el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 18/09/2022

Το παιχνίδι στο Ηράκλειο μεταξύ του ΟΦΗ και του ΠΑΟΚ (19:00) είναι ενδεχομένως και να είναι πιο σημαντικό για τους γηπεδούχους, απ’ ότι είναι για τους φιλοξενούμενους. Οι Κρητικοί βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο έπειτα από το κακό ξεκίνημα.

Ο ΟΦΗ έχει μόλις τρεις βαθμούς έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, με μία νίκη και τρεις ήττες. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό και στη διάρκεια της εβδομάδας που προηγήθηκε υπήρξαν και αλλαγές σε οργανωτικό επίπεδο. Η νίκη στο ματς της Κυριακής είναι μονόδρομος.

Οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν στις νίκες στον αγώνα με τη Λαμία και παραμένουν αήττητοι τη νέα σεζόν. Έχουν δέκα βαθμούς, δύο λιγότερους από τον Παναθηναϊκό και θέλουν να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση του ΟΦΗ απέναντι στον ΠΑΟΚ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Παρουσίαση 18/09/2022

Η περσινή χρονιά τελείωσε με πολύ καλές προϋποθέσεις για τον ΟΦΗ. Όχι τόσο τα play out όσο η κανονική διάρκεια που βρήκε την ομάδα στην 7η θέση. Με αυτή τη βάση, άπαντες στην ομάδα, αλλά και στις τάξεις των φιλάθλων περίμεναν ένα καλύτερο μέλλον για τη νέα σεζόν. Και μέχρι στιγμής δεν το βλέπουν.

Έπειτα από την ολοκλήρωση τεσσάρων αγωνιστικών, ο ΟΦΗ έχει τρεις ήττες (οι δύο εντός έδρας από Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό) και μόλις μία νίκη, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο. Η συγκομιδή των τριών βαθμών σε τέσσερις αναμετρήσεις κρίνεται ως απογοητευτική, ενώ ακόμη χειρότερες είναι οι εμφανίσεις.

Ο ΟΦΗ δεν έχει καταφέρει να βγάλει στο γήπεδο την ομοιογένεια που είχε πέρυσι κι αυτό έχει συνέπειες. Δέχεται πολύ εύκολα φάσεις και κάνει αρκετά λάθη στην άμυνα. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν έχει καταφέρει να βρει λύσεις και τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να ασκούν πολύ μεγάλη πίεση.

Στο τελευταίο, χρονικά, παιχνίδι υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό και ηττήθηκε με 2-1. Οι Αγρινιώτες άνοιξαν το σκορ στο 14’, αλλά ο Μπαλογιάννης έφερε το σκορ στα ίσα για τον ΟΦΗ, στο 42’. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τελικά τη νίκη με 2-1, χάρη σε γκολ του Κολοβού στο 76’.

Σε αυτό το παιχνίδι ο ΟΦΗ είχε δέκα τελικές, εκ των οποίων οι πέντε ήταν στην εστία. Επίσης είχε 70-30% κατοχή, αλλά δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός. Η ήττα από τον Παναιτωλικό προκάλεσε και εξελίξεις, αφού παρελθόν αποτέλεσαν οι Γιάννης Σαμαράς (Διευθυντής Ποδοσφαίρου), Γιώργος Σαμαράς (β’ Αντιπρόεδρος), όπως και ο Αλέξης Αλεξούδης (σκάουτερ).

Ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να παίρνει αποτελέσματα χωρίς να εντυπωσιάζει με την απόδοσή του. Ακόμη και στο παιχνίδι που ήταν χειρότερος του αντιπάλου του, αυτό με τον Άρη, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία, σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

Στο τελευταίο του παιχνίδι, ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχθηκε τη Λαμία. Αν και πίεσε πολύ την ομάδα της Φθιώτιδας, δεν κατάφερε εν τέλει να φτιάξει πολλές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Ωστόσο τη λύση έδωσε ο Κούρτιτς, που με κεφαλιά έκανε το 1-0, δίνοντας εν τέλει τη νίκη στην ομάδα του. Μπορείτε να δείτε τα στιγμιότυπα εδώ.

Αυτό ήταν το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ φέτος. Μέχρι στιγμής έχει δώσει ένα εκτός έδρας. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη, όπου έμεινε στην ισοπαλία. Τα υπόλοιπα τρία τα έδωσε στην Τούμπα και μπορεί να μην είχε σε κανένα εύκολη αποστολή, αλλά κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς σε όλα. Και αυτό είναι και το ζητούμενο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τώρα ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα εξαιρετικό δύσκολο ματς, απέναντι σε μία ομάδα που είναι με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει λοιπόν να δείξει χαρακτήρα και να πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται, ώστε να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Να θυμίσουμε, ότι την επόμενη αγωνιστική, μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.


ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 18/09/2022

  • Το περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Θ. Βαρδινογιάννης» έληξε με νίκη υπέρ του ΠΑΟΚ με 3-1. Τα γκολ πέτυχαν οι Σφιντέρσκι, Κούρτιτς και Ντόουγκλας, ενώ για τον ΟΦΗ μείωσε ο Ναμπί.
  • Συνολικά όμως η πλάστιγγα στην προϊστορία γέρνει υπέρ των Κρητικών. Στο Ηράκλειο έχουν διεξαχθεί 45 παιχνίδια, εκ των οποίων ο ΟΦΗ έχει 22 νίκες, 13 ισοπαλίες και ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει 10 φορές.
  • Ωστόσο στα τελευταία πέντε ματς μεταξύ των δύο με γηπεδούχο τον ΟΦΗ, οι Θεσσαλονικείς είναι αήττητοι. Μετρούν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία (4-1-0).
  • Η τελευταία φορά που ο ΟΦΗ επικράτησε του ΠΑΟΚ στην έδρα του ήταν τη σεζόν 2014-15, στις 4 Φεβρουαρίου 2015, με σκορ 3-1.
  • Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, αλλά η τελευταία φορά που πήρε νίκη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα ήταν στις 20 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ με 1-0.
  • Τα πέντε από τα έξι φετινά επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ έχουν έρθει Under 2,5.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 18/09/2022

ΟΦΗ και ΠΑΟΚ θέλουν νίκη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Θα είναι όμως προσεκτικοί στα μετόπισθεν γιατί και οι δύο θέλουν πρωτίστως να αποφύγουν την ήττα. Η πρώτη επιλογή είναι ξεκάθαρα το Under 2,5.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ UNDER 2,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.73

Επίσης, το παιχνίδι φαίνεται ότι θα έχει νικητή. Καμία από τις δύο ομάδες δε βολεύεται με την ισοπαλία και θα ψάξει την ήττα. Ο ΟΦΗ είναι με την πλάτη στον τοίχο, ενώ ο ΠΑΟΚ δε θέλει να χάσει την επαφή με την κορυφή, εν όψει και του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ COMBO BET ΓΙΑ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ 12 ΚΑΙ UNDER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75


ΟΦΗ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/09/2022

Ο ΟΦΗ έχει αρκετά προβλήματα εν όψει του πολύ σημαντικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ο Νίκος Νιόπλιας ψάχνει να βρει λύσεις.

Σίγουρα εκτός είναι οι μέσοι Τοράλ και Νέιρα και ο αμυντικός Γιαννούλης. Κανείς από τους τρεις δεν είναι διαθέσιμος, αφού άπαντες συνεχίζουν το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Oι Μεγιάδο, Ντουρμισάι, Θοράρινσον, Λάρσον και Ντίκο προπονήθηκαν κανονικά τις τελευταίες μέρες και υπολογίζονται από τον προπονητή.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Στίβενς – Διαμάντης, Βούρος, Πασαλίδης – Μαρινάκης, Στάικος, Ντιούσε, Μπαλογιάννης – Θοράνινσον, Μπουζούκης, Ντίκο.


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/09/2022

Αυτό που προβληματίζει τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι το θέμα του Κοτάρσκι και θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας τραυματίστηκε στο κεφάλι κι έγινε αλλαγή κόντρα στη Λαμία. Μπορεί να πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά στις προπονήσεις μπήκε την Πέμπτη.

Ο Λουτσέσκου θα τον υπολογίζει εν τέλει, καθώς το παιχνίδι στην Κρήτη είναι πολύ σημαντικό. Έτσι η μοναδική απουσία του Λουτσέσκου είναι ο Μιχαηλίδης, ο οποίος είναι στο στάδιο αποθεραπείας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Λύρατζης, Ίνγκανσον, Κουλιεράκης, Τσαούσης – Κούρτιτς, Ντόουγκλας – Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Τόμας.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ