el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Νότιγχαμ – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 20/05/2023

Μεγάλο παιχνίδι στο Σίτι Γκράουντ: Η Νότιγχαμ υποδέχεται την Άρσεναλ (19:30) ψάχνοντας τη νίκη που κατά πάσα πιθανότητα θα της προσφέρει την πολυπόθητη παραμονή στην Premier League, ενώ, στην άλλη πλευρά, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα θα προσπαθήσει να μείνει ζωντανή στο κόλπο του τίτλου, γνωρίζοντας πάντως πως πλέον έχει ελάχιστες, μόνο μαθηματικές πιθανότητες για να τερματίσει στην 1η θέση.

Για το σπουδαίο παιχνίδι της 37ης αγωνιστικής της Premier League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Η σπουδαία αναμέτρηση παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Η δράση κορυφώνεται στην Premier League!


Νότιγχαμ – Άρσεναλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 20/05/2023

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η Premier League, η Νότιγχαμ υποδέχεται την Άρσεναλ σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι με μία νίκη θα «κλειδώσουν» την παραμονή στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να μείνουν ζωντανοί στη μάχη για την κούπα του πρωταθλητή.

Βέβαια, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα  για τον τίτλο και η Άρσεναλ έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες. Ουσιαστικά οι Λονδρέζοι κυνηγούν ένα θαύμα και η αλήθεια είναι πως η απογοήτευση κυριαρχεί στα αποδυτήρια του συλλόγου, ο οποίος ήταν στη 1η θέση στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν.

«Η κατάκτηση του τροπαίου είναι ακόμα πιθανή σε μαθηματικό επίπεδο, αλλά είναι αδύνατο να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Πρέπει να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα και να δούμε γιατί παίξαμε έτσι», είπε μετά την βαριά ήττα με 3-0 από την Μπράιτον ο Αρτέτα, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στους πολύ σημαντικούς και βασικούς Ζιντσένκο, Μαρτινέλι και Σαλιμπά.

nottingham arsenal prognostika novibet

Στην άλλη μεριά, η Νότιγχαμ ετοιμάζεται για ακόμα μία «do or die» μάχη. Η Φόρεστ ανταποκρίθηκε στα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν και με 7 βαθμούς στα τελευταία 4 παιχνίδια της κατάφερε να αποκτήσει προβάδισμα για την παραμονή στην Premier League. Με «όπλο» το +3 από την 18η Λιντς, η ομάδα του Στιβ Κούπερ ψάχνει ενδεχομένως ακόμα μία νίκη για να «κλειδώσει» μία θέση και στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

«Έχουμε μεγάλο κίνητρο και η ψυχολογία μας είναι αυτή που πρέπει. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τα άλλα ματς ή τα σενάρια. Έχουμε εστιάσει στον αγώνα με την Άρσεναλ και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Η συγκέντρωσή μας πρέπει να βρίσκεται στο να ελέγξουμε αυτά που μπορούμε να ελέγξουμε», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κούπερ, ο οποίος δεν υπολογίζει στους Χέντερσον, Μπιανκόν, Γουίλιαμς, Σκάρπα, Ρίτσαρντς, Γουντ, ΜακΚένα και Ντένις.


Νότιγχαμ – Άρσεναλ: Στατιστικά και Προϊστορία 20/05/2023

  • H Άρσεναλ κέρδισε σε μόλις δύο από τα τελευταία εφτά παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.
  • 13/14 τελευταία ματς της Άρσεναλ έληξαν με Over5 τέρματα.
  • 8/10 τελευταία ματς της Άρσεναλ έληξαν με G/G.
  • Τα τελευταία πέντε ματς της Νότιγχαμ συνδυάστηκαν με Over5 τέρματα και G/G.
  • H Νότιγχαμ μάζεψε εφτά βαθμούς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της.
  • Στο ματς του πρώτου γύρου η Άρσεναλ κέρδισε με το εμφατικό 5-0.
  • Η βαθμολογία της Premier League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Νότιχγαμ – Άρσεναλ: Προγνωστικά 20/05/2023

Παιχνίδι ειδικών συνθηκών στο Σίτι Γκράουντ. Η ποιότητα της Άρσεναλ δεν αμφισβητείται, όμως, καλώς ή κακώς, η Νότιγχαμ έχει μεγαλύτερο κίνητρο και ίσως το αίσθημα της επιβίωσης κυριαρχήσει.

Για το μεγάλο ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.64 ΣΤΗ NOVIBET

Η Νότιγχαμ καίγεται για βαθμούς και στα τελευταία ματς δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο. Η Άρσεναλ είναι απογοητευμένη και αυτό ίσως παίξει ρόλο στην αναμέτρηση. Επίσης, στην εξίσωση πρέπει να μπει και η καλή παρουσία των γηπεδούχων στο επιθετικό κομμάτι.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

OVER 2,5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET

Οι γηπεδούχοι δεν θα πάρουν κανένα ρίσκο και σίγουρα θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πρώτο μισό του αγώνα. Η Νότιγχαμ μπορεί να κρατήσει το ματς στα μέτρα της και θεωρείται δεδομένο ότι θα στηριχτεί στο physical game, έχοντας τους κατάλληλους παίκτες για σκληρή αντιμετώπιση στους ανώτερους ποιοτικά αντιπάλους τους.

Nottingham Arsenal Prognostika Novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Νότιγχαμ – Άρσεναλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Νότιγχαμ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 20/05/2023

Ακόμα ένα ματς με πολλές απουσίες για τον Στιβ Κούπερ. Εκτός μάχης οι Μπιανκόν, Ντένις, Χέντερσον, ΜακΚένα, Ρίτσαρντς, Γουίλιαμς, Γουντ, Σκάρπα και Σέλβεϊ. Η λογική λέει πως θα προτιμηθεί ξανά σύστημα με τρία στόπερ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Νάβας – Γουόρολ, Νιακατέ, Φελίπε – Οριέ, Γέιτς, Ντανίλο, Μανγκαλά, Λόντι – Γκιμπς Γουάιτ, Αβονίγι


Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 20/05/2023

Ο Μικέλ Αρτέτα δεν υπολογίζει στους βασικούς και άκρως σημαντικούς φέτος Μαρτινέλι, Ζιντσένκο και Σαλιμπά, ενώ εκτός – εδώ και καιρό – βρίσκονται οι Τομιγιάσου και Ελνένι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράμσντειλ – Γουάιτ, Κίβιορ, Γκάμπριελ, Τίρνι -Όντεγκααρντ, Τζάκα, Πάρτεϊ – Σάκα, Ζέσους, Τροσάρ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ