el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ολλανδία – Τσεχία: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 27/06/2021

Στην «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης η Ολλανδία αντιμετωπίζει την Τσεχία (27/06, 19:00) για τη φάση των 16 του Euro 2020. Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη Δανία.

Δες εδώ όλες τις αποδόσεις στοιχήματος για το Euro 2020

Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στη φάση των ομίλων και δίνοντας και τα τρία ματς στο Αμστερνταμ, η Ολλανδία σημείωσε ισάριθμες νίκες και προκρίθηκε ως πρώτη. Επικράτησε κατά σειρά απέναντι σε Ουκρανία (3-2), Αυστρία (2-0) και Βόρεια Μακεδονία (3-0).

Για πρώτη φορά μετά το 2008 προκρίνεται στα νοκ-άουτ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αφού το 2016 δεν είχε δώσει το παρών.

holland_novibetgr

Σε κάθε τελική φάση από το 1996, όταν και ανεξαρτητοποιήθηκε, μετέχει η Τσεχία. Η πορεία της το 1996, όταν έφτασε μέχρι τον τελικό, είναι η καλύτερη που έχει να επιδείξει στη διοργάνωση. Η δεύτερη καλύτερη ήταν το 2004, όταν αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Ελλάδα.

Φέτος πέρασε στα νοκ-άουτ ως μία από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων. Νίκησε τη Σκωτία (2-0), έφερε ισοπαλία με την Κροατία (1-1) και ηττήθηκε από την Αγγλία (1-0).

Ολλανδία – Τσεχία: Προγνωστικά 27/06/2021

Η φόρμα και η δυναμική των ομάδων είναι οι παράγοντες που έχουν παίξει το σημαντικότερο ρόλο στη διαμόρφωση των αποδόσεων, με την Ολλανδία να προσφέρεται στο 1.73.

Οι «οράνιε» σημείωσαν τα περισσότερα γκολ (8) από κάθε άλλη ομάδα στη φάση των ομίλων και μπορεί να κράτησαν ανέπαφη την εστία τους στα δύο από τα τρία ματς, ωστόσο έδειξαν ευάλωτοι και με καλύτερες ομάδες από τη Βόρεια Μακεδονία ή την Αυστρία, μπορεί να το πληρώσουν.

Αρκετά πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, με το G/G να προσφέρεται στο 1.87. Οι Ολλανδοί θα επιχειρήσουν να βρουν ένα γρήγορο γκολ, ώστε να αποκτήσουν ηρεμία: το να σημειωθεί γκολ μέχρι το 28′ προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

Ολλανδία – Τσεχία: Ανάλυση 27/06/2021

Παρότι δέχθηκε πολλές πιέσεις, ο Φρανκ Ντε Μπουρ, επέμεινε σε σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και δικαιώθηκε.

Εχοντας τον Ντεπάι σε έναν πολύ επιθετικό ρόλο και από πίσω τους Βαϊνάλντουμ, Ντε Γιονγκ να «κόβουν και να ράβουν», έχει καταφέρει να μετράει το απόλυτο μέχρι στιγμής, αλλά κυρίως, να πείσει με τις εμφανίσεις της τον κόσμο της.

schick_novibetgr

Σε αποκάλυψη του τουρνουά για την Τσεχία, αποδεικνύεται ο Πάτρικ Σικ. Ο 25χρονος επιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν σημείωσε και τα τρία τέρματα της ομάδας του στη φάση των ομίλων και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο να πάρει την πρόκριση στα νοκ-άουτ.

Ο Σικ είναι ο μόνος προωθημένος στη διάταξη της Τσεχίας και στο 4-2-3-1. Σαν ομάδα θέλει να αμύνεται και να τρέχει στον χώρο όταν της δοθεί η δυνατότητα.

Ολλανδία – Τσεχία: Παρουσίαση και Στατιστικά 27/06/2021

  • Πέντε προκρίσεις και δύο αποκλεισμούς μετράει η Ολλανδία σε διαδικασία πέναλτι.
  • Μία φορά έχει κριθεί η πρόκριση σε πέναλτι για την Τσεχία: στο Euro 1996, είχε αποκλείσει στα ημιτελικά τη Γαλλία.
  • Η Ολλανδία σημειώνει τουλάχιστον από 2 γκολ σε κάθε ένα από τα 10 πιο πρόσφατα ματς, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
  • Εννέα γκολ στα δέκα τελευταία ματς με τη φανέλα των «οράνιε» για τον Μέμφις Ντεπάι.
  • Με τα δύο γκολ που σημείωσε στο ματς με τη Βόρεια Μακεδονία, ο Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ ξεπέρασε τον Μάρκο Φαν Μπάστεν (25 έναντι 24).
  • Ο Μάρτιν Στεκέλενμπουρχ έγινε ο γηραιότερος Ολλανδός που συμμετέχει σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.
  • 12 Over 2.5 γκολ στα 14 πιο πρόσφατα για την Ολλανδία.
  • 4 σερί Under 2.5 γκολ για την Τσεχία σε τελική φάση Euro.

Ολλανδία: Απουσίες & Ενδεκάδα 27/06/2021

O αναπληρωματικός επιθετικός Λουκ Ντε Γιονγκ (Σεβίλλη) αποσύρθηκε από την αποστολή, λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Εκτός διοργάνωσης είχε τεθεί πριν αυτή ξεκινήσει ο μέσος Ντόνι φαν ντε Μπέικ.

Ο Μάρτεν Ντε Ρουν, που υπό το φόβο της κίτρινης κάρτας έμεινε εκτός με τη Βόρεια Μακεδονία, επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και η μεγάλη απόφαση για τον Φρανκ Ντε Μπουρ είναι αν θα ξεκινήσει δίπλα στον Ντεπάι τον Βέχορστ ή τον Μάλεν, που εντυπωσίασε στο τελευταίο παιχνίδι.

Πιθανή 11άδα (3-4-1-2): Στεκέλενμπουρχ – Ντε Λιχτ, Ντε Φράι, Μπλιντ – Ντάμφρις, Ντε Γιονγκ, Ντε Ρουν, Φαν Αανχολτ – Βαϊνάλντουμ – Ντεπάι, Βέχορστ (Μάλεν).

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Μάρτεν Στεκέλενμπουρχ (Αγιαξ), Τιμ Κρουλ (Νόριτς), Μάρκο Μπιζότ (Αλκμααρ).

Αμυντικοί: Τζόελ Φέλτμαν (Μπράιτον), Ματάις ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Νέιθαν Ακέ (Μάντσεστερ Σίτι), Οουεν Βάινταλ (Αλκμααρ), Στέφαν ντε Φράι (Ιντερ), Πάτρικ φαν Ανχολτ (Κρίσταλ Πάλας), Ντάλεϊ Μπλιντ (Αγιαξ), Ντένζελ Ντάμφρις (Αϊντχόφεν), Γιουριέν Τίμπερ (Αγιαξ).

Μέσοι: Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ), Ντάβι Κλάασεν (Αγιαξ), Μάρτεν ντε Ρόουν (Αταλάντα), Ράιαν Χράβενμπερχ (Αγιαξ), Φρένκι ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Τόιν Κόουπμαϊνερς (Αλκμααρ).

Επιθετικοί: Στίβεν Μπέργκχαους (Φέγενορντ), Λουκ ντε Γιονγκ (Σεβίλλη), Μέμφις Ντεπάι (Λυών), Κουίνσι Πρόμες (Σπάρτακ Μόσχας), Ντόνιελ Μάλεν (Αϊντχόφεν), Βάουτ Βέχορστ (Βόλφσμπουργκ), Κόντι Γκάκπο (Αϊντχόφεν).

Τσεχία: Απουσίες & Ενδεκάδα 27/06/2021

Μία, αλλά σημαντική απουσία στην Τσεχία, καθώς ο βασικός αριστερός μπακ Μπόριλ είναι τιμωρημένος. Εκτός αποστολής έχει μείνει ο τερματοφύλακας Πάβλενκα.

Τη θέση του Μπόριλ θα πάρει πιθανότατα ο κατά βάση δεξιός μπακ Ματέγιου, που δεν έχει παίξει καθόλου μέχρι στιγμής, ενώ μία θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής διεκδικούν Χόλες και Κραλ.

Πιθανή 11άδα (4-3-3): Βάτσλικ – Τσούφαλ, Κάλας, Τσέλουστκα, Ματέγιου – Ντάριντα, Χόλες, Σούτσεκ – Μάζοπουστ, Σικ, Γιάνκτο.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Τόμας Βάτσλικ (Σεβίλλη), Αλες Μάντους (Σίγκμα Ολομουτς), Τόμας Κούμπεκ (Αουγκσμπουργκ).

Αμυντικοί: Πάβελ Καντεράμπεκ (Χόφενχαϊμ), Αντρέι Τσέλουστκα (Σπάρτα Πράγας), Γιάκουμπ Μπράμπετς (Βικτόρια Πλζεν), Βλάντιμιρ Τσούφαλ (Γουεστ Χαμ), Τόμας Κάλας (Μπρίστολ Σίτι), Τόμας Χόλες (Σλάβια Πράγας), Ντάβιντ Ζίμα (Σλάβια Πράγας), Γιαν Μπόριλ (Σλάβια Πράγας), Αλες Ματέγιου (Μπρέσια).

Μέσοι: Αντονίν Μπαράκ (Βερόνα), Βλάντιμιρ Νταρίντα (Χέρτα Βερ.), Λούκας Μάζοπουστ (Σλάβια Πράγας), Πετρ Σέβτσικ (Σλάβια Πράγας), Γιάκουμπ Γιάνκτο (Σαμπντόρια), Τόμας Σούτσεκ (Γουεστ Χαμ), Αλεξ Κραλ (Σπ. Μόσχας), Μίχαλ Σαντίλεκ (Σλόβαν Λίμπερετς).

Επιθετικοί: Πάτρικ Σικ (Λεβερκούζεν), Μίχαελ Κρμέντσικ (ΠΑΟΚ), Ανταμ Χλόζεκ (Σλάβια Πράγας), Ματσέι Βίντρα (Μπέρνλι), Τόμας Πέκχαρτ (Λέγκια Βαρσοβίας), Γιάκουμπ Πέζεκ (Σλόβαν Λίμπερετς).

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ