el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νότιγχαμ Φόρεστ – Νιούκαστλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/03/2023

Η μία παίζει τα… ρέστα της στη μάχη της παραμονής, η άλλη θα παλέψει μέχρι τέλους για ένα ιστορικό εισιτήριο που οδηγεί στο Champions League: Νότιγχαμ Φόρεστ και Νιούκαστλ «ζουν» σε διαφορετικούς κόσμους, όμως έχουν τεράστια δίψα για τη νίκη, σε ένα ματς που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον!

Για την αναμέτρηση στο «City Ground» ξεχωρίσαμε προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

H μάχη κορυφώνεται στην Premier League!

 


Νότιγχαμ Φόρεστ – Νιούκαστλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 17/03/2023

Δύο ιστορικές ομάδες σε εντελώς διαφορετικό status. Η Νότιγχαμ αντιμετωπίζει – αναμενόμενα – δυσκολίες στην πρώτη της σεζόν στα σαλόνια της Premier League και βρίσκεται σε ένα «γεμάτο» γκρουπ ομάδων (μαζί με τις Κρίσταλ Πάλας, Γουλβς, Έβερτον, Λέστερ, Γουέστ Χαμ, Μπόρνμουθ, Λιντς και Σαουθάμπτον) που θα ζουν με το άγχος του υποβιβασμού μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της χρονιάς. Αυτήν τη στιγμή, η Φόρεστ βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο +2 από την 18η Μπόρνμουθ και εννοείται πως έχει ανάγκη για βαθμό ή βαθμούς σε κάθε ματς.

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ διανύει μάλιστα περίοδο αρνητικών αποτελεσμάτων, αφού έχει κατακτήσει μόνο δύο βαθμούς στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, από τα οποία ξεχωρίζει πάντως σίγουρα η ισοπαλία (1-1) με την Μάντσεστερ Σίτι. Το μεγάλο πρόβλημα για τον έμπειρο τεχνικό αφορά τη διαθεσιμότητα του βασικού Μπρέναν Τζόνσον, ο οποίος τραυματίστηκε στην ήττα από την Τότεναμ (3-1) και θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος. Εκτός μάχης και οι Αβονίγι και Γουντ. Κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφει ο Γέιτς, ο οποίος βάζει σοβαρή υποψηφιότητα και για την βασική ενδεκάδα, με τον Κούπερ να σκέφτεται και την λύση του έμπειρου Λίνγκαρντ για τους έντεκα που θα ξεκινήσουν στην αναμέτρηση.

Στην ίδια περίπου αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται και η Νιούκαστλ. Οι «Καρακάξες» μέτρησαν πέντε σερί ματς χωρίς νίκη, με ισοπαλίες κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία (0-0 με Κρίσταλ Πάλας, 1-1 με Γούεστ Χαμ, 1-1 με Μπόρνμουθ) και με «καθαρές» ήττες από Μάντσεστερ Σίτι (0-2) και Λίβερπουλ (0-2). Η ομάδα από την Βόρεια Αγγλία αντέδρασε πάντως και κέρδισε τη Γουλβς (2-1), αποτέλεσμα που της επέτρεψε να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα, πολύ κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης χρονιάς.

Την ίδια ώρα, ο Έντι Χάου βλέπει το «οπλοστάσιό» του να γεμίζει στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν, αφού μόνο ο Άντονι Γκόρντον αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Εκτός μάχης ενόψει Νότιγχαμ και ο τιμωρημένος Ζοέλιντον, ο οποίος έχασε και το παιχνίδι με τη Γουλβς. Αναμένεται να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα ο Μιγκέλ Αλμιρόν, ο οποίος σκόραρε το νικητήριο γκολ απέναντι στους «Λύκους» ξεκινώντας από τον πάγκο.


Νότιγχαμ Φόρεστ – Νιούκαστλ: Στατιστικά, Προϊστορία 17/03/2023

  • Τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Νότιγχαμ έληξαν με G/G.
  • Η Νιούκαστλ μετρά πέντε συνεχόμενα ματς με 2-3 γκολ συνολικά.
  • Τα τρία τελευταία ματς της Νότιγχαμ έληξαν Over.
  • Νιούκαστλ και No Goal… πάνε μαζί: Οκτώ από τα έντεκα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του Έντι Χάου στην Premier έληξαν με γκολ από την μία μεριά ή στο απόλυτο μηδέν.
  • H Φόρεστ έχει συμπληρώσει περίπου 40 μέρες χωρίς νίκη στην Premier League. H τελευταία νίκη της σημειώθηκε στις 5 Φεβρουαρίου (1-0 τη Λιντς).
  • H απουσία του Μπρέναν Τζόνσον αφήνει ένα μεγάλο κενό στην επίθεση της Φόρεστ, αφού ο Ουαλός είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (9 γκολ). Εκτός δράσης και ο νο2 της σχετικής λίστας, ο Ταϊβό Αβονίγι (5 γκολ).
  • Μετά και το γκολ κόντρα στη Γουλβς, ο Αλμιρόν έχει «γράψει» το όνομά του στο 30% των συνολικών τερμάτων της Νιούκαστλ στην Premier League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία στην Premier League.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Νιούκαστλ: Προγνωστικά 17/03/2023

Ματς με σημαντικό βαθμολογικό υπόβαθρο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δείχνουν διάθεση να προσέξουν την άμυνά τους.

Για το παιχνίδι στο «City Ground» ξεχωρίσαμε προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

UNDER ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.77 ΣΤΗ NOVIBET

Καμία από τις δύο δεν έχει περιθώριο για ήττα και η Νότιγχαμ έδειξε και κόντρα στη Σίτι πως δεν φοβάται να παίξει κλειστά και πίσω από την μπάλα. Αρκετά «σφιχτή» και η Νιούκαστλ.

Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Σε… παρόμοιο κλίμα, η ανάγκη για βαθμούς θα αναγκάσει και τις δύο ομάδες να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με συντηρητικό τρόπο. Το πρώτο ημίχρονο δεν ενδείκνυται για ρίσκα.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Νότιγχαμ Φόρεστ – Νιούκαστλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Νότιγχαμ Φόρεστ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 17/03/2023

Η απουσία του Τζόνσον είναι κάτι παραπάνω από κομβική στην επίθεση για τον Κούπερ, που δεν υπολογίζει επίσης στους Αβονίγι και Γουντ. Επιστρέφει ο Γέιτς, ο οποίος δεν βρίσκεται πάντως στο 100% της κατάστασής του, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο έμπειρος Λίνγκαρντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Νάβας – Οριέ, Γουόρολ, Φελίπε, Λόντι – Γέιτς, Σέλβεϊ, Φρόιλερ – Γκιμπς Ουάιτ, Σάριτζ, Ντένις


Νιούκαστλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 17/03/2023

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η προετοιμασία για τον Έντι Χάου, ο οποίος ενδέχεται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Μιγκέλ Αλμιρόν. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Μέρφι, εκτός οι Γκόρντον (τραυματίας) και Ζοέλιντον (τιμωρημένος).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πόουπ – Τρίπιερ, Σαρ, Μπότμαν, Μπερν – Γκιμαράες, Γουίλοκ, Λόνγκσταφ – Αλμιρόν, Ισάκ, Σαν Μαξιμάν

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ