el
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 12/04/2023

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet (19:30) και του 3-0 στον πρώτο αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για τον μεγάλο ημιτελικό ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο ΓΣΠ της Λευκωσίας περιμένει Ολυμπιακό ή ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στο Φάληρο, στη ρεβάνς του «κιτρινόμαυρου» 3-0 στην «Αγιά Σοφιά».

Οι Πειραιώτες θα κυνηγήσουν την απόλυτη ανατροπή, ενώ η «Ένωση» θέλει να προστατεύσει το προβάδισμά της, σε ένα ντέρμπι που αναμένεται «καυτό», λίγες μέρες πριν οι δύο ομάδες αναμετρηθούν ξανά, στα Playoffs της Super League.

Με 800+ αγορές στη Novibet ο μεγάλος ημιτελικός στο Φάληρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet!

 


Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 12/04/2023

Ώρα δεύτερου ημιτελικού, ώρα τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet, με τον Ολυμπιακό να περιμένει την ΑΕΚ στο Φάληρο στη ρεβάνς του 3-0 στην «Αγιά Σοφιά».

Ο πρώτος φιναλίστ του τελικού θα προκύψει από τον επαναληπτικό ημιτελικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με την ΑΕΚ να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα, αλλά τους Πειραιώτες να θέλουν να φέρουν τα πάνω-κάτω.

Το 3-0 στον πρώτο ημιτελικό της 9ης Φεβρουαρίου έχει γείρει την πλάστιγγα στην «κιτρινόμαυρη» πλευρά, αλλά αναμένεται μάχη, σε μια ρεβάνς που εκτός της πρόκρισης κρίνει και την… ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι στο ίδιο γήπεδο, για τα Playoffs του πρωταθλήματος.

Το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι βαρύ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, που άνοιξε την ψαλίδα των Πειραιωτών από την κορυφή (-6) και αναζητείται αντίδραση, με την ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό να θέλει να εξαντλήσει όσα περιθώρια έχει για μια επική ανατροπή.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει «προίκα» τη διαφορά των τριών τερμάτων, αλλά δε θέλει να παίξει με το προβάδισμα στο μυαλό της, αλλά με τη λογική πως η πρόκριση κρίνεται σε αυτό το παιχνίδι, ώστε να προκριθεί δίχως άγχος και να δυναμώσει την αυτοπεποίθησή της ενόψει της δοκιμασίας στο Φάληρο για τα Playoffs, που θα παίξει ρόλο στη μάχη του πρωταθλήματος.

 


Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 12/04/2023

  • Ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στη Νέα Φιλαδέλφεια έληξε 3-0 υπέρ της ΑΕΚ (9/2).
  • Στους τρεις μεταξύ τους αγώνες τη φετινή σεζόν τα αποτελέσματα είναι μοιρασμένα. Η ΑΕΚ επικράτησε στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet (3-0), ο Ολυμπιακός στην «Αγιά Σοφιά» για το πρωτάθλημα (1-3), ενώ στο Φάληρο είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι (0-0).
  • Το 1-3 για το πρωτάθλημα ήταν η πρώτη ήττα της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο.
  • Στους τελευταίους αγώνες τους για τα Playoffs της Super League, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (2-0), ενώ η ΑΕΚ νίκησε εντός έδρας τον Άρη (3-1).
  • Η ήττα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο σταμάτησε ένα αήττητο σερί 21 αγώνων στο πρωτάθλημα, ενώ μέσα στο 2023 η μοναδική «ερυθρόλευκη» ήττα ήταν το 3-0 του πρώτου ημιτελικού.
  • Στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 8 φορές σε τελικό, με 4 κατακτήσεις για κάθε ομάδα.
  • Σε προγενέστερες φάσεις νοκ άουτ έχουν αναμετρηθεί 23 φορές, με τις προκρίσεις να είναι 12-11 για τους Πειραιώτες.
  • Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στα 8 τελευταία παιχνίδια τους στο Φάληρο, με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες, πέρυσι στα Playoffs (1-1) και στη φετινή κανονική περίοδο (0-0).
  • Τελευταίο «διπλό» της ΑΕΚ ήταν το 2018 (1-2).
  • Η νίκη με 3-0 στον πρώτο ημιτελικό ήταν η πρώτη νίκη της «Ένωσης» στα μεταξύ τους παιχνίδια έπειτα από 17 αγώνες όπου οι Πειραιώτες ήταν αήττητοι.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Προγνωστικά 12/04/2023

Ο Ολυμπιακός κυνηγά μια απίθανη ανατροπή για να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet μετά το 3-0 υπέρ της ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα. Η νίκη είναι απαραίτητη στους Πειραιώτες μετά και την ήττα στη Λεωφόρο που τους άφησε πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος και θα κυνηγήσουν γκολ από την αρχή.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ, γνωρίζοντας πως θα προκριθεί ακόμα κι αν ηττηθεί έως με 2 γκολ διαφορά.

ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET

Το ντέρμπι εξαιτίας του σκορ του πρώτου αγώνα μπορεί να ανοίξει, καθώς ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει γκολ για να πετύχει την ανατροπή, ενώ η ΑΕΚ φυσικά βάσει της ποιότητάς της μπορεί κάλλιστα να σκοράρει στο ανοικτό γήπεδο.

OVER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Ολυμπιακός: Απουσίες & Ενδεκάδα 12/04/2023

Ο Ολυμπιακός θα έχει ανανεωμένο αρχικό σχήμα στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet σε σχέση με το ντέρμπι στη Λεωφόρο. Ο Ζοσέ Ανιγκό αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού σε Μπακαμπού, Μπιέλ που αγωνίστηκαν ως αλλαγές με τον Παναθηναϊκό, ενώ προβληματισμός υπάρχει για την κατάσταση Χουάνγκ κα Εμβιλά.ένας εξ αυτών αναμένεται να μείνει στον πάγκο.

Επίσης ο Βαλμπουενά μπορεί να βρεθεί στην 11άδα. Απών είναι ο τραυματίας Κάνος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τζολάκης – Μπα – Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Ροντινέι – Χουάνγκ, Κασάμι – Μπιέλ, Φορτούνης, Βαλμπουενά – Μπακαμπού.

ΑΕΚ: Απουσίες & Ενδεκάδα 12/04/2023

Για την ΑΕΚ ο προβληματισμός αφορά την απουσία του Αραούχο, με τον Ματίας Αλμέιδα να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στην 11άδα. Αυτές αναμένεται να φέρουν βασικό τον Τσούμπερ, ενώ εκτός του Στάνκοβιτς που θα αγωνιστεί σε άλλο ένα παιχνίδι Κυπέλλου, επιστρέφει ο Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Μήτογλου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Στάνκοβιτς – Μοχαμάντι, Μήτογλου, Μουκουντί, Ρότα – Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος – Πινέδα – Γκαρσία, Τσούμπερ.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ