el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/10/2023

Νέες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις μας υπόσχεται η 2η αγωνιστική του Champions League. Σπουδαίο ματς αναμένουμε στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» στον ιταλικό νότο ανάμεσα σε Νάπολι και Ρεάλ Μαδρίτης για τον 3ο όμιλο της διοργάνωσης.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Champions League!

 


Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/10/2023

Νάπολι και Ρεάλ Μαδρίτης ανήκουν στα δυο μεγάλα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης κι αυτό φάνηκε και από την πρεμιέρα τους στο φετινό Champions League.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας με τη νίκη με 2-1 επί της Μπράγκα μέσα στην Πορτογαλία ξεκίνησαν με το δεξί στον 3ο όμιλο και ο στόχος τους είναι με το δύο στα δύο να πάρουν πλέον και βαθμολογικό προβάδισμα για την πρόκριση.

Οι «παρτενοπέι» το Σάββατο νίκησαν 0-4 στην έδρα της Λέτσε και ανέβηκαν στην 3η θέση στη Serie A. Ένα από τα βασικά θέματα είναι οι τεταμένες σχέσεις του προπονητή Ρούντι Γκαρσία με τον επιθετικό Βίκτορ Οσιμέν. Αμφότεροι έχουν αρκετές διαφωνίες για όσα διαδραματίζονται στο τερέν και η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι.

Παράλληλα, ένα video του συλλόγου προκάλεσε αναστάτωση, αφού ο Οσιμέν το έκρινε προσβλητικό μέχρι που δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις απο τη διοίκηση της Νάπολι.

Ο Οσιμέν που πέρυσι ήταν ο κορυφαίος παίτης της ιταλικής ομάδας ηρέμησε ακούγοντας τη διοίκηση να του λέει ότι «δεν είχε σκοπό να τον κοροϊδέψει» και ο ίδιο απάντησε με ανάρτηση στα social media:

«Το να έρθω στην πόλη της Νάπολης το 2020 ήταν μια υπέροχη απόφαση για μένα. Ο κόσμος της Νάπολι μου έχει δείξει τόση αγάπη και καλοσύνη και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μπει ανάμεσά μας».

Το πάθος του λαού της Νάπολης τροφοδοτεί τη φλόγα μέσα μου να παίζω πάντα με την καρδιά και την ψυχή μου και η αγάπη για το σήμα είναι ακλόνητη καθώς το φοράω με περηφάνια. Οι κατηγορίες εναντίον του λαού της Νάπολης είναι αναληθείς. Έχω πολλούς φίλους Ναπολίτες και έχουν γίνει μέρος της οικογένειας και της καθημερινότητάς μου.

Εκτιμώ τους Νιγηριανούς και όλους που ένωσαν τις φωνές τους για να με υποστηρίξουν και να με προσεγγίσουν. Είμαι για πάντα ευγνώμων. Ας υποστηρίξουμε την ενότητα, τον σεβασμό και την κατανόηση. Πάμε Νάπολι πάντα».

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι το κλίμα στη Νάπολι δεν είναι και το καλύτερο δυνατό παραμονή της αναμέτρησης με τη Ρεάλ. Πάντως, ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Ρούντι Γκαρσία, στάθηκε στο τεράστιο κίνητρο που έχουν οι παίκτες του, λέγοντας:

«Το Champions League είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση για συλλόγους. Το να ακούς μόνο τη μουσική σου δίνει ενέργεια στο γήπεδο. Θα παίξουμε εναντίον ενός από τους πιο σημαντικούς συλλόγους στον κόσμο, που έχουν κερδίσει πολλές φορές αυτό την διοργάνωση. Θα είναι ένα δύσκολο ματς».

Η Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα του γκρουπ λυτρώθηκε (1-0 Video) στις καθυστερήσεις απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου με το γκολ Μπέλινγχαμ.

Ο Άγγλος μέσος είναι πλέον ο νέος ηγέτης των Μαδριλένων και τα νούμερά του 7 γκολ, 2 ασίστ αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Το Σάββατο με αντίπαλο την Χιρόνα οδήγησε τη «βασίλισσα» σε νέα νίκη (0-3) και πλέον η Ρεάλ φιγουράρει στην κορυφή της LaLiga μπροστά από την Μπαρτσελόνα.

Στην Μαδρίτη έχει ξεκινήσει ήδη μεγάλη κουβέντα για το μέλλον του Κάρλος Αντσελότι. Ο Ιταλός Coach ακούγεται ότι θα αναλάβει την Βραζιλία και πιθανοί αντικαταστάτες παίζουν ήδη οι Ραούλ και Τσάμπι Αλόνσο. Ο τελευταίος κάνει εξαιρετική πορεία στον πάγκο της Λεβερκούζεν.

Ο Αντσελότι δεν ασχολείται με τα σενάρια και σκέφτεται τον τρόπο που η ομάδα του θα χαμογελάσει μέσα στην Ιταλία.

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Νάπολι έχει εξαιρετική ομάδα και μέσα στην έδρα της, όμως εμείς διαθέτουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας και συνεχώς παίζουμε καλύτερα», τόνισε ο προπονητής της Ρεάλ.


Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης: Στατιστικά & Προϊστορία 03/10/2023

  • 2 φορές έχουν συναντήθει στο παρελθόν οι δύο ομάδες. Το 2017 στους 16 του Champions League η Ρεάλ πανηγύρισε δύο νίκες με το ίδιο σκορ (3-1) σε Ισπανία και Ιταλία.
  • Οσιμέν και Κβαρατσκέλια παραμένουν και φέτος οι δύο κορυφαίοι παίκτες της Νάπολι. Ο πρώτος μετράει 5 γκολ και 1 ασίστ σε 8 εμφανίσεις (7 στη Serie A και 1 στο Champions League), ενώ ο δεύτερος σε 7 συμμετοχές έχει 1 γκολ και 4 ασίστ.
  • 5 σερί ματς αήττητη είναι η Νάπολι σε όλες τις διοργανώσεις με 4 Over και 1 Under.
  • Ο Μπέλιγχαμ με 7 γκολ και 2 ασίστ είναι ο κορυφαίος παίκτης της Ρεάλ στη φετινή σεζόν. Ο Άγγλος μέσος στο Champions League πέτυχε το πρωτο γκολ των Μαδριλένων και χάρισε το «τρίποντο» με την Ουνιόν Βερολίνου.
  • Η Ρεάλ Μαδρίτης στη LaLiga βρίσκεται στην πρωτη θέση της βαθμολογίας με 7 νίκες, 1 ήττα και 5 Over και 3 Under.
  • Η Νάπολι στη Serie A έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς (4-2-1) και βρίσκεται στην 3η θέση 4 βαθμούς πίσω από Ιντερ και Μίλαν. Οι παρτενοπέι μετρούν 5 Over και 2 Under.
  • Το πανόραμα των ομίλων του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά 03/10/2023

Το παιχνίδια ανάμεσα σε Νάπολι και Ρέαλ Μαδρίτης αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες και το γκρουπ των αποδόσεων στο στοίχημα είναι ισορροπημένο. Για την αναμέτρηση στη 2η αγωνιστική στον 3ο όμιλο του Champions League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Νάπολι και Ρεάλ είναι τα δύο φαβορί του γκρουπ και ξεκίνησαν με νίκη στον όμιλο. Οι δύο πλευρές ενδέχεται στο τέλος να ικανοποιηθούν με το «Χ».

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.60 στη novibet  

Οι Ιταλοί λόγω έδρας θα ρισκάρουν παραπάνω επιθετικά, όμως οι Μαδριλένοι διαθέτουν μέταλλο.

σκορ οποιαδηποτε στιγμη του αγωνα 1-1 σε αποδοση 2.45

Ο Βινίσιους επέστρεψε απο τραυματισμό και είναι πανέτοιμος. Ο Βραζιλιάνος θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.25 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Νάπολι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/10/2023

Δυο σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο προπονητής της Νάπολι, Ρούντι Γκαρσία. Τραυματίες είναι οι αμυντικοί Ζεσούς και Ραχμάνι. Επιθετικά η τεχνική ηγεσία των παρτενοπέι αναμένεται να αφήσει στην άκρη την ίντριγκα των τελευταίων ημερών και να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Οσιμέν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μερέτ – Ολιβέιρα, Νατάν, Έστιγκαρντ, Ντι Λορέντζο – Λομπότκα, Ανγκισά, Ζιελίνσκι – Κβαρατσκέλια, Πολιτάνο, Οσιμέν.

Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/10/2023

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλος Αντσελότι, δεν υπολογίζει για το παιχνίδι απέναντι στη Νάπολι τους τραυματίες Κουρτουά (τερμ.), Μιλιτάο (στόπερ), Γκιλέρ (μέσος), ενώ εκτός αποστολής τέθηκε και ο Αλάμπα. Ο Βινίσιους είναι πλέον πανέτοιμος και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός. Αυτό σημαίνει ότι ο Χοσέλου θα μείνει στον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Κέπα – Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Γκαρθία – Καμαβινγκά, Τσουαμενί, Βαλβέρδε – Μπέλιγχαμ – Βινίσιους, Ροδρίγο.


Διαβάστε ακόμα… 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατασαράι: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/10/2023

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ