el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Βόρεια Μακεδονία – Ιταλία: Προγνωστικά, Ανάλυση 09/09/2023

Η Βόρεια Μακεδονία υποδέχεται την Ιταλία (21:45) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών των ομίλων του Euro 2024. Για το σημαντικό παιχνίδι στα Σκόπια ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Τα προκριματικά του Euro 2024 συνεχίζονται με αμφίρροπες αναμετρήσεις και μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται η δοκιμασία της Ιταλίας στα Σκόπια απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία, με νωπές τις μνήμες από το κάζο στο Παλέρμο που άφησε τη «σκουάντρα ατζούρα» εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Αυτή τη φορά οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στα προκριματικά του Euro 2024, με φόντο την τελική φάση στα γήπεδα της Γερμανίας, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να πραγματοπποιεί το

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024 γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Euro 2024!


Βόρεια Μακεδονία – Ιταλία: Ανάλυση, Παρουσίαση 09/09/2023

Ιταλία και Βόρεια Μακεδονία συνεχίζουν τη διαδικασία των προκριματικών του Euro 2024 και τίθενται αντιμέτωπες στα Σκόπια, με την αναμέτρησή τους να ξυπνά μνήμες.

Αυτές οι μνήμες δεν είναι άλλες από την αναμέτρηση της 24ης Μαρτίου 2022 στο Παλέρμο για τα Playoffs των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπου οι Ιταλοί υπέστησαν κάζο μεγατόνων, χάνοντας εξαιτίας του γκολ του Αλεκσάνταρ Τραϊκόφσκι στις καθυστερήσεις (0-1) με αποτέλεσμα να αποκλειστούν από την τελική φάση!

Δεκαοκτώ μήνες μετά οι δύο ομάδες τα λένε και πάλι, αυτή τη φορά για τον όμιλο των προκριματικών του Euro 2024, με τη «σκουάντρα ατζούρα» να μην ξεχνά το κάζο του Παλέρμο και να θέλει να απαντήσει δυναμικά, συνεχίζοντας με φόντο την πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας.

Μάλιστα στη «National Arena Todor Proeski» των Σκοπίων η Ιταλία θα καθοδηγηθεί για πρώτη φορά από τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία των «ατζούρι» μετά την αποχώρηση του Ρομπέρτο Μαντσίνι και φυσικά θέλει να συνδυάσει το ντεμπούτο του με ιδανικό τρόπο.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο ασφαλώς θέλουν να κάνουν νέα ζημιά στους Ιταλούς ώστε να… ανακατέψουν τον όμιλο και να δημιουργήσουν ανασφάλεια στο μεγάλο φαβορί όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στην τελική φάση.


Βόρεια Μακεδονία – Ιταλία: Στατιστικά & Προϊστορία 09/09/2023

  • Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον 3ο όμιλο μαζί με Αγγλία, Ουκρανία και Μάλτα.
  • Η Ιταλία έχει 3 βαθμούς σε 2 αγωνιστικές, καθώς έχει ηττηθεί από την Αγγλία (1-2) και έχει νικήσει στη Μάλτα (0-2), όσους και η Βόρεια Μακεδονία σε 3 αγωνιστικές, η οποία αντίστοιχα έχει νικήσει τη Μάλτα (2-1) κι έχει ηττηθεί από την Ουκρανία (2-3) και την Αγγλία (0-7).
  • Η προϊστορία τους έχει μόλις 3 αναμετρήσεις (1-1-1), αλλά η νίκη της Βόρειας Μακεδονίας έχει μείνει στην ιστορία, καθώς χάρη στο γκολ του Αλεκσάνταρ Τραϊκόφσκι στις καθυστερήσεις (0-1) η Ιταλία έμεινε εκτός του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.
  • Η Βόρεια Μακεδονία έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ στον όμιλο των προκριματικών (11), ενώ και οι 3 αγώνες της έχουν συνδυαστεί με Over5.
  • Η βαθμολογία των ομίλων των προκριματικών του Euro 2024
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Βόρεια Μακεδονία – Ιταλία: Προγνωστικά 09/09/2023

Θεωρητικά αντίστοιχα παιχνίδια όπως αυτό είναι «παγίδα» για το φαβορί κυρίως λόγω υποτίμησης του αντιπάλου, ωστόσο αυτό δεν αναμένεται να συμβεί.

Οι μνήμες από το κάζο της Βόρειας Μακεδονίας στο Παλέρμο εις βάρος της Ιταλίας είναι πολύ νωπές και οι «ατζούρι» σίγουρα δεν το έχουν ξεχάσει. Έτσι αναμένεται να μπουν σοβαρά από την αρχή ώστε να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη και να συνεχίσουν την κούρσα για την πρόκριση στην τελική φάση.

Εξάλλου το ντεμπούτο του Λουτσιάνο Σπαλέτι στην τεχνική ηγεσία αποτελεί άλλο ένα κίνητρο για καλή εμφάνιση και νίκη.

ΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Η «σκουάντρα ατζούρα» έχει τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη όντας σαφώς ανώτερη ποιοτικά και με κίνητρο.

ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 0-1, 0-2, 0-3 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Βόρεια Μακεδονία – Ιταλία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Βόρεια Μακεδονία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 09/09/2023

Ο Μουσλίου που δεν ήταν παρών στο 0-7 από την Αγγλία επανέρχεται στο αρχικό σχήμα για να ενισχύσει το κέντρο άμυνας της Βόρειας Μακεδονίας ώστε να αποδειχθεί πιο σφριγηλή στα μετόπισθεν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Ντιμιτριέφσκι – Ασλόφσκι, Βελκόφσκι, Μούσλιου, Ζάικοφ – Αλιόσκι, Αντέμι, Μπάρντι – Ελμας – Τραϊκόφσκι, Νεστορόφσκι.

Ιταλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 09/09/2023

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι προέβη σε αλλαγές στο κάλεσμα της αποστολής για την αναμέτρηση με την Βόρεια Μακεδονία, με Μπονούτσι, Ζορζίνιο, Βεράτι, Μπεράρντι, Σκαμάτσα να είναι ανάμεσα στους απόντες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Ντι Λορέντζο, Ρομανιόλι, Μπαστόνι, Ντιμάρκο – Μπαρέλα, Τονάλι, Φρατέζι – Πολιτάνο, Ιμόμπιλε, Κιέζα.

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ