el
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/09/2023

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Για την αναμέτρηση στο Ηράκλειο ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Ώρα επιστροφής στην ελληνική πραγματικότητα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά την πρόκριση στους ομίλους του Conference League δοκιμάζεται στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ με στόχο να συνεχίσει το απόλυτο, ενώ οι γηπεδούχοι ψάχνουν το 2/2 στην έδρα τους.

Με 1000+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Super League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στη Super League!


ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/09/2023

Ο στόχος των καλοκαιρινών προκριματικών επιτεύχθηκε για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και την Χάιντουκ υπέταξε και την Χαρτς και με το 4-0 της Τούμπας εξασφάλισε με πανηγυρικό τρόπο το εισιτήριο για τους ομίλους του Conference League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου τα κατάφερε παίζοντας παράλληλα και ωραίο ποδόσφαιρο, ωστόσο η Ευρώπη προσωρινά μπαίνει στην άκρη, καθώς ο «δικέφαλος» επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα.

Μετά το 2/2 στην Τούμπα, με το άνετο 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης και το σαφώς πιο ζόρικο 2-1 με την Κηφισιά, ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί την πρώτη εκτός έδρας εξόρμηση στο πρωτάθλημα, στην έδρα του ΟΦΗ.

Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας μετά τη νίκη της πρεμιέρας με τον Άρη (3-2) υπέστη βαριά ήττα στην Τρίπολη (3-0) και ψάχνει επιστροφή στα «τρίποντα», θέλοντας να σπάσει και την κακή παράδοση με τους Θεσσαλονικείς, τους οποίους δεν έχουν νικήσει εδώ και πάνω από 8 χρόνια και 14 παιχνίδια συνολικά ανεξαρτήτως έδρας.

Αναμφίβολα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουν απορροφήσει όλη την προσοχή των «ασπρόμαυρων» το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο οι παίκτες του Λουτσέσκου θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα σε μια έδρα όπου πέρυσι στραβοπάτησαν, με τους Κρητικούς από την άλλη πλευρά να αναζητούν μια μεγάλη νίκη δείχνοντας πως φέτος μπορούν να έχουν εντελώς διαφορετική πορεία σε σχέση με πέρυσι, μακριά από περιπέτειες.


ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 03/09/2023

  • Έπειτα από δύο αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ έχει 2/2 απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης (3-0) και Κηφισιά (2-1).
  • Αντίστοιχα ο ΟΦΗ έχει μία νίκη (3-2 με Άρη) και μία ήττα (3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης).
  • Στο Ηράκλειο όσον αφορά το πρωτάθλημα ο ΟΦΗ έχει 21 νίκες, έναντι 11 του ΠΑΟΚ και 14 ισοπαλιών.
  • Στα 14 τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος (11-3-0). Ωστόσο πέρυσι και οι δύο αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες (1-1, 0-0).
  • Στην Κρήτη το αντίστοιχο ρεκόρ είναι 5-2-0 για τον «δικέφαλο», με την τελευταία νίκη του ΟΦΗ να είναι το 2015 (3-1).
  • Μάλιστα στις 11 νίκες της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε αυτό το σερί μόλις σε τέσσερις ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί γκολ.
  • Σε 8 επίσημα παιχνίδια ως τώρα ο ΠΑΟΚ έχει 6-2-0, με 18-3 γκολ.
  • Στα 14/17 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ΠΑΟΚ και ΟΦΗ τα έχουν συνδυάσει με Over5. Παράλληλα ο «δικέφαλος» έχει 6/8 Over στα φετινά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τα άλλα δύο έληξαν 0-0.
  • Η Βαθμολογία της Super League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 03/09/2023

ΟΦΗ και ΠΑΟΚ τίθενται αντιμέτωποι στο Ηράκλειο, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν σταθερά και όχι μόνο στα μεταξύ τους παιχνίδια, με 14/17 Over 2.5 στα μεταξύ τους ματς, ενώ αντίστοιχα και 6/8 επίσημα ματς του «δικεφάλου».

OVER 2.5 GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.97 ΣΤΗ NOVIBET

Ως τώρα ο Ζίβκοβιτς είναι ο πλέον σταθερός σκόρερ του ΠΑΟΚ με 5 γκολ και μπορεί να χριστεί σκόρερ σε άλλο ένα παιχνίδι.

ΣΚΟΡΕΡ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.60 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΟΦΗ – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΟΦΗ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/09/2023

Ο ΟΦΗ θέλει να παρουσιάσει σαφώς καλύτερη εικόνα σε σχέση με αυτή της Τρίπολης, με τον Νταμπράουσκας να μην μπορεί πλέον να υπολογίζει στον Μανδά που πήρε μεταγραφή στη Λάτσιο.

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Χριστογεώργος – Θοράρινσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Κάρο, Λάρσον – Μεγιάδο, Γκαγέχος, Μπάκιτς – Ντίκο, Τοράλ

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/09/2023

O Ραζβάν Λουτσέσκου θα επιδιώξει να μην χαλάσει τη συνταγή της επιτυχίας, ωστόσο θα επιδιώξει επίσης να μην επιβαρύνει τους παίκτες του, οι οποίοι λίγες μέρες πριν συνέτριψαν τη Χαρτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Μπάμπα, Κουλιεράκης, Τροστ-Εκόνγκ, Βιεϊρίνια – Τσιγγάρας, Σβαμπ – Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς – Τόμας.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ