el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νορβηγία – Ισπανία: Προγνωστικά, Ανάλυση 15/10/2023

Ντέρμπι… πρόκρισης στo Όσλο: Η Νορβηγία αντιμετωπίζει την Ισπανία (21:45) και ο νικητής θα αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση του πρώτου ομίλου με 10 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι λίγο πιο άνετοι, αφού έχουν 12 βαθμούς με ένα ματς λιγότερο. Έτσι, η Ισπανία… αντέχει ακόμα και την ισοπαλία, κάτι που φυσικά δεν ισχύει για τη Νορβηγία, η οποία θα δώσει τα πάντα για μία μεγάλη νίκη.

Για το σπουδαίο ματς στο Ουλεβάαλ Στάντιον  επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Δεν σταματά η δράση στα προκριματικά του Euro!


Νορβηγία – Ισπανία: Παρουσίαση, Ανάλυση 15/10/2023

Με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να σκοράρει δύο φορές και να φτάνει τα 27 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια με την Εθνική του, η Νορβηγία ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Κύπρου (4-0) και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στα τελικά του Euro 2024.

Οι Νορβηγοί κυριάρχησαν απόλυτα (22-2 τα σουτ, 73%-27% η κατοχή) και έδειξαν ξανά την ποιότητά τους, κάνοντας ένα καλό… ζέσταμα πριν το ματς που ενδεχομένως θα κρίνει τα πάντα για το κυνήγι της πρώτης δυάδας του ομίλου.

Το θετικό για τον Στάλε Σολμπάκεν είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τραυματισμούς, ενώ μπόρεσε να ξεκουράσει – έστω και για λίγα λεπτά – τους δύο σταρ της ομάδας, Χάαλαντ και Όντεγκααρντ.

Στην αντίπερα όχθη, η Ισπανία προετοιμάζεται για το ματς με τους Νορβηγούς έχοντας την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Οι Ίβηρες παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο κόντρα στην Σκωτία και τελείωσε το αήττητο των Βρετανών με ένα άνετο 2-0.

Με αυτό το αποτέλεσμα – που ακολούθησε μετά τις εντυπωσιακές νίκες απέναντι σε Γεωργία (7-1) και Κύπρο (6-0) – η Ισπανία διατήρησε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στο Euro 2024. H ομάδα του Λουίς Ντε Λα Φουέντε βρίσκεται πλέον στο +2 από τους 3ους Νορβηγούς, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο, ενώ πλησίασε και τους πρωτοπόρους Σκωτσέζους στο -3.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ισπανία αναμένεται να παραταχθεί σχεδόν με την ίδια ενδεκάδα σε σχέση με του προηγούμενο παιχνίδι της, με τον Φραν Γκαρσία να παίρνει την θέση του τραυματία Μπαλδέ και τους Πάου Τόρες – Χεσούς Νάβας να διεκδικούν την παρουσία τους στην αμυντική τετράδα.


Νορβηγία – Ισπανία: Στατιστικά και Προϊστορία 15/10/2023

  • Η τελευταία νίκη της Νορβηγίας επί της Ισπανίας καταγράφηκε το 2000. Από τότε μέχρι σήμερα, η Ισπανία μετρά 4 νίκες, ενώ μόλις ένα ματς έληξε ισόπαλο.
  • Η Νορβηγία δεν έχει κερδίσει ποτέ την Ισπανία στην έδρα της.
  • Τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με συνολικά 2-3 γκολ.
  • Τέσσερα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια συνδυάστηκαν με Over 2.5 γκολ.
  • Η Ισπανία μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Ισπανία δέχτηκε μόλις ένα γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Στα τελευταία τρία παιχνίδια της, η Ισπανία σκόραρε συνολικά 15 γκολ.
  • Η Νορβηγία μετρά 4 συνεχόμενες νίκες σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια.
  • Τα τελευταία πέντε παιχνίδια της Νορβηγίας συνδυάστηκαν με Over 2.5 γκολ.
  • Η βαθμολογία στους ομίλους.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Νορβηγία – Ισπανία: Προγνωστικά 15/10/2023

Πολύ σημαντικό ματς. Οι Νορβηγοί ψάχνουν νίκη που θα τους φέρει στην πρώτη δυάδα με μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024, ενώ ενδεχόμενο διπλό θα «κλειδώσει» ένα από τα δύο εισιτήρια για τους Ισπανούς. Οι Ίβηρες είναι λίγο πιο άνετοι με +2 και ματς λιγότερο, όμως θέλουν να στείλουν μήνυμα πως κάνουν… κουμάντο στο γκρουπ.

Για το μεγάλο παιχνίδι στο Όσλο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

2-3 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Η Νορβηγία διαθέτει τον καλύτερο φορ του κόσμου και γενικά είναι μία ομάδα με επιθετική διάθεση, που, επιπλέον, έχει τεράστιο κίνητρο για τη νίκη. Από την άλλη, οι Ισπανοί διαθέτουν παίκτες με μεγάλη ποιότητα και μπορούν να βρουν χώρο για να απειλήσουν την εστία του Νίλαντ. Η λογική λέει πως θα δούμε γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Νορβηγία – Ισπανία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Νορβηγία – Ισπανία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδες 15/10/2023

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν προβλήματα και δεν θα προχωρήσουν σε αλλαγές, με τους Χάαλαντ και Σόρλοθ να παίζουν ξανά στη κορυφή της επίθεσης. Αντίθετα, οι Ισπανοί θα κάνουν κάποιες διαφοροποιήσεις στην αμυντική τους γραμμή, ενώ θέση βασικού διεκδικεί και ο Χοσέλου.

Νορβηγία (4-4-2): Νίλαντ – Ρίερσον, Άγερ, Όστιγκαρντ, Μέλινγκ – Σολμπάκεν, Μπεργκ, Όντεγκααρντ, Άουρσνες – Χάαλαντ, Σόρλοθ

Ισπανία (4-3-3): Σιμόν – Νάβας, Τόρες, Λαπόρτ, Γκαρσία – Ρόδρι, Γκάβι, Μερίνο – Τόρες, Μοράτα, Ογιαρθάμπαλ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ