el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Νιούκαστλ – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 07/05/2023

Μεγάλο ντέρμπι στην Premier League. Η 2η Άρσεναλ (78β.) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νιούκαστλ (65β.) και το σπουδαίο παιχνίδι (18:30) είναι άκρως σημαντικό και για τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι έχουν αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα για την 3η θέση και, φυσικά, για μία θέση που οδηγεί στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (63β.) καραδοκεί.

Στην άλλη μεριά, η Άρσεναλ είδε την Μάντσεστερ Σίτι να την προσπερνά στην κούρσα του τίτλου, όμως θα παλέψει μέχρι τέλους για την κούπα, έχοντας πάντως εξασφαλίσει μία θέση στις δύο καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.

Για το συναρπαστικό ματς στο Σεντ Τζέιμς Παρκ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της Premier League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό με δελεαστικές αποδόσεις και προγνωστικά για το στοίχημα.

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Νιούκαστλ – Άρσεναλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 07/05/2023

Η νέα εποχή στη Νιούκαστλ είναι, και επίσημα, εδώ. Με όπλο μία εξαιρετική πορεία και ένα ποιοτικό ρόστερ, η ομάδα της Βόρειας Αγγλίας επέστρεψε στην ελίτ και πλέον θεωρείται σίγουρο ότι θα τερματίσει εντός – τουλάχιστον – της πρώτης πεντάδας.

Βέβαια, όλοι στον σύλλογο στοχεύουν στην έξοδο στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και η εξαιρετική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών έφερε τη Νιουκάστλ σε θέση ισχύος.

Με οκτώ νίκες στα τελευταία εννιά παιχνίδια της, η ομάδα του Έντι Χάου ανέβηκε στους 65 βαθμούς, άφησε πίσω της τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μία τρομερή σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, υπάρχουν ερωτηματικά για τους Σον Λόνγκσταφ και Αλέν Σεντ Μαξιμάν, που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις και δεν βρίσκονται στο 100% της σωματικής τους κατάστασης. Εκτός πλάνων παραμένουν οι Ράιαν Φρέιζερ, Εμίλ Κραφθ και Τζαμάλ Λασκέλ, ενώ τα reports αναφέρουν πως η Νιούκαστλ θα παραταχθεί με τους έντεκα που ξεκίνησαν και στο 3-1 επί της Σαουθάμπτον.

arsenal newcastle prognostika novibet

Για την Άρσεναλ, το παιχνίδι είναι κάτι σαν τελικός. Η πρόσφατη ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι (4-1) και οι συνεχόμενες γκέλες έριξαν την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα από την 1η θέση και πλέον οι Λονδρέζοι πρέπει να κερδίσουν σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν περιμένοντας κάποιο «δώρο» από τους «Πολίτες» για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Για να συμβεί αυτό, η Άρσεναλ πρέπει να βαδίσει στο μονοπάτι του αγώνα με την Τσέλσι, στον οποίο κέρδισε άνετα με 3-1. Μετά από τέσσερα ματς χωρίς τρίποντο, οι «Κανονιέρηδες» θυμήθηκαν τον καλό τους εαυτό και στο ματς με τη Νιούκαστλ ψάχνουν ένα ηχηρό διπλό, που θα έχει τεράστια σημασία σε βαθμολογικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Η απουσία των Γκάμπριελ και Γουίλιαμ Σαλιμπά δημιουργεί πονοκέφαλο στο προπονητικό τιμ, γιατί οι δύο τους ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Εκτός εδώ και καιρό οι Μοχαμέντ Ελνένι και Τακεχίρο Τομιγιάσου λόγω σοβαρών τραυματισμών.

 


Νιούκαστλ – Άρσεναλ: Στατιστικά και Προϊστορία 07/05/2023

  • Τα τελευταία εννιά παιχνίδια των δύο ομάδων έληξαν με no Goal.
  • Εφτά από τα τελευταία εννιά παιχνίδια τους έληξαν με συνδυασμό Under 2.5 γκολ και No Goal.
  • Η Νιουκάστλ μετρά οκτώ νίκες στις τελευταίες εννιά αναμετρήσεις της στην Premier League. Μάλιστα, οκτώ από αυτά τα εννιά ματς έληξαν με Over 2.5 γκολ.
  • Η Άρσεναλ κέρδισε μόλις ένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της, αυτό με την Τσέλσι (3-1). Προηγήθηκε η ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι (1-4) και οι τρεις ισοπαλίες με Σαουθάμπτον, Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ.
  • Το ματς του πρώτου γύρου έληξε 0-0.
  • Η Άρσεναλ κέρδισε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη με τη Νιούκαστλ.
  • Τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς των δύο ομάδων με γηπεδούχο τη Νιούκαστλ έληξαν με συνολικά 2-3 γκολ.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Νιούκαστλ – Άρσεναλ: Προγνωστικά 07/05/2023

Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο για τη νίκη και διαθέτουν την ποιότητα για να δώσουν χαρακτήρα ντέρμπι στην αναμέτρηση.

Για το σπουδαίο ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.70 ΣΤΗ NOVIBET

Η μία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, η άλλη έχει ποιότητα και πρέπει να δώσει ό,τι έχει για τον τίτλο: Το ματς μοιάζει απόλυτα ισορροπημένο και αυτό ίσως φανεί και στο τελικό αποτέλεσμα.

NO GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Παρά την επιθετική κλάση και στις δύο μεριές, η ανάγκη για αποφυγή ρίσκου θα κυριαρχήσει στα πλάνα των ομάδων. Η Νιούκαστλ είναι έτσι κι αλλιώς «σφιχτή» ως ομάδα και δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ.

Newcastle Arsenal Prognostika Novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Νιούκαστλ – Άρσεναλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Νιούκαστλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 07/05/2023

Η απουσία του Σεντ Μαξιμέν και το ερωτηματικό με τον Λόνγκσταφ δημιουργούν προβλήματα στο τεχνικό επιτελείο της Νιούκαστλ, αφού και οι δύο αποτελούν βασικά «κομμάτια» της ενδεκάδας. Παρόλα αυτά, πλέον υπάρχει το απαραίτητο βάθος, με τον Γουίλσον να «μεταφέρει» τον Ίσακ στα πλάγια και τον Τζοέλιντον να καλύπτει το κενό στα χαφ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πόουπ – Τρίπιερ, Σαρ, Μπότμαν, Μπερν – Γκιμαράες, Γουίλοκ, Τζοέλιντον – Μέρφι, Γουίλσον, Ίσακ


Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 07/05/2023

Ο Αρτέτα καλείται να λύσει το πρόβλημα στην άμυνα, αφού εκτός του Σαλιμπά, εκτός θα μείνει κατά πάσα πιθανότητα και ο Γκάμπριελ. Έτσι, ο άπειρος Κίβιορ θα μείνει σίγουρα βασικός και στο πλευρό του θα παίξει ένας εκ των Τίρνι ή Χόλντινγκ. Μεσοεπιθετικά δεν θα υπάρξουν αλλαγές και θα δούμε τους έξι που έπαιξαν και στο 3-1 με την Τσέλσι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράμσντειλ – Γουάιτ, Κίβιορ, Τίρνι (Χόλντινγκ), Ζιντσένκο – Ζορζίνιο, Τζάκα, Όντεγκααρντ – Σάκα, Ζεσούς, Τροσάρντ

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ