el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 28/08/2022

Θα σπάσει την κακοδαιμονία με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ο Παναθηναϊκός ή οι Κρητικοί θα πληγώσουν και πάλι το «τριφύλλι»; Η απάντηση θα δοθεί την Κυριακή το βράδυ (21:00) σ’ ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της Super league.

Με 600+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο stoixima live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Παρουσίαση 28/08/2022

Αναμένουμε μεγάλο παιχνίδι στο καυτό «Γεντί Κουλε». Ο Κρητικοί είναι πληγωμένοι, όμως όταν αντιμετωπίζουν τους «πράσινους» μεταμορφώνονται προς το καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός καλείται σε μια δύσκολη έδρα να αποδείξει ότι φέτος έχει υψηλές βλέψεις και η «γκέλα» στη 2η αγωνιστική απαγορεύεται!

O ΟΦΗ μπροστά στο κοινό τους θα μπει στο τερέν με στόχο να βάλει δύσκολα στον Παναθηναϊκό και παράλληλα να επουλώσει τις πληγές που άνοιξε η βαριά ήττα (3-1 Video) από τον Ατρόμητο.

Οι Κρητικοί στο Περιστέρι εμφάνισαν το κακό τους πρόσωπο σε άμυνα και επίθεση και η δήλωση του προπονητή τους τα λέει όλα. «Θα χρειαστούμε χρόνο για να διορθώσουμε τα λάθη μας και να γίνουμε ομάδα, όμως είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο Νίκος Νιόπλιας.

Πάντως, ο ΟΦΗ τις τελευταίες τέσσερις σεζόν έχει πάρει τον αέρα του «τριφυλλιού». Ανεξαρτήτως έδρας έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές, ενώ μετράει δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και το μόνο σίγουρο είναι ότι και τώρα θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του.

Ο Παναθηναϊκός έχει να κερδίσει στο «Γεντί Κουλέ» από τον Φεβρουάριο του 2015 και πέρυσι έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι δεχόμενος τρία γκολ. Το ζητούμενο για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι, μετά το «τρίποντο» στην πρεμιέρα με τον Ιωνικό, να αποδείξουν σε μια δύσκολη έδρα ότι φέτος είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα.

Στο πράσινο ρόστερ μπαίνουν οι τελευταίες μεταγραφικές πινελιές. Μεσοβδόμαδα έφτασε στην Ελλάδα ο Βραζιλιάνος, Μπερνάρ, ο οποίος αναμένεται να προσφέρει λύσεις παίζοντας «10αρι». Παράλληλα, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ετοιμάζει βαλίτσες με προορισμό την Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Ο Μπερνάρ δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς στην Κρήτη και το ντεμπούτο του αναμένεται την επόμενη αγωνιστική.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει «πονοκέφαλο» σχετικά με τον καταρτισμό της αμυντικής γραμμής. Μετά τον τραυματισμό του Σένκεφελντ με τη Σλάβια Πράγας «νοκ άουτ» στο ματς με τον Ιωνικό τέθηκε και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός στόπερ υπέστη τράβηγμα και θα απουσιάσει. Αυτό σημαίνει ότι στο κέντρο της θα αγωνιστούν οι Σάρλια, Πούγγουρας.

Επιθετικά η τριάδα των Παλάσιος, Αϊτόρ και Σπόραρ δεν θα αλλάξει. Ο Σέρβος προπονητής θέλει οι τρεις τους να βρουν ρυθμό και το γεγονός ότι ο Σλοβένος φορ στο ματς με τον Ιωνικό ήταν ο «Νο1» κίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα είναι άκρως ενθαρρυντικό.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση ΟΦΗ – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Στατιστικά & Προϊστορία 28/08/2022

  • Το 2015 κέρδισε τελευταία φορά ο Παναθηναϊκός στην έδρα του ΟΦΗ με σκορ 2-3. Από τότε μετράει τρεις ήττες (2-1, 3-1,3-1) ισάριθμες ισοπαλίες (1-1, 0-0, 2-2) ανεξαρτήτως διοργάνωσης.
  • Μεγάλη κουβέντα σήκωσε ο ορισμός του διαιτητή Βασίλη Φωτιά στην αναμέτρηση στο Ηράκλειο. Ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας έχει κερδίσει μόλις ένα ματς με τον συγκεκριμένο ρέφερι κι αυτό ήταν τον Ιανουάριο του 2020 στην Ξάνθη (0-1). Στο συγκεκριμένο ματς ο Φωτιάς έδειξε 7 κίτρινες κάρτες στους παίκτες του «τριφυλλιού». Ο Φωτιάς έπαιξε τους «πράσινους» το 2019 στη Λιβαδειά (0-0) και στη βαριά ήττα με τον Άρη (4-0) στο Βικελίδης.
  • Την περασμένη σεζόν (21/22) ο Φωτιάς διαιτήτευσε το παιχνίδι Αστέρας – ΠΑΟ με τον Παναθηναϊκό να χάνει 2-1 στο φινάλε. Ο ίδιος διαιτητής πρωταγωνίστησε και στο παιχνίδια ΟΦΗ- ΑΕΚ 3-3 που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με ανεπίτρεπτα λάθη.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

pao osfp5 novibet

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 28/08/2022

Το παιχνίδια στο Ηράκλειο της Κρήτης θα κριθεί στις λεπτομέρειες και επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Το θερμόμετρο της αγωνιστικής έντασης θα εκτοξευθεί στα ύψη. Ο διαιτητής Βασίλης Φωτιάς για να κρατήσει σε λογικά πλαίσια την ένταση δεν θα διστάσει να δείξει κάρτες.

over 4,5 καρτεσ σε αποδοση 1.92 στη novibet 

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80 ΣΤΗ NOVIBET

Το «τριφύλλι», μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα στη Super League απέναντι στον Ιωνικό, φιλοδοξεί να κάνει το δύο στα δύο και να σπάσει την αρνητική παράδοση των τελευταίων ετών.

Ο Παναθηναϊκός έχει να κερδίσει στο «Γεντί Κουλέ» από τον Φεβρουάριο του 2015 και πέρυσι ηττήθηκε δεχόμενος τρία γκολ. Η νίκη των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσφέρεται σε

ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Ένα από τα όπλα του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του Σέρβου προπονητή είναι η εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι «πράσινοι»… αγαπούν τα Under και στα Combo Bets της Novibet

Η ΑΠΟΔΟΣΗ 3.75 ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ & UNDER 2.5 ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Δέλεαρ αποτελούν οι τιμές στους σκόρερ! Ο Σπόραρ μπορεί απέναντι στον Ιώνικο να μην βρήκε δίχτυα, όμως ήταν η μόνιμη απειλή για την άμυνα του αντιπάλου και χάρης στην καταπληκτική ενέργειά του κέρδισε το πέναλτι. Ο Σλοβένος επιθετικός θα ταλαιπωρήσει και την άμυνα του ΟΦΗ, η οποία κόντρα στον Ατρόμητο εμφάνισε σημάδια αστάθειας.

ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΑΝΥ ΤΙΜΕ Ο ΣΠΟΡΑΡ


 


ΟΦΗ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/08/2022

Ο Νίκος Νιόπλιας ζήτησε ενέργεια, επιθετικότητα και συγκέντρωση, προκειμένου οι παίκτες του να «χαμογελάσουν» απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ολόκληρη την εβδομάδα που μας πέρασε δόθηκε βάρος στην ανασταλτική λειτουργία, ενώ ο Νιόπλας θα γεμίσει τη μεσαία του γραμμή για να δυσκολέψει τους φιλοξενούμενους. Σημαντικές οι απουσίες των Τσιαλιανίδη και Ντορμισάι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Στίβενς – Λάρσον, Γιαννούλης, Γιοχού, Μπαλογιάννης – Ντιουσέ, Μεγιάδο, Τοράλ – Μπουζούκης, Νέιρα, Ντίκο

 Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/08/2022

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κάνει αναγκαστικές αλλαγές μετά τα προβλήματα που προέκυψαν στην πρεμιέρα με τον Ιωνικό. Εκτός τέθηκε ο Μάγκνουσον, πρόβλημα που διαδέχθηκε αυτό του Σένκεφελντ. Δεν υπολογίζεται στη μεσαία γραμμή και ο Αλεξανδρόπουλος λόγω των μεταγραφικών εξελίξεων. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Σάρλια, Πούγγουρας που λειτούργησαν καλά με τον ΟΦΗ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Χουάνκαρ – Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν – Παλάσιος, Αϊτόρ, Σπόραρ


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ