el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ολλανδία – Γαλλία: Προγνωστικά, Ανάλυση 13/10/2023

Μεγάλο ντέρμπι στον όμιλο που βρίσκεται και η Εθνική μας ομάδα: Η Ολλανδία υποδέχεται τη Γαλλία (21:45) και το αποτέλεσμα του αγώνα αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Οι γηπεδούχοι ισοβαθμούν με την Ελλάδα (9β.) έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ οι Γάλλοι κυριαρχούν στο γκρουπ, μετρώντας πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια χωρίς να έχουν δεχτεί καν γκολ.

Έτσι, είναι ξεκάθαρο ότι η Ολλανδία θέλει οπωσδήποτε νίκη για να μείνει στη 2η θέση του ομίλου, την ώρα που οι «Τρικολόρ» είναι σαφώς πιο άνετοι βαθμολογικά.

Για το παιχνίδι στην Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Δεν σταματά η δράση στα προκριματικά του Euro!


Ολλανδία – Γαλλία: Παρουσίαση, Ανάλυση 13/10/2023

«Ελπίζουμε να μην τραυματιστεί κάποιος άλλος»: Η ατάκα του Ρόναλντ Κούμαν είναι χαρακτηριστική της κατάστασης που επικρατεί στις τάξεις της Ολλανδίας. Οι «Οράνιε» ετοιμάζονται για δύο κομβικά ματς με πάρα πολλές απουσίες, αφού εκτός δράσης είναι οι Ζουριέν Τίμπερ, Σβεν Μπότμαν, Ματάις Ντε Λιχτ, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Μέμφις Ντεπάι, Νόα Λανγκ, Τέουν Κοπμάινερς, Ταιρέλ Μαλάσια και Στίβεν Μπέργκχοαυς!

Έτσι, η αποστολή για το πολυπόθητο «2/2» απέναντι σε Γαλλία και Ελλάδα γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, την ώρα που υφίσταται και ένα τεράστιο «πρέπει» για νίκες, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αποκλεισμού, κάτι που προφανώς και θα θεωρείται τεράστια αποτυχία.

Με βάση τα δεδομένα, ο Τσάβι Σίμονς αναμένεται να πάρει μεγάλο βάρος επιθετικά, ενώ οι «κολώνες» Βίρτζιλ Βαν Ντάικ, Ντένζελ Ντάμφρις και Νέιθαν Άκε προσφέρουν σταθερότητα στο μεσοαμυντικό κομμάτι.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η Ολλανδία κέρδισε στο «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου και τα δύο της παιχνίδια (3-0 την Ελλάδα, 2-1 την Ιρλανδία).

Στην αντίπερα όχθη, η Γαλλία θέλει να «κλειδώσει» και τυπικά την παρουσία της στα τελικά του Euro 2024. Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν είναι κυρίαρχη στον όμιλο και μέχρι στιγμής μετρά το απόλυτο (5/5 νίκες, 15 βαθμοί), χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ. Το εμφατικό 4-0 στο προηγούμενο ματς με τους Ολλανδούς έδειξε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες και οι Γάλλοι θέλουν να βαδίσουν στο ίδιο μονοπάτι, χωρίς πάντως να έχουν ιδιαίτερη πίεση, αφού έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρωτιά του ομίλου.

Η Γαλλία αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην άμυνα, αφού εκτός δράσης είναι οι Γούεσλι Φοφανά, Πρένσελ Κιμπεμπέ, Γουίλιαμ Σαλιμπά, Νταγιότ Ουπαμεκανό, Ζουλ Κουντέ και Αξέλ Ντισασί, λόγω τραυματισμών.

Στην επίθεση και στο κέντρο θα προτιμηθούν οι… κλασικές επιλογές, με τους Τσουαμενί, Ραμπιό, Ντεμπελέ, Γκριεζμάν, Μπαπέ, Ζιρού να έχουν ισχυρό προβάδισμα για την βασική ενδεκάδα.


Ολλανδία – Γαλλία: Στατιστικά και Προϊστορία 13/10/2023

  • Η Γαλλία μετρά το απόλυτο 5/5 στα προκριματικά του Euro 2024.
  • Οι «Τρικολόρ» δεν έχουν δεχτεί ούτε ένα γκολ σε αυτά τα παιχνίδια.
  • Η Ολλανδία μετρά δύο σερί νίκες στα προκριματικά.
  • Τα τελευταία οκτώ ματς των Ολλανδών συνοδεύτηκαν με Over 2.5 γκολ.
  • Οι Γάλλοι μετρούν πέντε σερί ματς με No Goal στα προκριματικά του Euro 2024.
  • Στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, η Γαλλία κέρδισε με 4-0.
  • Η Γαλλία κέρδισε στα πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της κόντρα στην ολλανδία.
  • Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2.5 γκολ.
  • Η βαθμολογία στους ομίλους.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Ολλανδία – Γαλλία: Προγνωστικά 13/10/2023

Ματς – τελικός για τους Ολλανδούς, που δεν έχουν περιθώρια για απώλεια, όμως θα παίξουν με πολλές και σημαντικές απουσίες. Οι Γάλλοι διαθέτουν καλύτερη ομάδα και το γεγονός πως θα παίξουν χωρίς άγχος τους ευνοεί.

Σε κάθε περίπτωση, οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν τη νίκη και σίγουρα θα παρουσιαστούν καλύτεροι από την προηγούμενη συνάντησή τους με τους «Τρικολόρ».

Για το ντέρμπι στην Ολλανδία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.75 ΣΤΗ NOVIBET

Το κίνητρο είναι ισχυρό στη μεριά των γηπεδούχων, όμως οι απουσίες θα παίξουν σίγουρα ρόλο, ειδικά από την στιγμή που στην απέναντι μεριά βρίσκεται μία δεμένη και ισχυρή ομάδα. Οι Γάλλοι δεν θα πιέσουν για τη νίκη και ενδεχομένως θα τηρήσουν στάση αναμονής, κάτι που θα φέρει απόλυτη ισορροπία στο γήπεδο.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΤΣΑΒΙ ΣΙΜΟΝΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.75 ΣΤΗ NOVIBET

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Λειψίας βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση και αναμένεται να πάρει πάνω του αρκετές ευθύνες. Η ικανότητά του να παίζει ανάμεσα στις γραμμές, σε συνδυασμό με τις απουσίες των Γάλλων στην άμυνα, ίσως του δώσουν χώρο και χρόνο για δράση.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολλανδία – Γαλλία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ολλανδία – Γαλλία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 13/10/202

Γεμάτο το απουσιολόγιο των Ολλανδών, που θα παραταχθούν χωρίς τους Ζουριέν Τίμπερ, Σβεν Μπότμαν, Ματάις Ντε Λιχτ, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Μέμφις Ντεπάι, Νόα Λανγκ, Τέουν Κοπμάινερς, Ταιρέλ Μαλάσια και Στίβεν Μπέργκχοαυς. Τα… κουκιά είναι μετρημένα σε όλες τις θέσεις και η τριάδα στην επίθεση θα αποτελείται – εκτός απροόπτου – από τους Σίμονς, Βέγκχορστ και Μάλεν.

Αρκετά τα προβλήματα και για τους Γάλλους (Γούεσλι Φοφανά, Πρένσελ Κιμπεμπέ, Γουίλιαμ Σαλιμπά, Νταγιότ Ουπαμεκανό, Ζουλ Κουντέ και Αξέλ Ντισασί), που έχουν πάντως το βάθος για να τα καλύψουν. Στην επίθεση και στο κέντρο δεν θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τον βασικό κορμό του Ντεσάν.

Ολλανδία (3-4-3): Βερμπρούγκεν – Ντε Βράι, Βαν Ντάικ, Άκε – Ντάμφρις, Ντε Ρουν, Ράιντερς, Μπλιντ – Σίμονς, Βέγκχορστ, Μάλεν

Γαλλία (4-2-3-1): Μενιάν, Παβάρ, Κονατέ, Λ.Ερνάντες, Τ.Ερνάντες – Τσουαμενί, Ραμπιό – Ντεμπελέ, Γκριεζμάν, Μπαπέ – Ζιρού

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ