρας.
  • Ο Πιοτρ Ζιελίνσκι μέτρησε τρία γκολ και δύο ασίστ στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της Νάπολι στο Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Η βαθμολογία στη Serie A.

 


Νάπολι – Μίλαν: Προγνωστικά 18/04/2023

«Do or die» ματς και για τις δύο ομάδες. Η Μίλαν έχει το προβάδισμα και διαθέτει το know how για να το εκμεταλλευτεί, όμως η Νάπολι είναι εξαιρετική φέτος και θα κυνηγήσει τη μεγάλη ανατροπή στην «καυτή» έδρα της.

Για το σπουδαίο ντέρμπι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ Η ΝΑΠΟΛΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.52 ΣΤΗ NOVIBET

Η Νάπολι θα μπει με το… μαχαίρι στα δόντια και είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να επιτεθεί από το 1ο λεπτό. Η Μίλαν ξέρει να διαχειρίζεται τέτοια ματς, όμως δύσκολα θα αντέξει για 90 λεπτά πίσω από την μπάλα.

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΝΑΠΟΛΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΝΑΠΟΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 10.00 ΣΤΗ NOVIBET

Οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα, αλλά η Νάπολι είναι – κατά τεκμήριο – η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης σε ό,τι αφορά την επίθεση. Αν μία ομάδα μπορεί να κάνει ανατροπή και να προκριθεί, τότε αυτή είναι η Νάπολι. Έστω και αν χρειαστεί το έξτρα μισάωρο της παράστασης, που θα άξιζε να «τσεκάρουμε» σε στοιχηματικό επίπεδο.

Π.ΖΙΕΛΙΝΣΚΙ OVER 0,5 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.08 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Όσιμεν – Κβαρατσχέλια θα βρίσκονται στο κεντρικό πλάνο, όμως ο Ζιελίνσκι μπορεί να έρθει από την κεντρική γραμμή, να πατήσει περιοχή όπως συνηθίζει και να απειλήσει την εστία του Μενιάν.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Νάπολι – Μίλαν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Νάπολι: Απουσίες, Ενδεκάδα 18/04/2023

Η επιστροφή του Όσιμεν λύνει τα χέρια του Σπαλέτι επιθετικά, όμως οι απουσίες των Κιμ και Ανγκισά δημιουργεί μεγάλα κενά σε άμυνα και κέντρο. Ο Ελμάς αναμένεται να παίξει ως τρίτο χαφ, σε ένα άκρως επιθετικό σύστημα, ενώ ο Ζεσούς θα καλύψει το κενό του Κορεάτη στα στόπερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μέρετ – Ντι Λορέντζο , Ραχμάνι, Ζεσούς, Ολιβέρα – Λομπότκα, Ζιελίνσκι, Ελμάς – Λοσάνο, Όσιμεν, Κβαρατσχέλια


Μίλαν: Απουσίες, Ενδεκάδα 18/04/2023

Καμία αλλαγή από τον Πιόλι, που αναμένεται να εμπιστευτεί την ίδια ακριβώς ενδεκάδα με τον πρώτο προημιτελικό. Δεν υπάρχουν προβλήματα με τιμωρίες ή τραυματισμούς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μενιάν – Καλάμπρια, Κιάερ, Τομόρι, Ερνάντες – Τονάλι, Κρούνιτς, Μπενασέρ – Ντίας, Ζιρού, Λεάο

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ