el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Νάγκετς – Χιτ Game 2 Τελικών ΝΒΑ: Προγνωστικά, Ανάλυση, 05/06/2023

Το Game 1 εξελίχθηκε σε μία εύκολη βραδιά για τους Νάγκετς. Η ομάδα του Ντένβερ πήρε προβάδισμα, όμως οι Χιτ είναι σκληρό «καρύδι» και θα κυνηγήσουν το break. Το Game 2 (03:00) αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και ίσως καθορίσει την πορεία της σειράς στους τελικούς του ΝΒΑ.

Η παρέα των Νίκολα Γιόκιτς και Τζαμάλ Μάρεϊ επιβεβαίωσε τα αρχικά προγνωστικά και την ταμπέλα του φαβορί, κερδίζοντας εύκολα στον πρώτο τελικό. Όμως, οι Χιτ, με μερικές… ανάσες παραπάνω και με καλύτερη παρουσία από τον – εξαιρετικό μέχρι τώρα – Τζίμι Μπάτλερ, μπορούν να κάνουν ζημιά και να αλλάξουν εντελώς την εικόνα στους τελικούς.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Ντένβερ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο ΝΒΑ!


Νάγκετς – Χιτ: Παρουσίαση, Ανάλυση 05/06/2023

Το πρώτο ματς των φετινών τελικών εξελίχθηκε  περίπου όπως το περιμέναμε. Οι Νάγκετς είχαν – αναμενόμενα – φρεσκάδα, πάτησαν από νωρίς γκάζι και έφτασαν στο 1-0 (104-93). O Νίκολα Γιόκιτς ήταν καταπληκτικός με ένα ακόμα εντυπωσιακό τριπλ νταμπλ (27 πόντοι, 14 ασίστ, 10 ριμπάουντ, 8/12 σουτ, 10/12 βολές), ο Τζαμάλ Μάρεϊ «έπιασε» τα στάνταρ των τελευταίων εβδομάδων (26 πόντοι, 10 ασίστ, 6 ριμπάουντ) και οι Άαρον Γκόρντον (16 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 7/10  σουτ) – Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ (14 πόντοι, 13 ριμπάουντ) υπηρέτησαν εξαιρετικά το ρόλο τους ως τα πρώτα «βιολιά» στο supporting cast των δύο σούπερ σταρ.

Οι Νάγκετς έκαναν επίσης εξαιρετική δουλειά αμυντικά, αφού περιόρισαν τον Τζίμι Μπάτλερ στους 13 πόντους (6/14 σουτ). Βέβαια, η επιθετική λειτουργία των Χιτ επηρεάστηκε και από την αστοχία των Κάλεμπ Μάρτιν και Μαξ Στρους, που είχαν 1/7 και 0/10 σουτ, αντίστοιχα. Ο Μπαμ Αντεμπάγιο πάλεψε (26 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 5 ασίστ), αλλά δεν ήταν αρκετός για τους Χιτ, που σίγουρα πρέπει να ανεβάσουν στροφές και να βρουν τις ανάσες τους ενόψει της συνέχειας.

«Χαραμίσαμε πολλές προσπάθειες, χάσαμε λέι-απ. Πρέπει να επιτεθούμε περισσότερο προς το καλάθι και αυτό αφορά φυσικά και μένα», είπε ο Τζίμι Μπάτλερ, που είδε την ομάδα του να «γράφει» μόλις δύο βολές σε όλο το ματς, επίδοση που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Game 1 Stats

«Απλά θέλουμε το πρωτάθλημα», είπε από την άλλη μεριά ο Τζαμάλ Μάρεϊ. «Παίζουμε όμορφα, το παιχνίδι μας κυλάει όπως πρέπει. Η μαγεία αυτής της ομάδας είναι πως έχουμε πολλά και διαφορετικά όπλα».

nuggets heat prognostika novibet

«Κάναμε καλή δουλειά. Έτσι έχω μάθει να παίζω. Είναι δύσκολο να μαρκάρεις μία ομάδα όταν δεν ξέρεις ποιος θα σου επιτεθεί και πότε», είπε κυνικά ο Νίκολα Γιόκιτς, που έδειξε διψασμένος για το τελευταίο κομμάτι της «δουλειάς» πριν την κούπα. O Σέρβος σούπερ σταρ έκανε μάλιστα ρεκόρ με τις 14 ασίστ, αφού κανένας πριν τον Γιόκιτς δεν έφτασε σε τέτοιο νούμερο στο ντεμπούτο του σε τελικούς. Επίσης, κανένας σέντερ πριν τον σπουδαίο σταρ δεν μοίρασε τόσες τελικές πάσες μέχρι και το Game 1…


Νάγκετς – Χιτ Game 2 Τελικών ΝΒΑ: Προγνωστικά 05/06/2023

To Game 1 αποτελεί ήδη παρελθόν και οι δύο ομάδες επιστρέφουν για τον δεύτερο τελικό με ξεκάθαρα δεδομένα: Οι Νάγκετς καλούνται να κρατήσουν ξανά αλώβητη την έδρα τους και να πάρουν ισχυρό προβάδισμα για τον τίτλο, ενώ οι Χιτ θέλουν να εμφανίσουν καλύτερο πρόσωπο και να κυνηγήσουν ένα break που θα αλλάξει εντελώς τις ισορροπίες στο ζευγάρι.

Για το Game 2 των τελικών στο Ντένβερ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΧΙΤ (+6,5) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.96 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Νάγκετς έχουν ξανά τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά οι Χιτ θα εμφανιστούν πιο σκληροί και καλύτερα διαβασμένοι. Επίσης, θα είναι δύσκολο να υπάρξει ξανά κακή βραδιά από τον Μπάτλερ και να ευστοχήσουν σε ένα σουτ συνολικά οι Μάρτιν και Στρους.

UNDER 108.5 ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.96 ΣΤH NOVIBET

Το τέμπο αναμένεται να είναι ξανά χαμηλό και οι Χιτ ενδέχεται να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη σκληράδα στην άμυνά τους. Έτσι, όλα δείχνουν πως δε θα ξεφύγει το σκορ, ειδικά στο σημείο του αγώνα που όλα κινούνται σε καθεστώς λεπτών ισορροπιών.

nuggets heat prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Νάγκετς – Χιτ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Διαβάστε ακόμα…

nba-finals-novibet

Πότε είναι οι Τελικοί ΝΒΑ 2023 – Που τους δείχνει

nba finals novibet

ΝΒΑ: Top-5 τελικών (videos)

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ