el
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση 02/04/2023

Περίπου ένα μήνα μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ, Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασταυρώνουν τα ξίφη τους (18:30) σε ένα μεγάλο ματς, που έχει τον χαρακτήρα «τελικού» στη μάχη για την παρουσία στο Champions League της επόμενης χρονιάς.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν ένα μικρό προβάδισμα, έχοντας 50 βαθμούς στη 3η θέση της βαθμολογίας, όμως η ομάδα από την Βόρεια Αγγλία βρίσκεται πολύ κοντά (5η με 47 βαθμούς) και είναι δεδομένο ότι ψάχνει εκδίκηση για την ήττα στον τελικό της πρώτης κούπας της σεζόν.

Για το σπουδαίο ματς στο «St. James Park» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Νιούκαστλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 02/04/2023

Η Νιούκαστλ άφησε πίσω της ένα κάκιστο διάστημα με συνεχόμενες γκέλες και τις τελευταίες εβδομάδες έδειξε πως… ξύπνησε. Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Γουλβς (2-1), οι «Καρακάξες» πέρασαν από την έδρα της Νότιγχαμ (2-1) και πλέον γνωρίζουν ότι κρατούν τη τύχη στα χέρια τους σε ό,τι αφορά τον τεράστιο στόχο της παρουσίας στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Για την ακρίβεια, η Νιούκαστλ έχει 47 βαθμούς και αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση, όμως η 4η Τότεναμ των 49 βαθμών έχει δύο παιχνίδια περισσότερα. Έτσι, η ομάδα του Έντι Χάου θα παλέψει με ισχυρές πιθανότητες για την είσοδο στην πρώτη τετράδα.

Επιπρόσθετα, το κίνητρο στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γίνεται ακόμα πιο ισχυρό αν μπει στην εξίσωση η πρόσφατη ήττα στον τελικό του Λιγκ Καπ (2-0).

https://www.youtube.com/watch?v=s8V2-ngLJ68

Ενώ η ψυχολογία βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, το απουσιολόγιο του Έντι Χάου είναι γεμάτο και περιλαμβάνει παίκτες-κλειδιά. Με βάση τα reports, o – κομβικός φέτος – Μιγκέλ Αλμιρόν είναι σίγουρα εκτός, με τους βασικούς Νικ Πόουπ, Σβεν Μπότμαν και Αλέν Σεν Μαξιμέν να βρίσκονται δίπλα στην ταμπέλα του αμφίβολου.

Δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος και ο Άντονι Γκόρντον, όμως επιστρέφει ο Ζοέλιντον, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί και στη βασική ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Μπερν θα μείνει στο αριστερό άκρο της άμυνας και η τριάδα των Μπρούνο Γκιμαράες, Λόνγκσταφ και Γουίλοκ δεν… σπάει στο κέντρο.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 02/04/2023

Η διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων ίσως έκανε καλό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σίγουρα, οι δύο εύκολες νίκες επί της Μπέτις (4-1, 1-0) και η πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League ήταν ένα καλό νέο για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, όμως η ήττα-σοκ από την Λίβερπουλ (0-7) και το 0-0 με τη Σαουθάμπτον έκαναν μεγάλη ζημιά στη μάχη για την 3η θέση της Premier League.

Το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ είναι «τελικός» για την Γιουνάιτεντ, η οποία κέρδισε με 3-1 την Φούλαμ στο FA Cup πριν τη διακοπή. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι η Μάντσεστερ είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου, κυνηγά το Europa League και έχει ήδη κατακτήσει το Λιγκ Καπ.

Η απουσία του τιμωρημένου Καζεμίρο ξεχωρίζει φυσικά στα προβλήματα του Τεν Χαγκ, ο οποίος έχει τοποθετήσει τον Βραζιλιάνο στο επίκεντρο των αγωνιστικών του πλάνων σε μόνιμη βάση. Ο Μαρσέλ Σάμπιτσερ αναρρώνει από χτύπημα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών του με την Εθνική Αυστρίας, ενώ σίγουρα εκτός είναι οι Κρίστιαν Έρικσεν, Ντόνι Βαν Ντε Μπεκ και Αλεχάντρο Γκαρνάτσο.

Αντίθετα, ο Ραφαέλ Βαράν θα είναι διαθέσιμος, έστω και αν αντιμετώπισε κάποιες ενοχλήσεις το προηγούμενο διάστημα. Ο Μάρκους Ράσφορντ, που δεν μπήκε τελικά στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τα πρώτα ματς των προκριματικών του Euro, αναμένεται να παίξει, έστω και αν δεν είναι στο 100% της κατάστασής του.


Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στατιστικά, Προϊστορία 02/04/2023

  • Τα τελευταία δύο ματς των δύο ομάδων έληξαν Under και No Goal.
  • Αντίθετα, τα προηγούμενα πέντε παιχνίδια έληξαν στο G/G.
  • Η τελευταία νίκη της Νιούκαστλ καταγράφηκε το 2019. Από τότε, η Μάντσεστερ μετρά πέντε νίκες, ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Η Νιούκαστλ μετρά οκτώ συνεχόμενα ματς με 2-3 γκολ συνολικά.
  • H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τρεις παίκτες στο Top-5 των stats σε κατηγορίες-κλειδιά: Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι τέταρτος στους σκόρερ (14 γκολ), ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι τέταρτος στις ασίστ (7) και ο Νταβίντ Ντε Χέα είναι τρίτος στα clean sheets (11).
  • Στα clean sheet πάντως, η κορυφή ανήκει στον Νίκ Πόουπ της Νιούκαστλ, που μετρά δώδεκα παιχνίδια χωρίς να δεχτεί γκολ.
  • Η βαθμολογία στην Premier League.
  • για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 02/04/2023

Μεγάλο ματς στο St.James Park, ένας «τελικός» με φόντο την έξοδο στο Champions League. Η Νιούκαστλ ψάχνει και εκδίκηση μετά την ήττα στο Λιγκ Καπ, όμως η ποιότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να μείνει… εκτός κουβέντας.

Για το σπουδαίο παιχνίδι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

UNDER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Η Νιούκαστλ παίζει πάντα με προσοχή στην έδρα της, η Μάντσεστερ δεν θα κυνηγήσει το ρίσκο και ο έλεγχος στην άμυνα αναμένεται να κυριαρχήσει στο mindset των δύο ομάδων.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Ακριβώς στην ίδια διάθεση, καμία από τις δύο δεν θα προσπαθήσει να επιτεθεί από την αρχή.

 

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Νιούκαστλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 02/04/2023

Η απουσία του Μιγκέλ Αλμιρόν αλλάζει τα πλάνα του Έντι Χάου, ο οποίος θα προσθέσει τον Ζοέλιντον για μεγαλύτερο έλεγχο στα χαφ. Από εκεί και πέρα, δεν θα υπάρξουν αλλαγές, εκτός αν κάποιος εκ των Πόουπ, Μπότμαν και Σεν-Μαξιμάν δεν μπορέσει να ξεκινήσει.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πόουπ – Μπερν, Μπότμαν, Σαρ, Τρίπιερ – Γκιμαράες, Γουίλοκ, Λόνγκσταφ – Σεν Μαξιμάν, Ίσακ, Ζοέλιντον


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 02/04/2023

Αν ο Ράσφορντ είναι ιατρικά έτοιμος, τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει με τους… κλασικούς δέκα και τον φορμαρισμένο ΜακΤόμινεϊ, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Καζεμίρο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Σο, Βαράν, Μαρτίνεζ, Γουάν Μπισάκα – Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ – Ράσφορντ, Φερνάντες, Άντονι – Βέγκορστ

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ