el
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 02/04/2023

Ντέρμπι με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ στο «Γ.Καραϊσκάκης»: Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ψάχνει μία νίκη που ενδεχομένως θα τον φέρει στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα της Super League, ενώ ο Άρης γνωρίζει πως θα παίξει στο Φάληρο με την ταμπέλα του αουτσάιντερ και με αντίπαλο την παράδοση που τον θέλει να μην κερδίζει σχεδόν… ποτέ εκτός έδρας τους Πειραιώτες.

Για το μεγάλο παιχνίδι των πλέι-οφ της Super League (21:00) επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Super League!

 


Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 02/04/2023

Μετά τη μεγάλη νίκη στην «Αγιά-Σοφιά» επί της ΑΕΚ στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (3-1), ο Ολυμπιακός συνέχισε στο ίδιο μομέντουμ και έκανε περίπατο στο πρώτο ματς των πλέι οφ της Super League.

Οι Πειραιώτες κέρδισαν με 3-0 το Βόλο στο Πανθεσσαλικό, ανέβηκαν στους 59 βαθμούς και πλέον βρίσκονται πολύ κοντά στη κορυφή, κάτι που σίγουρα δεν ήταν στην… ατζέντα στα μέσα της χρονιάς. Η ομάδα του Μίτσελ απέχει πλέον μόλις έναν βαθμό από την 2η ΑΕΚ (60β.) και τρεις από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (62β.), βάζοντας πλέον σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Το παιχνίδι με τον Άρη αντιμετωπίζεται σαν τελικός στον Ολυμπιακό, καθώς στο πρόγραμμα υπάρχει και το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Έτσι, ένα νέο τρίποντο από τη μεριά των γηπεδούχων, μαζί με πιθανή απώλεια της «Ένωσης», θα φέρει τους «ερυθρόλευκους» στη δεύτερη θέση.

Βαθμολογία Super League

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ υπολογίζει ξανά μετά από καιρό τον Γιαν Εμβιλά, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Το ίδιο ισχύει και για τον Πεπ Μπιέλ, που είχε ενοχλήσεις μέσα στην εβδομάδα.

Το αρνητικό για τον Ισπανό τεχνικό αφορά τον Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός σταρ χτύπησε κατά την διάρκεια των υποχρεώσεών του με την Εθνική του ομάδα και δεν θα μπορέσει να είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Άρη. Μάλιστα, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ίσως μείνει στα «πιτς» για δέκα – δεκαπέντε μέρες.

Με βάση τα δεδομένα, ο Μίτσελ αναμένεται να εμπιστευτεί για την ενδεκάδα τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Μπα, Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ, Εμβιλά, Φορτούνη, Μπιέλ, Κανός και Μπακαμπού. Θέση βασικού διεκδικούν επίσης οι Σαμασέκου, Μασούρας και Ελ Αραμπί.


Άρης: Ανάλυση, Παρουσίαση 02/04/2023

Ο Άρης ξεκίνησε τα πλέι-οφ με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Παρά το γκολ στο 12o λεπτό από τον Πάλμα, οι «κιτρινόμαυροι» είδαν τον ΠΑΟΚ να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά έχασαν από τον μεγάλο τους αντίπαλο με 2-1.

«Το αποτέλεσμα είναι μαγική εικόνα. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι κι αν είχαμε λίγη τύχη το σκορ θα ήταν 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο και δίχως να δεχθούμε φάση από τον αντίπαλο δεχθήκαμε δύο γκολ.

Επειδή είδα στα αποδυτήρια τη φάση του πέναλτι, δεν υπάρχει καν επαφή πολλώ δε μάλλον πέναλτι. Ο Μπράμπετς δεν ακουμπάει τον επιθετικό του ΠΑΟΚ κι έτσι μπήκανε στο παιχνίδι οι αντίπαλοι, από ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Αλλά εμείς θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Μας αδικεί το σκορ και το αποτέλεσμα», σημείωσε ο προπονητής του Άρη, Τόλης Τερζής, λίγο μετά το τέλος του ντέρμπι και ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, Θόδωρος Καρυπίδης, συνέχισε στο ίδιο mood, κάνοντας λόγο για αδικίες εναντίον του Άρη και εύνοια του ΠΑΟΚ.

Πρόγραμμα Super League

Αφήνοντας εκτός το εξωαγωνιστικό κομμάτι, ο Τερζής καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Λούκας Ρουπ, που ταλαιπωρείται από θλάση. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον Άρη, που αναμένεται να ξεκινήσει με τους Σιαμπάνη, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Νταρίντα, Ετέμπο, Πάλμα, Μανού Γκαρσία, Ιτούρμπε και Καμαρά.

Υποψήφιοι για την ενδεκάδα είναι επίσης οι Πίρσμαν, Γκρέι και Χριστοδουλόπουλος, όμως το πιο πιθανό είναι να μείνουν και οι τρεις στον πάγκο.

Θυμίζουμε εδώ ότι ο Άρης δεν έχει κάποιον στόχο εκτός της κατάληψης  της 5ης θέσης, αφού ο 4ος ΠΑΟΚ βρίσκεται στο +17. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να ξεφύγουν από τον 6ο Βόλο και να τελειώσουν όσο καλύτερα γίνεται μία κακή σεζόν, που σίγουρα αποτελεί πισωγύρισμα.


Ολυμπιακός – Άρης: Στατιστικά, Προϊστορία 02/04/2023

  • Ο Ολυμπιακός «τρέχει» ένα απίστευτο σερί ως γηπεδούχος στα ματς πρωταθλήματος με τον Άρη. Για την ακρίβεια, οι Πειραιώτες είναι αήτητοι σε αυτά τα ματς για περίπου 20 χρόνια, αφού έχασαν τελευταία φορά το μακρινό 2002. Από τότε μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός έχει 23 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Ο Ολυμπιακός μετρά έξι σερί νίκες επί του Άρη ως γηπεδούχος, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ!
  • Στα τελευταία 16 ματς με τον Ολυμπιακό γηπεδούχο, ο Άρης έχει καταφέρει να φτάσει σε μόνο μία ισοπαλία. Τα άλλα 15 κατέληξαν στα χέρια των «ερυθρόλευκων».
  • Ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει ούτε μία φορά μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Η μοναδική του ήττα μετά το Μουντιάλ ήρθε στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.
  • Ο Άρης έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια του εκτός έδρας. Κέρδισε τον ΟΦΗ, έχασε από Λαμία, Ιωνικό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και έμεινε στην ισοπαλία με τον Λεβαδειακό.
  • Τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς των δύο ομάδων έληξαν με 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού.
  • Η βαθμολογία της Super League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Ολυμπιακός – Άρης: Προγνωστικά 02/04/2023

Η παράδοση, το κίνητρο, η φόρμα και η ποιότητα γέρνουν την πλάστιγγα προς τη μεριά των γηπεδούχων. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως ο Άρης θα πέσει… αμαχητί.

Ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Σε αντίθεση με όσα έγιναν στα προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια, ο Ολυμπιακός μπορεί να επιβάλλει γρήγορο τέμπο και είναι σε θέση να σκοράρει από νωρίς. Αν συμβεί αυτό, τότε δεδομένα θα δούμε πιο «ανοικτό» παιχνίδι.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.25 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Άρης έχει καλές μονάδες στη μεσοεπιθετική του γραμμή και σίγουρα θα βρει μία – δύο ευκαιρίες για γκολ. Με λίγη προσοχή, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα σκοράρει.

 

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 02/04/2023

Με εξαίρεση την απουσία του Χάμες Ροντρίγκες, ο Μίτσελ δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Οι Εμβιλά και Μπιέλ θα παίξουν σίγουρα βασικοί, ενώ μία θέση διεκδικούν οι Μασούρας και Κανός.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ – Χουάνγκ, Εμβιλά – Κανός, Φορτούνης, Μπιέλ – Μπακαμπού


Άρης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 02/04/2023

Ο Τερζής δεν υπολογίζει στον Ρουπ, όμως δεν έχει άλλα προβλήματα και θα βασιστεί σε όσους εμπιστεύεται σταθερά το τελευταίο διάστημα. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Γκρέι, Χριστοδουλόπουλος και Πίρσμαν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σιαμπάνης – Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαζικού – Νταρίντα, Ετέμπο, Πάλμα – Ιτούρμπε, Μανού, Καμαρά

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ