el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 05/04/2023

Σπουδαίο ντέρμπι με χαρακτήρα «τελικού» στο «Γ.Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (21:00) και οι δύο ομάδες ψάχνουν απαντήσεις μετά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ, καθώς και βαθμούς που θα τους διατηρήσουν στο παιχνίδι της κατάκτησης του τίτλου στη Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ξανά σε μεταβατικό στάδιο, αφού ο Μίτσελ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική τους ηγεσία. Ο Ισπανός πήρε την ευθύνη για το 2-2 με τον Άρη και τα ηνία πέρασαν, έστω σε προσωρινή βάση, στον Ζοσέ Ανιγκό, που είχε μέχρι πρότινος τη θέση του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου.

Για το μεγάλο ματς στο Φάληρο ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το ντέρμπι της Super League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/04/2023

Για περίπου μία ώρα, ήταν αυτός που έπρεπε. Με σκόρερ τους Χουάνγκ και Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 στο εντός έδρας ματς με τον Άρη και έδειχνε να βαδίζει ξεκούραστα προς το 2/2 στα πλέιοφ, αφού, θυμίζουμε, είχε προηγηθεί το άνετο 3-0 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Κάπου εκεί όμως, τα… φαντάσματα όλης της σεζόν εμφανίστηκαν ξανά και ο Ολυμπιακός κατάφερε να δεχτεί δύο γκολ (από τους Ιτούρμπε, Καμάτσο) και να μείνει στο 2-2 με τον Άρη.

Το αποτέλεσμα έφερε γκρίνια, κριτική και, τελικά, μεγάλες αλλαγές: Ο Μίτσελ ανέλαβε την ευθύνη, παραιτήθηκε και αποχώρησε πριν το τέλος των πλέιοφ. Ο Ολυμπιακός έδωσε τα ηνία στον Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος θα είναι ο υπηρεσιακός τεχνικός μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου επιστρέφει στους πάγκους (στο παρελθόν καθοδήγησε μεταξύ άλλων τη Μαρσέιγ, τον Πανιώνιο και το Λεβαδειακό) και οι Πειραιώτες βρέθηκαν ξανά σε καθεστώς αναζήτησης προπονητή. Ο Μίτσελ ακολούθησε τον δρόμο των Πέντρο Μαρτίνς και Κάρλος Κορμπεράν, που αποχώρησαν νωρίτερα στη σεζόν και ο Ανιγκό καλείται πλέον να κρατήσει τον Ολυμπιακό στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου, με αρχή το «πρέπει» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στους 60 βαθμούς και στο -3 από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ (63β.), που αυτή την στιγμή μοιράζονται την κορυφή. Με δεδομένο ότι η «Ένωση» αντιμετωπίζει το Βόλο με την ταμπέλα του απόλυτου φαβορί για το τρίποντο, στον Πειραιά αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη απώλεια, ειδικά για τα ματς που θα διεξαχθούν στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Βέβαια, εκτός από την διαχείριση της αλλαγής στην άκρη του πάγκου, ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει και αρκετά αγωνιστικά ζητήματα. Ειδικότερα, ο Σέρτζι Κανός τέθηκε εκτός μάχης για τον επόμενο μήνα με τραυματισμό στο γόνατο, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Ινμπεόμ Χουάνγκ, ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από ενοχλήσεις.

Πρόγραμμα Super League

Το ερωτηματικό αφορά δύο από τους «πυλώνες» στα «ερυθρόλευκα» πλάνα: Ο Γιαν Εμβιλά ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όμως δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και ο Χάμες Ροντρίγκες αναμένεται να είναι διαθέσιμος, χωρίς πάντως να είναι στο 100% της κατάστασής του. Αντίθετα, ο Ουσεϊνού Μπα δεν έχει κάτι σοβαρό και αναμένεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα μαζί με τους σίγουρους Πασχαλάκη, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλο, Ροντινέι, Μπιέλ, Φορτούνη και Μπακαμπού.


ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/04/2023

Το ντέρμπι στο Φάληρο είναι… τελικός για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έπιασε τα αγωνιστικά στάνταρ των προηγούμενων εβδομάδων στο ματς με την ΑΕΚ και ηττήθηκε από την «Ένωση» στην Τούμπα (0-1). Έτσι, ο ΠΑΟΚ έμεινε 4ος, στους 57 βαθμούς και στο -6 από τη κορυφή, γεγονός που αυτόματα αφήνει εκτός συζήτησης κάθε ενδεχόμενο νέας βαθμολογικής απώλειας.

Βαθμολογία Super League 

«Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι, γιατί είχε πολλά εύκολα λάθη και από τις δυο ομάδες. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από την ΑΕΚ, αλλά η ΑΕΚ έβαλε το γκολ και κέρδισε. Τα πολλά λάθη επηρέασαν τον ρυθμό του ματς από νωρίς, η ΑΕΚ έβαλε γκολ από νωρίς και ήταν κανονικό, δεν κατάλαβα γιατί ακυρώθηκε, δεν κατάλαβα τι σφύριξε ο διαιτητής.

Στην φάση του 0-1 όμως υπάρχει καθαρό φάουλ πάνω στον Αουγκούστο και έπρεπε να το δώσει ο διαιτητής, δεν κατάλαβα επίσης γιατί δεν σφυρίχτηκε. Περίεργες αποφάσεις από τον διαιτητή γενικότερα. Ο τρόπος που χάσαμε δεν ήταν επειδή δεν ήμασταν καλοί ή επειδή ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν αξίζαμε και να χάσουμε. Ένα περίεργο ματς και θα μπορούσαμε να αποφύγουμε την ήττα, αν αποφεύγαμε κάποιες καταστάσεις», δήλωσε σχετικά με την ήττα από την ΑΕΚ ο Λουτσέσκου, ο οποίος δεν ήταν στον πάγκο λόγω τιμωρίας.

Ο Ρουμάνος θα επιστρέψει πάντως στη θέση του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ίσως προχωρήσει σε μερικές αλλαγές για να «φρεσκάρει» την ομάδα του. Για παράδειγμα, ο Ντάντας αναμένεται να πάρει τη θέση του Σβαμπ στο κέντρο, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Ελ Καντουρί, κάτι που αν συμβεί θα αφήσει εκτός έναν εκ των Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια. Από εκεί και πέρα, βασικοί θα είναι – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – οι Κοτάρσκι, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Σοάρες, Σάστρε, Αουγκούστο, Νάρεϊ και Ολιβέιρα.


Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Στατιστικά, Προϊστορία 05/04/2023

  • Ο ΠΑΟΚ «τρέχει» σερί τριών αήττητων παιχνιδιών κόντρα στον Ολυμπιακό, εντός και εκτός έδρας.
  • Στο «Γ.Καραϊσκάκης» το σερί του ΠΑΟΚ «ακουμπά» επίσης τα τρία ματς χωρίς ήττα. Σε αυτό το διάστημα έχει μία νίκη και δύο ισοπαλίες.
  • Τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς των δύο ομάδων είχαν G/G και 2/3 γκολ συνολικά.
  • Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 47 φορές τον ΠΑΟΚ ως γηπεδούχος σε ματς για το πρωτάθλημα. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ έχει 12 νίκες, ενώ 9 ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Ο Ολυμπιακός μετρά τέσσερα σερί Over 2,5 στη Super League.
  • Δύο από τα τρία τελευταία ματς του ΠΑΟΚ έληξαν Under 2,5 και No Goal. Μάλιστα είχαν και το ίδιο σκορ (1-0).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία στη Super League.

 


Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 05/04/2023

Σπουδαίο ματς στο «Γ.Καραϊσκάκης» με μεγάλο κίνητρο και διάθεση για απαντήσεις εκατέρωθεν. Ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να ρισκάρει, αλλά η ανάγκη για νίκη θα τους οδηγήσει στο να ψάξουν το γκολ της νίκης.

2-3 ΓΚΟΛ ΣΥΝΟΛΟ ΓΚΟΛ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Όπως δείχνει και η προϊστορία στις αναμετρήσεις τους, το σκορ σπάνια ξεφεύγει, όμως εξίσου σπάνια μένει και στο μηδέν.

ΟVER 0,5 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.95 ΣΤΗ NOVIBET

Ντέρμπι με μεγάλη ένταση, τεράστιο κίνητρο και με παίκτες που έχουν… εύκολη την κίτρινη κάρτα. Γιατί να μην δούμε και κόκκινη;

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 05/04/2023

Ο υπηρεσιακός Ζοσέ Ανιγκό καλείται να βρει την καλύτερη απάντηση για το κενό του Κανός και σίγουρα θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Εμβιλά, Χουάνγκ και Χάμες. Από τους τρεις, οι δύο πρώτοι αναμένεται να ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ – Χουάνγκ, Εμβιλά – Μασούρας, Φορτούνης, Μπιέλ – Μπακαμπού


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 05/04/2023

Εκτός των Κεντζιόρα – Κούρτιτς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και ενδέχεται να «φρεσκάρει» την ομάδα του με τους Ντάντας και Ελ Καντουρί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Σοάρες – Αουγκούστο, Ντάντας – Νάρεϊ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας – Ολιβέιρα

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ