el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Νότιγχαμ – Σαουθάμπτον: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/05/2023

Τελικός παραμονής στην Premier League. Η Νότιγχαμ υποδέχεται την Σαουθάμπτον (22:00) σε μία πραγματική μάχη επιβίωσης στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, ισοβαθμώντας με τις Λιντς και Λέστερ στους 30 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι τελευταίοι με 24 βαθμούς, γνωρίζοντας ότι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να αποφύγουν την κάθοδο προς την Championship.

Για το σπουδαίο ματς στο Σίτι Γκράουντ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της Premier League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό με δελεαστικές αποδόσεις και προγνωστικά για το στοίχημα.

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Νότιγχαμ – Σαουθάμπτον: Παρουσίαση, Ανάλυση 08/05/2023

«Ο θάνατός σου, η ζωή μου»: Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κάποιος το αποψινό παιχνίδι. Μετά από μία σεζόν με αρκετά σκαμπανεβάσματα και συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, η Νότιγχαμ και η Σαουθάμπτον παίζουν την τελευταία ζαριά τους για την παραμονή στην Premier League.

Η Φόρεστ έχει ίσως μία ελπίδα παραπάνω από τους φιλοξενούμενους, καθώς γνωρίζει ότι οι συνεχόμενες νίκες θα την κρατήσουν στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου. Αυτή την στιγμή, η Νότιγχαμ βρίσκεται στους 30 βαθμούς, μαζί με τη Λιντς και την Λέστερ. Η πρώτη από αυτές, όμως, έχει ένα ματς παραπάνω και η ομάδα του Στιβ Κούπερ θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί, αφού είναι δεδομένο πως η παραμονή θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αντίθετα, η Σαουθάμπτον πρέπει να πετύχει ένα μικρό θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία ως ουραγός και στο -6 από την… ασφάλεια, η ομάδα του Ρούμπεν Σέλες αντιμετωπίζει κάθε αναμέτρηση ως «do or die» και θα περιμένει γκέλες από τις ομάδες που βρίσκονται λίγο πιο πάνω για να καταφέρει κάτι που αυτήν την στιγμή μοιάζει σχεδόν ακατόρθωτο.

Nottingham Southampton Prognostika Novibet

Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι καταστρώνουν τα πλάνα τους με αρκετά προβλήματα, αφού εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Ρομέν Περό, Χουάν Λάριος και Μοχάμεντ Σαλισού . Για τους γηπεδούχους αποτελεί πλήγμα το χτύπημα στον Μπρέναν Τζόνσον, ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τη σημαντική αναμέτρηση. Αμφίβολος είναι και ο Ντανίλο, ενώ στα «πιτς» βρίσκονται επίσης οι Ζουλιάν Μπιανκόν, Γουίλι Μπολί, Σκοτ ΜακΚένα, Ντιν Χέντερσον, Νίκο Γουίλιαμς, Κρις Γουντ και Ομάρ Ρίτσαρντς.


Νότιγχαμ – Σαουθάμπτον: Στατιστικά, Προϊστορία 08/05/2023

  • Οι δύο ομάδες έχουν το χειρότερο συντελεστή τερμάτων στην Premier League με -32.
  • H Νότιγχαμ μετρά μία νίκη στα τελευταία 13 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.
  • Η τελευταία εκτός έδρας νίκη της Σαουθάμπτον καταγράφηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 2023.
  • Η Σαουθάμπτον αγνοεί τη νίκη στα τελευταία εννιά παιχνίδια της.
  • Η Νότιγχαμ είναι δυνατή στην έδρα της, όπου έχασε σε μόλις δύο από τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της.
  • Η Φόρεστ δεν έχει κερδίσει ακόμα σε αγώνα που διεξήχθη Δευτέρα. Σε 12 ματς μετρά εφτά ισοπαλίες και πέντε ήττες.
  • Τρία από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over5 γκολ.
  • Έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς της Νότιγχαμ συνδυάστηκαν με 2-3 γκολ συνολικά.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Νότιγχαμ – Σαουθάμπτον: Προγνωστικά 08/05/2023

«Τελικός» παραμονής στο Σίτι Γκράουντ με δύο ομάδες που θα παλέψουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για τη νίκη.

Για το μεγάλο ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

Εδώ που έφτασαν, δεν μπορούν να είναι ικανοποιημένες με την ισοπαλία, οπότε και οι δύο θα κυνηγήσουν τη νίκη. Στην εξίσωση μπαίνουν φυσικά και τα αρκετά θέματα που έχουν στο αμυντικό κομμάτι.

ΝΙΚΗ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Σε γενικές γραμμές, η Νότιγχαμ έδειξε στη διάρκεια της σεζόν πως είναι καλύτερη ομάδα και σίγουρα έχει περισσότερες λύσεις για να ανταπεξέλθει σε ένα τέτοιο ματς. Επίσης, παρουσιάζεται πάντα πιο δυνατή στην έδρα της, ενώ η Σαουθάμπτον είναι κάκιστη μακριά από το «σπίτι» της.

Nottingham Southampton prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Νότιγχαμ – Σαουθάμπτον έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Νότιγχαμ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 08/05/2023

Η απουσία του βασικού και σημαντικού Τζόνσον αναμένεται να ενεργοποιήσει ξανά τον Λίγκαρντ, ο οποίος θα παίξει στο «10» μαζί με τον Γκιμπς – Γουάιτ. Από εκεί και πέρα, ο Κούπερ θα εμπιστευτεί ξανά σύστημα με τρεις αμυντικούς και τους έμπειρους Λόντι και Οριέ στις γραμμές.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Νάβας – Φελίπε, Γουόρολ, Νιακατέ – Οριέ, Φρόιλερ, Μανγκαλά, Λόντι – Λίνγκαρντ, Γκιμπς Γουάιτ – Αβονίγι


Σαουθάμπτον: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 08/05/2023

Ο Σέλες αναμένεται να παρατάξει ένα πιο επιθετικό σχήμα σε σχέση με την ήττα από τη Νιούκαστλ. Έτσι, ο Τσε Άνταμς θα επιστρέψει στη κορυφή της επίθεσης και θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι έμπειροι Μέιτλαντ-Νάιλς και Γουόλκοτ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): ΜακΚάρθι – Λιάνκο, Μπέντναρεκ, Μπέλα Κότσαπ, Γουόκερ Πίτερς – Λάβια, Γουόρντ Πράουζ – Άρμστρονγκ, Αλκαράθ, Σουλεμάνα – Άνταμς

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ