el
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΟΦΗ – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 02/10/2023

Δύσκολη αποστολή για την ΑΕΚ. Η «Ένωση» αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ (20:00) για την 7η αγωνιστική της Super League και ψάχνει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, κόντρα σε μία ομάδα που έχει μόλις μία ήττα από την έναρξη της σεζόν.

Η «Ένωση» θέλει να δώσει συνέχεια στη νίκη-θρίλερ επί του Ατρόμητου (2-1) και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή, ενώ οι Κρητικοί θα παίξουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά τις πρόσφατες νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Άρη.

Για το παιχνίδι στην Κρήτη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Super League!


ΟΦΗ – ΑΕΚ: Παρουσίαση, Ανάλυση 02/10/2023

Μετά τη νίκη – θρίλερ κόντρα στον Ατρόμητο, η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ (20:00).

Δύσκολη αποστολή για την «Ένωση» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα παίζει στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, ο οποίος παραμένει αήττητος στην έδρα του.

Μετά τις σπουδαίες νίκες σε Αγγλία (3-2 την Μπράιτον) και στη Λεωφόρο (2-1 τον Παναθηναϊκό), η ΑΕΚ βίωσε… θρίλερ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο «Δικέφαλος» δέχτηκε γκολ ισοφάρισης στο 90o λεπτό και βρέθηκε κοντά σε νέα εντός έδρας γκέλα, όμως στην επόμενη φάση ο Μάνταλος κέρδισε πέναλτι και το εύστοχο χτύπημα του Γκατσίνοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη της ΑΕΚ, η οποία δεν έχει χάσει πάντως ακόμα σε αγώνα της Super League. Βέβαια, οι ισοπαλίες με Πανσερραϊκό και Ολυμπιακό (1-1) την έχουν κρατήσει στο -5 από την κορυφή και η «Ένωση» καλείται να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο για να μην μείνει πίσω στη μάχη του τίτλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, που αποβλήθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ θα επιστρέψουν οι Ορμπελίν Πινέδα, Λιβάι Γκαρσία, που έμειναν εκτός αποστολής στο προηγούμενο παιχνίδι. Επίσης, η λογική λέει πως θα παίξουν ως βασικοί οι Αρόλντ Μουκουντί, Ντάμιαν Σιμάνσκι και Στίβεν Τσούμπερ, οι οποίοι έμειναν στον πάγκο πριν λίγες μέρες.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΟΦΗ θέλει να συνεχίσει στο τέμπο που… έχτισε από την αρχή της σεζόν. Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας κέρδισε τον Άρη (3-2) και τον ΠΑΟΚ (1-0) στο Γεντί Κουλέ, ενώ στα τελευταία τρία παιχνίδια της έμεινε στην ισοπαλία (1-1 με Παναιτωλικό και Ατρόμητο, 2-2 με τη Λαμία). Έτσι, οι Κρητικοί βρίσκονται ήδη εντός της πρώτης εξάδας με εννιά βαθμούς και δείχνουν πως φέτος είναι ικανοί να κυνηγήσουν μέχρι τέλους μία θέση στα πλέι-οφ της Super League.

Επιπρόσθετα, ο ΟΦΗ ήταν άτυχος στο ματς με τον Παναιτωλικό, αφού κυριάρχησε σε σουτ (23-18), τελικές εντός εστίας (9-6) και κατοχή (63% – 37%). Παρόλα αυτά, έφυγε με το 1-1 από μία δύσκολη έδρα και είναι ξεκάθαρο ότι φέτος έχει γεμίσει με ποιότητα και εμπειρία.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η τελευταία νίκη του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ στην έδρα του καταγράφηκε το 2019. Από τότε μέχρι και σήμερα, η «Ένωση» είναι αήττητη με τρεις νίκες και μία ισοπαλία.


ΟΦΗ – ΑΕΚ: Στατιστικά και Προϊστορία 02/10/2023

  • Στα εννιά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, η ΑΕΚ μέτρησε εφτά νίκες και ο ΟΦΗ μία. Ένα ματς έληξε ισόπαλο.
  • Η τελευταία εντός έδρας νίκη του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ καταγράφηκε το 2019. Από τότε μέχρι και σήμερα, η «Ένωση» μετρά τρεις νίκες και ένα ματς έληξε ισόπαλο.
  • Πέντε από τα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην Κρήτη έληξαν με No Goal.
  • Τρία από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην Κρήτη έληξαν με 2-3 γκολ.
  • Τέσσερα από τα έξι φετινά ματς του ΟΦΗ έληξαν με G/G.
  • Εννιά από τα δέκα φετινά ματς της ΑΕΚ έληξαν με G/G.
  • Πέντε από τα έξι τελευταία ματς της ΑΕΚ συνδυάστηκαν με combo G/G και Over 2.5 γκολ.
  • Η βαθμολογία της Super League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

ΟΦΗ – ΑΕΚ: Προγνωστικά 02/10/2023

Επικίνδυνη αποστολή για την ΑΕΚ. Ο φετινός ΟΦΗ είναι μία ομάδα με ποιότητα, που μπορεί να χτυπήσει με ευκολία στις αντεπιθέσεις και η ΑΕΚ έχει ταλαιπωρηθεί από τα συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Αλμέιδα θα προχωρήσει ξανά σε αλλαγές και αυτό ίσως κοστίσει στην ομοιογένεια. Σε κάθε περίπτωση όμως, η ΑΕΚ είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και μπορεί να προσθέσει ακόμα ένα τρίποντο στη συλλογή της.

Για το παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

Η ΑΕΚ δέχτηκε γκολ σε όλα τα παιχνίδια της φέτος και η δεδομένη απουσία του Βίντα ίσως διευρύνει το σερί, αφού και ο ΟΦΗ έχει αρκετές – και καλές – επιλογές στην μεσοεπιθετική του γραμμή.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο Λ.ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Ο εκρηκτικός φορ πήρε ανάσες στο ματς με τον Ατρόμητο και αναμένεται να επιστρέψει… φουριόζος στην ενδεκάδα της ΑΕΚ. Ο Γκαρσία μπορεί να «χτυπήσει» στα στόπερ του ΟΦΗ και να βρει ένα γκολ, που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΟΦΗ – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΟΦΗ – ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 02/10/2023

Η ΑΕΚ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές και ο Αλμέιδα θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε παίκτες του βασικού κορμού, όπως ο Πινέδα, ο Γκαρσία, ο Τσούμπερ και ο Μουκουντί. Εκτός ο τιμωρημένος Σιντιμπέ και ο τραυματίας Βίντα.

Με τρία στόπερ ξανά ο ΟΦΗ, που θα αφήσει στην κορυφή τον Φελίπε και θα ενισχύσει το κέντρο του. Θέση στην ενδεκάδα θα πάρουν οι Λαμπρόπουλος και Τοράλ.

ΟΦΗ (3-5-2): Μπάουμαν – Βούρος, Πασαλίδης, Καρώ – Λάρσον, Μεγιάδο, Γκλέιζερ, Γκαγιέγος, Αμπάντα – Τοράλ, Φελίπε

ΑΕΚ (4-4-2): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί – Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Τσούμπερ, Γκαρσία

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ