el
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 01/03/2023

Τα ντέρμπι συνεχίζονται με καταιγιστικό ρυθμό επί ελληνικού εδάφους!

Ολυμπιακός και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και διεκδικούν ένα εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

H AEK έχει το πλεονέκτημα του 3-0 από τη Νέα Φιλαδέλφεια, όμως οι «ερυθρόλευκοι» μοιάζουν με πληγωμένο θηρίο και είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την ανατροπή μέσα στο «σπίτι» τους.

Με 1000+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα, το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

 


Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 01/03/2023

Ολυμπιακός και ΑΕΚ διεκδικούν το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Οι δύο «μονομάχοι» μας υπόσχονται μια νέα ποδοσφαιρική παράσταση γεμάτη αγωνιστική ένταση.

Ο Ολυμπιακός έχει σαφώς πιο δύσκολη αποστολή αφού θα κληθεί να ανατρέψει το εις βάρο του 3-0 από την πρώτη αναμέτρηση στην «Αγιά Σοφιά».

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» διψούν για τη μεγάλη ανατροπή, προκειμένου για δώσουν το «παρών» στον τελικό της διοργάνωσης και να διεκδικήσουν το 29ο Κύπελλο της ιστορίας τους.

Αυτό φάνηκε και από τα λόγια του Μίτσελ, ο οποίος παραμονή της ρεβάνς θέλησε μετά το 0-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του: «Μην είστε στενοχωρημένοι, βλέπετε τι μπορούμε να κάνουμε όταν είμαστε όλοι μαζί. Συγχαρητήρια σε όλους για την εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό, μας έλειψε το γκολ. Για μας ξεκινά μια νέα μέρα. Είμαστε ζωντανοί, με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Μπορούμε να το γυρίσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ και πρέπει να παλέψουμε»

Βασικός στόχος των Πειραιωτών είναι να επαναλάβουν την εντυπωσιακή εμφάνιση που έκαναν στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και παράλληλα να βάλουν τέλος στη δυστοκία που τους κράτησε στο 0-0 στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Απέναντι στους «πράσινους» οι Πειραιώτες δημιούργησαν 17 τελικές προσπάθειες κι έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να πλησιάσουν την κορυφή της βαθμολογίας στο -2.

Ο Μίτσελ θα ανακατέψει την «τράπουλα» στην άμυνα λόγω της απουσίας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Χάμες, Εμβιλά.

Στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Ντόι, ενώ στη γραμμή κρούσης θέση βασικού διεκδικούν οι Ελ Αραμπί, Μασούρας, Βρουσάι. Στη μεσαία γραμμή ο Σαμασέκου θα πάρει τη θέση του Εμβιλά.

H AEK θα παίξει στο Φάληρο με τον «αέρα» του 3-0 από την «Αγιά Σοφιά», όμως ο Ματίας Αλμέιδα χτύπησε «καμπανάκι» και περιμένει οι παίκτες του να αντιμετωπίσουν τη ρεβάνς σαν να ξεκινούν τα πάντα από το 0-0.

Η Ένωση φιλοδοξεί -κι ενώ οδεύουμε στο φινάλε της σεζόν- να μείνει στο κόλπο της διεκδίκησης όλων των εγχώριων τίτλων και να διεκδικήσει το 16ο Κύπελλο της ιστορίας της.

Η ΑΕΚ προέρχεται από εύκολη νίκη με 2-0 απέναντι στον Αστέρα που τη διατήρησε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα και εκμεταλλεύτηκε το «Χ» στο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Αλμέιδα θα παίξει χωρίς το βαρύ του πυροβολικό στην επίθεση. Ο λόγος για τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 20 μέρες. Ο επιθετικός της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν μετρά 15 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και στην πρώτη αναμέτρηση «πλήγωσε» δύο φορές την άμυνα του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, στο ρόστερ υπάρχουν λύσεις για να καλυφθεί το κενό. Οι Τσούμπερ, Αραούχο, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και Άμραμπατ είναι ικανοί να δημιουργήσαν προβλήματα στην «ερυθρόλευκη» άμυνα.

Το πλάνο του Αλμέιδα δείχνει ότι ο Τσούμπερ θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης και στο πλάι του θα έχει τον Αραούχο.


Ολυμπιακός – AEK: Στατιστικά, Προϊστορία 01/03/2023

  • Στο head to head των ντέρμπι στο Φάληρο ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν έξι νίκες, τρία παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία, ενώ η ΑΕΚ κέρδισε τελευταία φορά με σκορ 2-1 τον Φεβρουάριο του 2018 .
  • O προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, είναι αήττητος στις δύο φετινές αναμετρήσεις με τους Πειραιώτες (0-0 στο Φάληρο στο Πρωτάθλημα και 3-0 στο Κύπελλο).
  • H AEK στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις στο Φάληρο έχει σκοράρει μόλις τρία γκολ.
  • Τα 6 από τα 7 τελευταία ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχουν λήξει με No Goal.
  •  Ο Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα μετρά 10 Over και 14 Under, ενώ η ΑΕΚ σε 23 παιχνίδια έχει 11 Over και 12 Under.
  • Ο Ελ Αραμπί σκοράρει κατά βούληση όποτε αντιμετωπίζει την ΑΕΚ. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού σε 15 ματς απέναντι στην Ενωση έχει πετύχει 9 γκολ κι έχει μοιράσει 2 ασίστ ενώ μετρά 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα.
  • 13 φορές έχει αντιμετωπίσει ο Αραούχο τον Ολυμπιακό στο παρελθόν. Ο επιθετικός της ΑΕΚ έχει σκοράρει 5 φορές κι έχει δώσει μια ασίστ, ενώ μετρά 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.
  • O Ολυμπιακός στα δύο φετινά ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν έχει πετυχει γκολ και μετρά μια ισοπαλία (0-0) και μια ήττα (3-0).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Προγνωστικά 01/03/2023

Η ρεβάνς στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αναμένεται με κομμένη την ανάσα.

Από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Αναμφισβήτητα το αποτέλεσμα (3-0) της πρώτης αναμέτρησης στην «Αγιά Σοφιά» δίνει μεγάλο προβάδισμα στην ΑΕΚ για πρόκριση στον τελικό.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκη με διαφορά τριών γκολ για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση και νίκη με τέσσερα τέρματα για να πάρει την πρόκριση. Οι «ερυθρόλευκοι» δηλώνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μια ιστορική ανατροπή, ενώ μέσα στην έδρα τους θα παίξουν και για το γοητρό τους.

Οι Πειραιώτες περιμένουμε ότι θα μπουν με το πόδι στο «γκάζι» με στόχο ένα γκολ στο πρώτο 45λεπτο που θα μεταφέρει πίεση στους φιλοξενούμενους.

αποδοση 1.85 ο ολυμπιακοσ να σκοραρει το πρωτο γκολ στο ντερμπι 

Το πρόσφατο δείγμα γραφής του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν εξαιρετικό με ασφυκτική πίεση στο κέντρο και δημιουργία φάσεων.

Ο Αλμέιδα δεν θέλει να πιαστεί αδιάβαστος κόντρα στον Μίτσελ και περιμένει από τους παίκτες του να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες του Ολυμπιακού στην άμυνα και να σκοράρουν μέσα στο Φάληρο.

1-1 ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75 ΣΤΗ NOVIBET

Το ντέρμπι θα έχει αγωνιστική ένταση και δύσκολες φάσεις στις δύο εστίες Στο πρώτο ματς δόθηκε πέναλτι και η ιστορία δεν αποκλείεται να επαναληφθεί.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.80 στη novibet 

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – AEK έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/03/2023

Ο Μίτσελ ζήτησε από τους παίκτες του να παλέψουν για τη μεγάλη ανατροπή και να διεκδικήσουν τη νίκη.

Τιμωρημένος είναι ο Παπασταθόπουλος και εκτός αποστολής έμειναν οι Χάμες, Εμβιλά λόγω τραυματισμού. Τραυματίες παραμένουν οι Ρέτσος και Γκάρι Ροντρίγκες.

Οι Μπα, Ντόι είναι φαβορί για να ξεκινήσουν στο κέντρο της άμυνας. Στο Κύπελλο παίζει βασικός ο Τζολάκης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τζολάκης – Ροντινέι, Μπα, Ντόι, Ραμόν – Σαμασέκου, Χουάνγκ – Κανός, Μασούρας, Φορτούνης  – Μπακαμπού.

olympiacos aek novibet

AEK: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/03/2023

Ο Αλμέιδα μας έχει αποδείξει ότι έχει σε ετοιμότητα όλους τους ποδοσφαιριστές του και θα ανακατέψει για ακόμη μια φορά την τράπουλα χωρίς να ρισκάρει.

Εκτός είναι οι Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ και Φερνάντες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Στάνκοβιτς – Μουκουντί, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Χατζισαφί – Γαλανόπουλος, Γκατσίνοβιτς, Αμραμπατ, Μάνταλος – Αραούχο, Τσούμπερ.

Διαιτητής: Ο Αλιγιάρ Αγκάγεφ από το Αζερμπαϊτζάν ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι στο Φάληρο για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ